- 15 Ocak 2023
- 297
- 149
- 38
Amin canım çok sağolHadi hayırlısı olsun abla hakkında inşallah
Hadi al gel bebisiniiiiiiiHanımlar bu gün saat 13.30 da transferim var, dualarınıza talibim
İnşallah canımHadi al gel bebisiniiiiiii
İnşallah tutunur canımHanımlar bu gün saat 13.30 da transferim var, dualarınıza talibim
Kan verdin mi canımCanım şimdi bende hesapladım en az 405 çıkması lazım dua edelim bugun bol bolinşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah canım hepimizin bebekleri tutunurİnşallah tutunur canım
Merhaba benim tedaviye basladim ancak bayram sonrasina sarkcak o yuzden bir kutu almam gerekecek birine soz vermediyseniz alabilirimBu arada arkadaşlar benim elimde gonal-f iğnelerden kaldı dolapta duruyor..İstanbuldayım ben ihtiyacı olan varsa iletişime geçebilirsiniz
Aminİnşallah canım hepimizin bebekleri tutunur
Hadi bayram şekerini al gel canım dualarımız seninleHanımlar bu gün saat 13.30 da transferim var, dualarınıza talibim
Hayırlı olsun canımHanımlar bu gün saat 13.30 da transferim var, dualarınıza talibim
Benim de sağ kasığım batuyor bazen annem diyor ki kızın olacak(inşallah)Benim de bugün sol kasığım ağrıyor sabah kalktığımdan beri sancı var
Ben de yeni biraktimKızlar merhaba aralık ayında embriyoları dondurdum toplam 6 tane nisan 19 unda transferim var. ve ben sigara kullanan biriyim transfer öncesi bırakırım dedim. sonra bir yazı okudum 2 ay öncesinden bırakın diyor. cok üzüldüm direkt sigarayı attım. gecmi kaldım transfere kadar içip transfer zamanı bırakan varmı?
Canını sıkma bence, elinde sonunda bırakmışsın. Kafanı takıp kendine daha çok zarar verme.Kızlar merhaba aralık ayında embriyoları dondurdum toplam 6 tane nisan 19 unda transferim var. ve ben sigara kullanan biriyim transfer öncesi bırakırım dedim. sonra bir yazı okudum 2 ay öncesinden bırakın diyor. cok üzüldüm direkt sigarayı attım. gecmi kaldım transfere kadar içip transfer zamanı bırakan varmı?
Umarım canım sonucta benimde 19 unda transferBen de yeni biraktimbu haftaici de transfer olacak insaAllah umarim sıkıntı olmaz
Normalde tedavi süresi içinde o kadar rahattım ki saten cpk sigara içen biride değilim bir paketi 2.5 gunde bitiririmCanını sıkma bence, elinde sonunda bırakmışsın. Kafanı takıp kendine daha çok zarar verme.
Olumlu dusunelim iyi olsun canım.Sigara zararli evet ama hamileykn icenler bile var inş sorun yasamayizUmarım canım sonucta benimde 19 unda transfer