- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 26
Allahin izniyle birsey olmamıştır insallahİnşallah canım akşamdan beri çok stres yaptım zaten Allah büyük bakalım olan oldu inşallah bebeğime zarar vermemişimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahin izniyle birsey olmamıştır insallahİnşallah canım akşamdan beri çok stres yaptım zaten Allah büyük bakalım olan oldu inşallah bebeğime zarar vermemişimdir
Seninki taze transferdi sanırım benimki donduruldu o yüzden olabilir canımHer doktor öyle yapmiyo ben ilk tüp bebegim de yumurta islemi olduktan sonra ucuncu gun transfer olmustum
Merhaba benimde 14’ünde kontrolüm var.ilk dört gün günde 3 defa 1’er tane içtim, sonraki 5 gün günde 3 defa 2’şer tane içicem.corasprin ve folikasit içiyorum birde günde 1’er taneMerhaba seninle tarihlerimiz aynı bende 5 nisanda başladım estrofeme 14’ünde kontrolüm varSen günde kaçta içiyorsun?
Hoşgeldin canım, inşallah bebişin seninledir Rabbim gönlüne göre versin inşallahMerhaba hanımlar bende aranızda yeniyim.Dün 5.gün embriyosu taze transfer oldum.Bide transfer sırasında İntralipid serum takıldı inşallah bütün topik pozitifi görüşürüz
Dondurulduysa olmaz canım aynen.1 adet sonrasi olur senin de insaAllahSeninki taze transferdi sanırım benimki donduruldu o yüzden olabilir canım
Hakkında hayırlısı olsun canımHerkese merhaba. Bugün kontrolüm vardı. Çarşamba günü sizinle de paylaşmıştım; rahim duvarı 6,5mm idi. 11,3 olmuş. Bugün çatlatma iğnemi vuruluyorum. Transfer tarihim 14 Nisan. Beni de baştaki listeye ekler misiniz? Yaşım 43, ilk denemem. Son olsun inşallah, o listedeki herkesin göbüşü bebişle dolsun!
Bu arada, doktoruma nar suyu içtiğimi söyledim, sakın içme dedi. Nar, maydonoz ve hurmadan uzak dur dedi. Kasılma yapıyormuş. Transfere kadar içecektim dedim ama onu da kabul etmedi. Rahim duvarını kalınlaştırmak için nar suyu içenlere duyurulur.
Moralini bozup kötü düşünme canım, umarım bebişin seninledirKızlar canım çok sıkkın bugün transferin 2. günü akşam üzeri iftara davetliydim havam değişir diye gittim kimsenin haberi yoktu transfer olduğumdan. Unutup bir çocuğu kucağıma aldım 3-4 yaşlarında kısa süreliğine ama eve geldiğimden beri belim ağırıyor pişmanlıktan da oturup ağladım saatlerce tutmayacak diye eşimle de tartıştım . O kadar emek verip dikkat edip böyle nasıl yaptım inanamıyorum kendime hiç ümidim kalmadı
Ayy inşallah canım inşallah hepimizin bebişi bizimle olurHoşgeldin canım, inşallah bebişin seninledir Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Prog3stan dex kullanıyorum sabah akşamHekese merhaba, progestan dex 25mg/1 mL ve estrofem kullanan arkdşlar bana bi mesaj atabilir misiniz?
Bende günde 3 defa estrofem kullaniyorum sadeceHekese merhaba, progestan dex 25mg/1 mL ve estrofem kullanan arkdşlar bana bi mesaj atabilir misiniz?
Üzülüp daha çok strese sokmayın kendinizi. Doktorum embriyoyu rahim de duvarda yürüyen karinca benzetmesiiyle izah etmisti. Ben birsey olacagini sanmıyorum. İçinizi ferah tutunKızlar canım çok sıkkın bugün transferin 2. günü akşam üzeri iftara davetliydim havam değişir diye gittim kimsenin haberi yoktu transfer olduğumdan. Unutup bir çocuğu kucağıma aldım 3-4 yaşlarında kısa süreliğine ama eve geldiğimden beri belim ağırıyor pişmanlıktan da oturup ağladım saatlerce tutmayacak diye eşimle de tartıştım . O kadar emek verip dikkat edip böyle nasıl yaptım inanamıyorum kendime hiç ümidim kalmadı
Üzülüp daha çok strese sokmayın kendinizi. Doktorum embriyoyu rahim de duvarda yürüyen karinca benzetmesiiyle izah etmisti. Ben birsey olacagini sanmıyorum. İçinizi ferah tutun
Teşekkür ederim daha iyiyim hissediyorum bugün dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok ol derse olacak inşallah. Benim de olmuştu ağrı ama kısa süreli olup geçti birkaç defa . Normal benceMerhaba
Dün transfer oldum. Bugun sabah kasık ağrısıyla gözümü açtım. Tam kasık ta degil aslında, kasıktan iki parmak yukarisnda. Sag tarafta. Bu kadar erken bir belirti olabilir mi? Nedir ki bu?
İnşallah bebis tutunmasi olsunnKızlar ya iki gündür sanki böyle hafif batma oluyor vajinama ve makatıma doğru vuran bi batma
Ilaclar igneler de yapiyor ağrilarıMerhaba
Dün transfer oldum. Bugun sabah kasık ağrısıyla gözümü açtım. Tam kasık ta degil aslında, kasıktan iki parmak yukarisnda. Sag tarafta. Bu kadar erken bir belirti olabilir mi? Nedir ki bu?
Merhaba ben de günde 6 tane estrofemHekese merhaba, progestan dex 25mg/1 mL ve estrofem kullanan arkdşlar bana bi mesaj atabilir misiniz?
İnşallah canım benim :)İnşallah bebis tutunmasi olsunn
Estrofem kullanıyorumHekese merhaba, progestan dex 25mg/1 mL ve estrofem kullanan arkdşlar bana bi mesaj atabilir misiniz?