Masallah sabrinaÇıkar aslında ama daha öğrenmeye hazır değilimbide kendimi şartladım 13ü diye
Troid ile süt hormonun yüksek çıktı ilaca başladım kuzum yaHadi hayırlı olsun ne değeri
Sanki erken öğrenirsem bir terslik olacakmış gibi bilmiyorum damla çok stresliyim aslındaMasallah sabrina
ayy benim de 21 nisan i kontrol sonra transfer ck heyecanlıyım ve korkuyorum olmicak diyeKızlar gunaydinnn hastaneden ciktim simdi estofreme başladım 19unda kontrolum var bayram sonu da transfer dedi insallah
AA troid bennde de var. Ya 3 yıldır ilaç kulaniyorumTroid ile süt hormonun yüksek çıktı ilaca başladım kuzum ya
Ben Q folin kullaniyorum folik asit olarak kucuk tadi falan da yokSevgili hanımlar mademki benim transfer hazirana kaldı sizin de transfer ayınız, henüz başlamamışım folik asite kullandığınız folik asit ve vitamin önerilerinizi almaya geldim. Tadı ağır olmayan, içinde aynı zamanda çeşitli vitaminler barındıran ve mide de bulandırmayan kullandığınız folik asit önerilerinizi alabilir miyim? Teşekkürler
Öyle dusunmeee stres yapma diyemem çok zor ama iyi olacak gerseySanki erken öğrenirsem bir terslik olacakmış gibi bilmiyorum damla çok stresliyim aslında
Sevgili hanımlar mademki benim transfer hazirana kaldı sizin de transfer ayınız, henüz başlamamışım folik asite kullandığınız folik asit ve vitamin önerilerinizi almaya geldim. Tadı ağır olmayan, içinde aynı zamanda çeşitli vitaminler barındıran ve mide de bulandırmayan kullandığınız folik asit önerilerinizi alabilir miyim? Teşekkürler
Bayramın ilk günü muuuayy benim de 21 nisan i kontrol sonra transfer ck heyecanlıyım ve korkuyorum olmicak diye
Yaaaaa doktor birsey dedi mi bu konu da benim aslında yoktu ilk defa yüksek ciktiAA troid bennde de var. Ya 3 yıldır ilaç kulaniyorum
İnşallah canımÖyle dusunmeee stres yapma diyemem çok zor ama iyi olacak gersey
Yokhep kontrol altın da oldu benim ilaçi ayarladık 3yildir aynı kulaniyorum hiç bozulmadi gebelik de daha dikkatli olacaz dediYaaaaa doktor birsey dedi mi bu konu da benim aslında yoktu ilk defa yüksek cikti
Anladım canimm bana da ilaç verdi mg çok düşük zaten birsey olmaz insallahYokhep kontrol altın da oldu benim ilaçi ayarladık 3yildir aynı kulaniyorum hiç bozulmadi gebelik de daha dikkatli olacaz dedi
Yok olmaz ilk defa oldu diyorsun ya. İlaçlardan kaynaklı da olabilirAnladım canimm bana da ilaç verdi mg çok düşük zaten birsey olmaz insallah
Canım hiç üzülme ruh halini bozma inan bende çok kötü idim transferden sonraki ilk 5 gün hiç belirti yaşamadım çok üzüldüm tutmadı diye çünkü herkesin bir belirtisi vardı bende en ufak bir agrı sızı olmadıÇok sevindim canım inşallah bize de nasip olsun. Pozitif geldikçe sıra bize de gelecek hepimiz görücez inşallahruh halim çok bulanık bu ara bir aşırı mutlu bir aşırı mutsuzum gün gün belirtilerini yazar mısın kuzum
evet bayramın ilk günü muayne edicek sonraki bi kaç günde transfer olacak ama benim cok uzun süre gecmiş olcak herkes adetin 15 - 20 günğnde transfer olmus . benim adetim 28 inde oldu nerdeyse 25-30 gün olmus olcak adetin üstüne anlamadım gittiBayramın ilk günü muuu
dondurulmus bu arada benim bir adet gecti bu ikinci adetim yumurta toplamadan sonraevet bayramın ilk günü muayne edicek sonraki bi kaç günde transfer olacak ama benim cok uzun süre gecmiş olcak herkes adetin 15 - 20 günğnde transfer olmus . benim adetim 28 inde oldu nerdeyse 25-30 gün olmus olcak adetin üstüne anlamadım gitti
İlk gün muayene edebilmesi de büyük şans vardır illaki doktorun bur boldigi canım şu an bir ilaç felan kullanıyor musunevet bayramın ilk günü muayne edicek sonraki bi kaç günde transfer olacak ama benim cok uzun süre gecmiş olcak herkes adetin 15 - 20 günğnde transfer olmus . benim adetim 28 inde oldu nerdeyse 25-30 gün olmus olcak adetin üstüne anlamadım gitti