2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Sevgili hanımlar mademki benim transfer hazirana kaldı sizin de transfer ayınız, henüz başlamamışım folik asite kullandığınız folik asit ve vitamin önerilerinizi almaya geldim. Tadı ağır olmayan, içinde aynı zamanda çeşitli vitaminler barındıran ve mide de bulandırmayan kullandığınız folik asit önerilerinizi alabilir miyim? Teşekkürler

Ben Q folin kullaniyorum folik asit olarak kucuk tadi falan da yok

Eklentiler

• 20230410_151640.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 24
Canım hiç üzülme ruh halini bozma inan bende çok kötü idim transferden sonraki ilk 5 gün hiç belirti yaşamadım çok üzüldüm tutmadı diye çünkü herkesin bir belirtisi vardı bende en ufak bir agrı sızı olmadı 6. Gün öğlen saatlerinde selpakla temizlerden sümüksü toprak renginde bir pıhtı geldi selpaga embriyom düştü mü acaba diye çok üzüldüm ama internetten baktığımda embriyoları vücut regl ile atıyormuş yani Embryo degil o zaman o pıhtı neyse akabinde mesai bitt eve geldim lavabo ihtiyacımı giderdikten sonda peçete ile temizlerken pembe sulu bir kan lekesi geldi ama tam kan da degil sulu pembe bi leke yani 5 gün çok Sakin geçip 6. Güne bu 2 olayın sığması çok korkuttu beni sonrada stresten dayanmadım gittim 7. Gün kan verdim sonuç 50 çıktı da rahatladım yoksa benim bekleyiş sürem de çok sıkıntılı idi

dondurulmus bu arada benim bir adet gecti bu ikinci adetim yumurta toplamadan sonra

İlk gün muayene edebilmesi de büyük şans vardır illaki doktorun bur boldigi canım şu an bir ilaç felan kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…