- 21 Eylül 2021
- 1.167
- 450
- 24
İnşallah articak canimmm hap komasina girdim çıkmaya çalışıyorum
Çok sevindim canım inşallah bize de nasip olsun. Pozitif geldikçe sıra bize de gelecek hepimiz görücez inşallahİnşallah canım inşallah hergün dua ediyorum hepimiz içinhepimiz güzel haberler alacağız inşallah bol bereketli bir ay olur inşallah
9. Gün bugün canım:) sen napıyorsun nasıl gdiiyorGeçti geçti bak bugün 8 mi 9 muaz kaldiii
Senin içinde hayırlı olsun inşallah:) geç olsun güç olmasınKızlar yolunuz açık olsun benim histeroskopiden ötürü transfer haziran ayına kaldı. Hepinize hayırlı gebelikler dilerim. Kucağınız boş kalmasın inşallah
Haftaya çarşamba kontrolüm var bayram sonraki ilk hafta transfer inşallah kuzum değerlerim duserseOlur öyle daha devam ne zaman bellimi traffer günün yada muannen
Bak bitmiş bileeee ben heyecanla muayene günümü bekliyorummm9. Gün bugün canım:) sen napıyorsun nasıl gdiiyor
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım:) sabırla beklemeler insllahKızlar yolunuz açık olsun benim histeroskopiden ötürü transfer haziran ayına kaldı. Hepinize hayırlı gebelikler dilerim. Kucağınız boş kalmasın inşallah
Ben de yaklaştıkça heyecanlanıyorumBak bitmiş bileeee ben heyecanla muayene günümü bekliyorummm
Evet evet 4 gün heyecandan bir gün fazla yazmışım4.günümüz bugünkoku bende de var göğüs uçlarımı dolgun hissediyorum arada kasık ağrısı oluyor başka bişeyim yok . Kitap (körlük romanı) okuyorum ben iyi geliyor . Önereceğiniz dizi film varsa yazın kızlar
Yaşarken zaman geçmiyor gibi ama bir bakmışsın aylar bitmiş bile oluyorrr haftaya çarşamba yavrjm yaa tek duam değerlerim düşmüş olsun ertelenmesine ttansferBen de yaklaştıkça heyecanlanıyorumne zaman muayeneye gideceksin
Beklemek o kadar zor ki mart ayında transfer istiyordum kaldı hazirana. Çok sabırsızım çok heyecanlıyım..Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım:) sabırla beklemeler insllah
Çok iyi anlıyorum seniii ama rabbimin bir bildiği vardır en doğru zamanda nasip edecektir benjm de ertlenme durumum var 2 ayı zor geçirdim bir ay değil insan bir gün bile beklemek istemiyorBeklemek o kadar zor ki mart ayında transfer istiyordum kaldı hazirana. Çok sabırsızım çok heyecanlıyım..
Rabbim sabrınızı selamete erdirsinYaşarken zaman geçmiyor gibi ama bir bakmışsın aylar bitmiş bile oluyorrr haftaya çarşamba yavrjm yaa tek duam değerlerim düşmüş olsun ertelenmesine ttansfersabrım kalmadı givi hissediyorum
Ay sonucu beklemek daha zorYaşarken zaman geçmiyor gibi ama bir bakmışsın aylar bitmiş bile oluyorrr haftaya çarşamba yavrjm yaa tek duam değerlerim düşmüş olsun ertelenmesine ttansfersabrım kalmadı givi hissediyorum
AminnnRabbim sabrınızı selamete erdirsin
Yarın yapsan mi acabaaaaaa çıkar gibi kan da degerAy sonucu beklemek daha zor
Çıkar aslında ama daha öğrenmeye hazır değilimYarın yapsan mi acabaaaaaa çıkar gibi kan da deger
Tesekkür ederimHadi hayırlı olsun canimmm
Hadi hayırlı olsun ne değeriHaftaya çarşamba kontrolüm var bayram sonraki ilk hafta transfer inşallah kuzum değerlerim duserse