2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

İnşallah canım inşallah hergün dua ediyorum hepimiz için hepimiz güzel haberler alacağız inşallah bol bereketli bir ay olur inşallah
Çok sevindim canım inşallah bize de nasip olsun. Pozitif geldikçe sıra bize de gelecek hepimiz görücez inşallah ruh halim çok bulanık bu ara bir aşırı mutlu bir aşırı mutsuzum gün gün belirtilerini yazar mısın kuzum

Evet evet 4 gün heyecandan bir gün fazla yazmışım bende seninle başlamadı kitabı okumaya başladım birde eşime puzle almasını söyledim eve gelirken bayağı oyalar bence. Dimi evet koku olayı var hadi tutunsun bebekler inşallah

Ben de yaklaştıkça heyecanlanıyorum ne zaman muayeneye gideceksin
Yaşarken zaman geçmiyor gibi ama bir bakmışsın aylar bitmiş bile oluyorrr haftaya çarşamba yavrjm yaa tek duam değerlerim düşmüş olsun ertelenmesine ttansfersabrım kalmadı givi hissediyorum

Beklemek o kadar zor ki mart ayında transfer istiyordum kaldı hazirana. Çok sabırsızım çok heyecanlıyım..
Çok iyi anlıyorum seniii ama rabbimin bir bildiği vardır en doğru zamanda nasip edecektir benjm de ertlenme durumum var 2 ayı zor geçirdim bir ay değil insan bir gün bile beklemek istemiyor

Yaşarken zaman geçmiyor gibi ama bir bakmışsın aylar bitmiş bile oluyorrr haftaya çarşamba yavrjm yaa tek duam değerlerim düşmüş olsun ertelenmesine ttansfersabrım kalmadı givi hissediyorum
Ay sonucu beklemek daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…