Ay masallahBeni de demin aradilar 9 yumurta dan 6 tanesi döllenmiş umarım hepsi 5 inci gune ulasir
Aynı sıkıntı bende de var gunde 5 6 tane içiyorum icmemeye calisiyorun ama olmuyor da vicdan azabı da çekiyorum napicam bilemiyorumNormalde tedavi süresi içinde o kadar rahattım ki saten cpk sigara içen biride değilim bir paketi 2.5 gunde bitiririm
BENDE 2.5 günde bir paket içiyordum biraz önce paketi attım.Aynı sıkıntı bende de var gunde 5 6 tane içiyorum icmemeye calisiyorun ama olmuyor da vicdan azabı da çekiyorum napicam bilemiyorum
Evet canım corasprin kan sulandırıcı, belki yaşımdan dolayı fazladır estrofem sayısı :)) Sağlıklı bir diyet yapıyorsan elbette zararı olmaz, çok mu fazla kilon var, keşke bende biraz verseydim kilo, ilaçlar iştahımı iyice açtıCorasprin ne için kan sulandırıcı mı?Ben 14’üne kadar günde 3 tane içicem seninki bayağı fazlaymış sayısı inş benim rahim doktorun istediği kalınlığa ulaşır.Bu arada ben diyet yapıyorum ne kadar kilo verirsem kâr diye acaba yanlış mı yapıyorum
birer tane içerken yapmamıştı ama 3 öğün 2'şer içmeye başlayınca benimde oluyor bulantım,Kızlar estofrem sizde de bulantı ağrı yaptı mı yemek bile zor yiyorum bulantidan
Bende çok baş ağrısı ve mide ağrısı yapmıştı. Sonra alışıyor vucud amabirer tane içerken yapmamıştı ama 3 öğün 2'şer içmeye başlayınca benimde oluyor bulantım,
Çok sağol canımHadi bayram şekerini al gel canım dualarımız seninle
İnşallah canım hepmizinki sıkı sıkı tutundumHayırlı olsun canımsıkı sıkı tutunsun bebiş
Gözün aydın canım.Ben seninkinin pozitif olduğunu dusunuyorum canm güzel haber vereceksin benceKızlar hayatımda güzel şeyler oluyor, eşimin görevi bitiyor dönecek. İnşallah perşembe günü olumlu sonuç alırım da bayramımız çifte bayram olur
Sağol canım bir anda dönüyoruz dedi çok mutlu oldum. İnşallah olumlu sonuç alırım bende pozitif diye düşünüyorum ama arada umutsuzlukta geliyor maalesefGözün aydın canım.Ben seninkinin pozitif olduğunu dusunuyorum canm güzel haber vereceksin bence
Sağol canım bir anda dönüyoruz dedi çok mutlu oldum. İnşallah olumlu sonuç alırım bende pozitif diye düşünüyorum ama arada umutsuzlukta geliyor maalesef
Umutsuzluk bi yanimız da her zaman oluyor tabi ama iyi düsünelim iyi olsun canmSağol canım bir anda dönüyoruz dedi çok mutlu oldum. İnşallah olumlu sonuç alırım bende pozitif diye düşünüyorum ama arada umutsuzlukta geliyor maalesef
İnşaaallaaaahUmutsuzluk bi yanimız da her zaman oluyor tabi ama iyi düsünelim iyi olsun canm
Canım bende de sivilce çıktı ama hormonal olarak değişim yaşıyoruz o yüzden adet belirtisi de olabilir, hamilelik belirtisi de. Kendini küçücük bir şey için üzme.Kızlar bişey sorucam adet belirtisi olarak bugün yüzümde 1 tane sivilce çıktı bide bugün normalde adet günüm eğer transfer gününü saymaysak 5.günüm acaba tutmadı mı diye çok endişeliyim hiç bir belirti de yok bende sizce bu normal mi yoksa gerçekten de kendimi tamamen kötüye hazırlamam mı lazım
Çoğu azı yokki illet vücuda giriyor isteeSiz yine az iciyormussunuz ben gün de bir paket iciyodum
Darısı basimaaBENDE 2.5 günde bir paket içiyordum biraz önce paketi attım.
Benim 3 öğün birer ama bugün daha kötüyüm baş ağrısı mahvetti benibirer tane içerken yapmamıştı ama 3 öğün 2'şer içmeye başlayınca benimde oluyor bulantım,