Çok güzel dualarınızı da bizim için eder misinizHerkese günaydın Sonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsunyani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
Canım çok sevindim hayırlı olsun:) darısı başımızaHerkese günaydın Sonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsunyani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
Günaydın napim heyecanla yarını bekliyorum değerim artacak mı diyeKızlar gunaydinnn günleriniz güzel geçsin nasilsiniz napiyosunuzzz
Darısı bana inşallahHerkese günaydın Sonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsunyani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
Günaydın benim de transferin 5. Günü beklemek çok zor gerçekten dinlenme ile geçiyor benim arada kalkıp çok eğilip kalmaktan bisseyler yapıyorum ama zaman geçmiyor siz nasıl oyalandinizbirde kasik ve bel ağrım devam ediyor bir şey daha var ama asiri koku alıyorum çok erken biliyorum ama neden böyle oldu acaba
Maşallah çok sev7nf8m hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz dua edin bizlere deHerkese günaydın Sonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsunyani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
Canım inşallah bol bol dua ediyorum herkese inşallah hepimiz hayırlısı ile güzel haberler alırız kalp atışlarını da duyarız allahım hepimizin yüzüne baksın çok çile çektik gerçektenMaşallah çok sev7nf8m hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz dua edin bizlere de
İnşallah canım inşallah hergün dua ediyorum hepimiz içinDarısı bana inşallah
Amin çok aminCanım inşallah bol bol dua ediyorum herkese inşallah hepimiz hayırlısı ile güzel haberler alırız kalp atışlarını da duyarız allahım hepimizin yüzüne baksın çok çile çektik gerçekten
Günaydın canım, kahvaltı hazırladım şimdi kahvaltı ediyorum. Gece hiç uyumadım nedense. Zaman geçmiyor sankiKızlar gunaydinnn günleriniz güzel geçsin nasilsiniz napiyosunuzzz
Hadi hayırlı olsun canimmmBen de opu dan ciktim 9 yumurta toplanmıs 9 u da dolu yarin arayacaklarmis
Geçti geçti bak bugün 8 mi 9 muGünaydın canım, kahvaltı hazırladım şimdi kahvaltı ediyorum. Gece hiç uyumadım nedense. Zaman geçmiyor sanki
İnşallah articak canimmm hap komasina girdim çıkmaya çalışıyorumGünaydın napim heyecanla yarını bekliyorum değerim artacak mı diyesen ne yapıyorsun
4.günümüz bugünGünaydın benim de transferin 5. Günü beklemek çok zor gerçekten dinlenme ile geçiyor benim arada kalkıp çok eğilip kalmaktan bisseyler yapıyorum ama zaman geçmiyor siz nasıl oyalandinizbirde kasik ve bel ağrım devam ediyor bir şey daha var ama asiri koku alıyorum çok erken biliyorum ama neden böyle oldu acaba
Amin inşallahİnşallah canım inşallah hergün dua ediyorum hepimiz içinhepimiz güzel haberler alacağız inşallah bol bereketli bir ay olur inşallah