- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 26
Yaaaa gözün ayfin kuzummmKızlar hayatımda güzel şeyler oluyor, eşimin görevi bitiyor dönecek. İnşallah perşembe günü olumlu sonuç alırım da bayramımız çifte bayram olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa gözün ayfin kuzummmKızlar hayatımda güzel şeyler oluyor, eşimin görevi bitiyor dönecek. İnşallah perşembe günü olumlu sonuç alırım da bayramımız çifte bayram olur
İlaçlar bebin yüzümü mahvettii hormon sonuçta öyle dusybmeeeKızlar bişey sorucam adet belirtisi olarak bugün yüzümde 1 tane sivilce çıktı bide bugün normalde adet günüm eğer transfer gününü saymaysak 5.günüm acaba tutmadı mı diye çok endişeliyim hiç bir belirti de yok bende sizce bu normal mi yoksa gerçekten de kendimi tamamen kötüye hazırlamam mı lazım
Geçmiş olsun canimmmm.. maalesef bilgim yok ama bir hastaneye sınırlı kalma proflarlq görüş benceMerhabalar 30 yasındayım kucukken gecırdıgım kanser nedeniyle yumurtalıklarım zarar gördü cocuk sahıbı olamıyoruz ızmırde ege üniversitesinde tedavımı yarıda bıraktılar cevap vermiyor vücut dıye bu konularda bılgısı olan varmı
Çoğu azı yokki illet vücuda giriyor iste
Çoğu azı yokki illet vücuda giriyor istee
inşallah canım Rabbim gönlüne göre versinKızlar hayatımda güzel şeyler oluyor, eşimin görevi bitiyor dönecek. İnşallah perşembe günü olumlu sonuç alırım da bayramımız çifte bayram olur
Merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun, Üniversitelerde çok yoğunluk oluyor ve açıkçası özeldeki gibi ilgilenilmiyor diye düşünüyorum ben, güvendiğin bir tüp bebek merkeziyle bi görüş derim, Allahtan umut kesilmezMerhabalar 30 yasındayım kucukken gecırdıgım kanser nedeniyle yumurtalıklarım zarar gördü cocuk sahıbı olamıyoruz ızmırde ege üniversitesinde tedavımı yarıda bıraktılar cevap vermiyor vücut dıye bu konularda bılgısı olan varmı
Konyaya gelince görüşürüz inşallahYaaaa gözün ayfin kuzummm
Bende de aynısı ya, inanın bu ilaçları gördükçe artık midem bulanıyor, ne kadar zor bu süreç bu kadar emek insallah boşa gitmez hepimiz içinBende çok baş ağrısı ve mide ağrısı yapmıştı. Sonra alışıyor vucud ama
bıraktım de at gitsin :)Darısı basimaa
Ay insallahhhhh tüp bebek arkadaslari olur cocuklarimizKonyaya gelince görüşürüz inşallah
Insallahbıraktım de at gitsin :)
İnşallah canımAy insallahhhhh tüp bebek arkadaslari olur cocuklarimiz
Merhabalar, bende buralarda yeni üyeyim. 21 martta yumurta toplama işlemim yapıldı. Transferim de 19 nisan hayırlısıyla. İlk deneme olacak. Süreç konusunda biraz heyecanlıyım. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.Merhaba kızlar... Aralık 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 N nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART @sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART @bamagirl89 18 NISAN @Ankalinka 8NISAN @sunshine__ 1NISAN @Nazelina 2 @surmelikedi 2NISAN @Deniz3525 6 NISAN @pembeumut111 29 MART @pembefilika 14 NISAN @Matilda9 7 NISAN
Çok geçmiş olsun, İstanbul’da çok iyi bir kaç profesör var, imkanınız varsa bi görüşün derim…Merhabalar 30 yasındayım kucukken gecırdıgım kanser nedeniyle yumurtalıklarım zarar gördü cocuk sahıbı olamıyoruz ızmırde ege üniversitesinde tedavımı yarıda bıraktılar cevap vermiyor vücut dıye bu konularda bılgısı olan varmı
Geçmiş olsun, umarım yarın güzel haberler alırsınızKızlar ablam ayağını burkup kırmış yarın babam ablamı benim hastaneme götürecek bende o zaman kan vereceğim çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun tedavin inşallah canimmmMerhabalar, bende buralarda yeni üyeyim. 21 martta yumurta toplama işlemim yapıldı. Transferim de 19 nisan hayırlısıyla. İlk deneme olacak. Süreç konusunda biraz heyecanlıyım. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.
Yaaa geçmiş olsunnnnn heyecanla bekliyorumKızlar ablam ayağını burkup kırmış yarın babam ablamı benim hastaneme götürecek bende o zaman kan vereceğim çok heyecanlıyım
Sağol canım saat 1 gibi gideceğiz kan vereceğim bakalımYaaa geçmiş olsunnnnn heyecanla bekliyorum