Teşekkürler hemşirem de şimdi geri yazdı, bişi olmaz dedi alabilirsiniz 1-2 saat gec :)O kadar takılma ilaçlara. Her halükarda zaten günde 3 tane içiyorsun. 1-2 saat geç erken bişey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler hemşirem de şimdi geri yazdı, bişi olmaz dedi alabilirsiniz 1-2 saat gec :)O kadar takılma ilaçlara. Her halükarda zaten günde 3 tane içiyorsun. 1-2 saat geç erken bişey olmaz
O zaman size de ekleyecekler ilaç, ben de başta sadece Estrofem kullanıyodumBayram sonu çarşamba kontrolüm var
Insallah 5.gun dondurulmuş embriyo bide naturel transfer yapıldı yani transfer öncesi hormon almadım fazla transfer sonrasi ilac başlandı adet sancıları oluyor kasikta batma belimde agri ama sürekli değil ara ara gidip geliyor ordan anladım ben biseler oldugunuİnşallah gelir Kaçıncı gün embriyosuydu?
İnşallah canım yaaAy inşallah canım yaaaa bayram günü şekeriniz olsun insallah
6. gün embriyo transferi mi oldu sizin? Benimde 1 tane dondurulmuş 6. gün 2 tane 3. Gün vardı. Doktor 3. gün olanları transfer etti. 6. Günü istemiştim ben özellikle ama 2 tane olması şansı arttırır dedi 3. Gün olanları transfer ettiÇok teşekkür ederim ❤
İnşallah güzel sonuçlar alırsınInsallah 5.gun dondurulmuş embriyo bide naturel transfer yapıldı yani transfer öncesi hormon almadım fazla transfer sonrasi ilac başlandı adet sancıları oluyor kasikta batma belimde agri ama sürekli değil ara ara gidip geliyor ordan anladım ben biseler oldugunu
6. gün embriyo transferi mi oldu sizin? Benimde 1 tane dondurulmuş 6. gün 2 tane 3. Gün vardı. Doktor 3. gün olanları transfer etti. 6. Günü istemiştim ben özellikle ama 2 tane olması şansı arttırır dedi 3. Gün olanları transfer etti
Büyü ihtimalle canimmO zaman size de ekleyecekler ilaç, ben de başta sadece Estrofem kullanıyodum
Ay yapayım canım ya sagolSarımsak, limon, karabiber, tuz biraz pul biber, ezin güzelce çok lezzetli oluyo
Küçük küçük doğrayıp, yoğurt, nane, zeytinyağı ve tuzla yiyordum ben tadı çok güzel oluyorHanımlar avakoda tüketenler nasıl tuketiyosunuz Ben ne şekil yaptıysam yiyemedim illeti ya
Ay onu da deneyim canım çok sagolKüçük küçük doğrayıp, yoğurt, nane, zeytinyağı ve tuzla yiyordum ben tadı çok güzel oluyor
Valla canım ben çörek otu koyup biraz da limon sıkıp yedim yoksa yenecek gibi değildiHanımlar avakoda tüketenler nasıl tuketiyosunuz Ben ne şekil yaptıysam yiyemedim illeti ya
Sadece suan kasikta dolgunluk hissi var 3.gun embriyosu diye mi acaba sıkı sıkı tutunsun bebisleriiimiiizzz aminnnAmin inşallah canım senin de belirtisiz agrisiz pozitif olur inşallah böyle daha rahat bir dönem geciriyor insan hamile olduğunu unutuyor 5. Gün embriyosu
Benim doktor 10 gun sonra dedi eger 10 nisani saymazsam 20 nisana denk geliyor. Cift embriyo koydu diye mi acaba23 Nisan benim test günüm. Evet baya heyecanlı geçiyor
Yumurta ile yiyim dedim yedim ama nasıl yedim bilmiyorum dunValla canım ben çörek otu koyup biraz da limon sıkıp yedim yoksa yenecek gibi değildi
Taze transfer değil dimi? Doktorlar kişiye göre hareket ediyor. Belki ondandırBenim doktor 10 gun sonra dedi eger 10 nisani saymazsam 20 nisana denk geliyor. Cift embriyo koydu diye mi acaba
Ay ben hiç yemedim avokado falan, sadece ilaçları düzgün kullandım. Öyle özel şeyler yemedim yaniYumurta ile yiyim dedim yedim ama nasıl yedim bilmiyorum dun
Aslında çok değil kilon, ama herkesin bünyesi farklı işte, tabikide ne kadar kilo verirsek o kadar iyi bizim için, sonuçta hamile kalınca fazlasıyla geri alıcazanladım cnm kilom 65 bana göre çok geliyor işte