2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Transfer olacaklara nacizane tavsiyem
havuc suyu sıkın hergun 1 su bardağı için.
Kabak cekirdeği tüketin 1 avuc.
Kuzu eti yiyin kuzu pirzola olur 1 2 tane (zaten cok pahalı).
Folık asit kullanın
kemik sulu corba yapın.
2 lt en az su için.
Avakadoyu yumuşatın elinizde hazır olsun kahvaltıda yiyin. Hergün yumurta mutlaka.
Balık ızgara. Bunlar İlk 1 hafta önemli.
Abur cubur paketli gıda ve sigara uzak durun.

Kızlar merhaba aralık ayında embriyoları dondurdum toplam 6 tane nisan 19 unda transferim var. ve ben sigara kullanan biriyim transfer öncesi bırakırım dedim. sonra bir yazı okudum 2 ay öncesinden bırakın diyor. cok üzüldüm direkt sigarayı attım. gecmi kaldım transfere kadar içip transfer zamanı bırakan varmı?

Kızlar merhaba aralık ayında embriyoları dondurdum toplam 6 tane nisan 19 unda transferim var. ve ben sigara kullanan biriyim transfer öncesi bırakırım dedim. sonra bir yazı okudum 2 ay öncesinden bırakın diyor. cok üzüldüm direkt sigarayı attım. gecmi kaldım transfere kadar içip transfer zamanı bırakan varmı?
Ben de yeni biraktim 😏bu haftaici de transfer olacak insaAllah umarim sıkıntı olmaz

Canını sıkma bence, elinde sonunda bırakmışsın. Kafanı takıp kendine daha çok zarar verme.

X