2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar ya benim canım baya sıkıldım troit ile süt hormonu yüksek cikmis aradılar şimdi ilaç yazdılar bir sorun teşkil eder mi
Canım benimde transfer öncesi süt hormonu yüksek çıkmıştı dostinex kullanmıştım. Sorun olmamıştı

Ya süt hormonum benim hep yüksek çıkıyor zaten adetimde ondan gecikiyor galiba ama tiroid jic yüksek cikmazdi
Benimde bir kere hem süt hormonun hemde triodim yüksek çıkmıştı ama sonra ilaç kullandım ve düştü sonra bi daha yüksek çıkmadı. Adet olamadığım bir zamandı. Doktorun ne dedi? Gecikicek mi dedi transferin yoksa yapar mıyız dedi

İlaç verdi işte dostinex ile troid için erteleme söylemedi 19unda kontrolüm var o gün yine bakarlar değerlere büyük ihtimalle birsey yeme felan da demedi eşim 1 hafta önce iş kazası oldu ameliyat felan geçirdi stres çok yaptim adetimde gecikmeli felan oldu ona yoruyorum tuzu felan da tüketmem bu sürede aksilik olmaz insallah

Hayırlı olsun canım inşallah sıkıca tutunur bebeğin

Bende bugün rüyamda test yapıyordum negatif çıkıyordu. Çok üzülüyordum diyordum ilk idrarla yapayım oda negatif çıkıyordu
Teşekkür ederim canım inşallah bilinçaltımıza çok fazla yerleşti çok normal rüyana girmesi tersine çıkar derler kötü düşünme olur mu evladın sıkıca tutunur inşallah sana

Herkese merhaba. Bugün kontrolüm vardı. Çarşamba günü sizinle de paylaşmıştım; rahim duvarı 6,5mm idi. 11,3 olmuş. Bugün çatlatma iğnemi vuruluyorum. Transfer tarihim 14 Nisan. Beni de baştaki listeye ekler misiniz? Yaşım 43, ilk denemem. Son olsun inşallah, o listedeki herkesin göbüşü bebişle dolsun!
Bu arada, doktoruma nar suyu içtiğimi söyledim, sakın içme dedi. Nar, maydonoz ve hurmadan uzak dur dedi. Kasılma yapıyormuş. Transfere kadar içecektim dedim ama onu da kabul etmedi. Rahim duvarını kalınlaştırmak için nar suyu içenlere duyurulur.

Hadi hayırlısı ben de bu akşam çatlatma iğnesini vurucam

Kızlar transfer sonrası kasık ağrısı yaşayan var mı? Sağ kasığıma ağrı vurup duruyor benim

Merhaba canim hayırlısıyla hepimizin kucağı dolsun uğurluklar getirsin topigimizi hepimizeekliyorum hemen bende nar suyu içiyorum doktorum söyledi sıkıntı olmayacagini transferden sonra yasak fakat

Merhaba arkadaşlar dün 3. Gün embriyo transeferim oldu aranıza katılmak icin yazdım allahim bu ayda dualarımızı kabul etsin inşallah benim ilk denemem bugün 2.gun belimde aşırı bir ağrı var genel olarak uzanır pozisyondayim bol bol su içiyorum zman geçirmek ic8n önerileriniz varmı

Hayırlı sonuclar alirsın insaAllah canım

Merhaba canim hayırlısıyla hepimizin kucağı dolsun uğurluklar getirsin topigimizi hepimizeekliyorum hemen bende nar suyu içiyorum doktorum söyledi sıkıntı olmayacagini transferden sonra yasak fakat
Teşekkür ederim İçimi ferahlattınız. Benim de niyetim transfere kadar içmekti -ki zaten bence 3 günde güzel gelişim gösterdi rahim duvarı, nar suyundan mıdır bilmem- ama içmeyeceğim artık. Her doktor farklı şeyler söylüyor. Söylediklerini uygulayacağız, elimiz mahkum.

Hayırlı olsun canım tedavin hosgeldin

Oyle
Öyle tabiki ne derlerse mecburrr

Kızlar canım çok sıkkın bugün transferin 2. günü akşam üzeri iftara davetliydim havam değişir diye gittim kimsenin haberi yoktu transfer olduğumdan. Unutup bir çocuğu kucağıma aldım 3-4 yaşlarında kısa süreliğine ama eve geldiğimden beri belim ağırıyor pişmanlıktan da oturup ağladım saatlerce tutmayacak diye eşimle de tartıştım . O kadar emek verip dikkat edip böyle nasıl yaptım inanamıyorum kendime hiç ümidim kalmadı

Canimm kotu düşünme birsey olmamistir insallah ilaclarda ağrı yapmış olabilir stres yapıp kendine iyice vücudunu yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…