2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Normalde tedavi süresi içinde o kadar rahattım ki saten cpk sigara içen biride değilim bir paketi 2.5 gunde bitiririm
Aynı sıkıntı bende de var gunde 5 6 tane içiyorum icmemeye calisiyorun ama olmuyor da vicdan azabı da çekiyorum napicam bilemiyorum

Evet canım corasprin kan sulandırıcı, belki yaşımdan dolayı fazladır estrofem sayısı :)) Sağlıklı bir diyet yapıyorsan elbette zararı olmaz, çok mu fazla kilon var, keşke bende biraz verseydim kilo, ilaçlar iştahımı iyice açtı

Gözün aydın canım.Ben seninkinin pozitif olduğunu dusunuyorum canm güzel haber vereceksin bence
Sağol canım bir anda dönüyoruz dedi çok mutlu oldum. İnşallah olumlu sonuç alırım bende pozitif diye düşünüyorum ama arada umutsuzlukta geliyor maalesef

Sağol canım bir anda dönüyoruz dedi çok mutlu oldum. İnşallah olumlu sonuç alırım bende pozitif diye düşünüyorum ama arada umutsuzlukta geliyor maalesef

Umutsuzluk bi yanimız da her zaman oluyor tabi ama iyi düsünelim iyi olsun canm

Kızlar bişey sorucam adet belirtisi olarak bugün yüzümde 1 tane sivilce çıktı bide bugün normalde adet günüm eğer transfer gününü saymaysak 5.günüm acaba tutmadı mı diye çok endişeliyim hiç bir belirti de yok bende sizce bu normal mi yoksa gerçekten de kendimi tamamen kötüye hazırlamam mı lazım

Canım bende de sivilce çıktı ama hormonal olarak değişim yaşıyoruz o yüzden adet belirtisi de olabilir, hamilelik belirtisi de. Kendini küçücük bir şey için üzme.

Merhabalar 30 yasındayım kucukken gecırdıgım kanser nedeniyle yumurtalıklarım zarar gördü cocuk sahıbı olamıyoruz ızmırde ege üniversitesinde tedavımı yarıda bıraktılar cevap vermiyor vücut dıye bu konularda bılgısı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…