2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Transferden sonra herkese bu kadar iğne ilaç mı veriyorlarBirde transfer süreci nasıl oluyor ağrı hissettiniz mi?İnşallah müjdeli haberlerle gelirsiniz

Bu arada arkadaşlar benim elimde gonal-f iğnelerden kaldı dolapta duruyor..İstanbuldayım ben ihtiyacı olan varsa iletişime geçebilirsiniz

Transferden sonra herkese bu kadar iğne ilaç mı veriyorlarBirde transfer süreci nasıl oluyor ağrı hissettiniz mi?İnşallah müjdeli haberlerle gelirsiniz
Herkese aynı iğne ve ilaçları vermiyorlar sanırım. Ben transferden 1 hafta önce progestan iğne, estrofem, cipro ve kan sulandırıcı ile başladım. Cipro hap bitti ama transferden sonra oksapar iğne başladı. Gebelik olursa 7.haftaya kadar oksapar kullanacakmışım. Progestan içinse doktor ne zaman bırak derse o zaman bırakacakmışım. Oksapar sıkıntı değil göbekten oluyorum ama progestan çok can yakıyor artık. Yumurta toplama ve transfer sürecinde ise ben ağrı sızı çekmedim hiç.

Bende estrofem günde 3 defa, coraspin 1 defa, progestan fitil ve duphaston 3 defa, günde 1 göbekten progestan dex, gün aşırı 1 defa oskapar. Benim canımı da oskapar çok yakıyor. Hatta ilk vurduğum yer bere çöktü morardı. Göbekten progestan o kadar yakmıyor Allahtan.

Be
Tatlı isteği oluyor mu sizde ? Normalde çok tüketmem regli zamanı artıyor istek sonra geçiyor bugün de yememek için zor duruyorum
Bende sizinle aynıyım o kadar çok tatlı isteğim var ki dayanamıyorum, neredeyse her gün oluyor ilaçları kullanmaya başladığımdan beri

RABIS 2018 canım sen ne yaptın? En son kaç çıkmıştı sonucun? Bir daha test verecek misin?

Transferde kaçıncı gününüz? Hakkınızda hayırlısı olsun umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
İnşallah canım benim eğer sağlıkli gebelikte geç tutundu çünkü 6.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum 1.kan 11.gundu 2.kan 14. Gündü 3 .kan 16 .günün yarın da 19 . Gün oluyor

İnşallah canım benim eğer sağlıkli gebelikte geç tutundu çünkü 6.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum 1.kan 11.gundu 2.kan 14. Gündü 3 .kan 16 .günün yarın da 19 . Gün oluyor
Ne kadar artması gerekiyor? Yani ortalama kaçlarda olması lazım yarın?

Benimde 29 ozamn bende muhtemelen bi hafta sonra keseyi goruyum herqlde bayramdan once gormek istiyorum bayramda daha rahat olmak istiyorum olursa tabi bu arada hesaplarken ben 29 unda sayiyorum o gunle birlikte 9 . Gun diorumnbazilari sayilmaz bazilari sayilir dio sen hangisini yapiosun dogru olan hangisi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…