2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

İlaçlar bebin yüzümü mahvettii hormon sonuçta öyle dusybmeee

Geçmiş olsun canimmmm.. maalesef bilgim yok ama bir hastaneye sınırlı kalma proflarlq görüş bence

Merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun, Üniversitelerde çok yoğunluk oluyor ve açıkçası özeldeki gibi ilgilenilmiyor diye düşünüyorum ben, güvendiğin bir tüp bebek merkeziyle bi görüş derim, Allahtan umut kesilmez

Merhabalar, bende buralarda yeni üyeyim. 21 martta yumurta toplama işlemim yapıldı. Transferim de 19 nisan hayırlısıyla. İlk deneme olacak. Süreç konusunda biraz heyecanlıyım. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.

Çok geçmiş olsun, İstanbul’da çok iyi bir kaç profesör var, imkanınız varsa bi görüşün derim…

Kızlar ablam ayağını burkup kırmış yarın babam ablamı benim hastaneme götürecek bende o zaman kan vereceğim çok heyecanlıyım

Hayırlı olsun tedavin inşallah canimmm

Merhaba kızlar transferimin bugün 18.günü bugün Lekelenme oldu azcık kırmızı kan değil çok sıyahda değil bi garip
Yaşayan varmı aranızda acaba çok endişelendim
Yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…