Canım benimde transfer öncesi süt hormonu yüksek çıkmıştı dostinex kullanmıştım. Sorun olmamıştıKızlar ya benim canım baya sıkıldım troit ile süt hormonu yüksek cikmis aradılar şimdi ilaç yazdılar bir sorun teşkil eder mi
Ya süt hormonum benim hep yüksek çıkıyor zaten adetimde ondan gecikiyor galiba ama tiroid jic yüksek cikmazdiCanım benimde transfer öncesi süt hormonu yüksek çıkmıştı dostinex kullanmıştım. Sorun olmamıştı
Benimde bir kere hem süt hormonun hemde triodim yüksek çıkmıştı ama sonra ilaç kullandım ve düştü sonra bi daha yüksek çıkmadı. Adet olamadığım bir zamandı. Doktorun ne dedi? Gecikicek mi dedi transferin yoksa yapar mıyız dediYa süt hormonum benim hep yüksek çıkıyor zaten adetimde ondan gecikiyor galiba ama tiroid jic yüksek cikmazdi
Çok sağol canm Allah razı olsun.Yok daha progestan desteklerine baslamadmProgestan desteklerine başlamadıysan e2 200 üstü bekleniyordur o yuzden e2 degerın guzel progesteron da 1 in altında olması gerekıyor o da guzel canım
İlaç verdi işte dostinex ile troid için erteleme söylemedi 19unda kontrolüm var o gün yine bakarlar değerlere büyük ihtimalle birsey yeme felan da demedi eşim 1 hafta önce iş kazası oldu ameliyat felan geçirdi stres çok yaptim adetimde gecikmeli felan oldu ona yoruyorum tuzu felan da tüketmem bu sürede aksilik olmaz insallahBenimde bir kere hem süt hormonun hemde triodim yüksek çıkmıştı ama sonra ilaç kullandım ve düştü sonra bi daha yüksek çıkmadı. Adet olamadığım bir zamandı. Doktorun ne dedi? Gecikicek mi dedi transferin yoksa yapar mıyız dedi
Teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun canıminşallah sıkıca tutunur bebeğin
Bende bugün rüyamda test yapıyordum negatif çıkıyordu. Çok üzülüyordum diyordum ilk idrarla yapayım oda negatif çıkıyordu
Teşekkür ederim canım benim inşallah ben de çok bekliyorum darısı seninkineSenin de gozunaydin canım hadi bayram öncesi sekerlerimixi bekliyoruz
AminnnTeşekkür ederim canım benim inşallah ben de çok bekliyorum darısı seninkine
Hadi hayırlısı ben de bu akşam çatlatma iğnesini vurucamHerkese merhaba. Bugün kontrolüm vardı. Çarşamba günü sizinle de paylaşmıştım; rahim duvarı 6,5mm idi. 11,3 olmuş. Bugün çatlatma iğnemi vuruluyorum. Transfer tarihim 14 Nisan. Beni de baştaki listeye ekler misiniz? Yaşım 43, ilk denemem. Son olsun inşallah, o listedeki herkesin göbüşü bebişle dolsun!
Bu arada, doktoruma nar suyu içtiğimi söyledim, sakın içme dedi. Nar, maydonoz ve hurmadan uzak dur dedi. Kasılma yapıyormuş. Transfere kadar içecektim dedim ama onu da kabul etmedi. Rahim duvarını kalınlaştırmak için nar suyu içenlere duyurulur.
Merhaba canim hayırlısıyla hepimizin kucağı dolsun uğurluklar getirsin topigimizi hepimizeHerkese merhaba. Bugün kontrolüm vardı. Çarşamba günü sizinle de paylaşmıştım; rahim duvarı 6,5mm idi. 11,3 olmuş. Bugün çatlatma iğnemi vuruluyorum. Transfer tarihim 14 Nisan. Beni de baştaki listeye ekler misiniz? Yaşım 43, ilk denemem. Son olsun inşallah, o listedeki herkesin göbüşü bebişle dolsun!
Bu arada, doktoruma nar suyu içtiğimi söyledim, sakın içme dedi. Nar, maydonoz ve hurmadan uzak dur dedi. Kasılma yapıyormuş. Transfere kadar içecektim dedim ama onu da kabul etmedi. Rahim duvarını kalınlaştırmak için nar suyu içenlere duyurulur.
Hayırlı sonuclar alirsın insaAllah canımMerhaba arkadaşlar dün 3. Gün embriyo transeferim oldu aranıza katılmak icin yazdım allahim bu ayda dualarımızı kabul etsin inşallahbenim ilk denemem bugün 2.gun belimde aşırı bir ağrı var genel olarak uzanır pozisyondayim bol bol su içiyorum zman geçirmek ic8n önerileriniz varmı
Teşekkür ederimMerhaba canim hayırlısıyla hepimizin kucağı dolsun uğurluklar getirsin topigimizi hepimizeekliyorum hemen bende nar suyu içiyorum doktorum söyledi sıkıntı olmayacagini transferden sonra yasak fakat
Hayırlı olsun canım tedavin hosgeldinMerhaba arkadaşlar dün 3. Gün embriyo transeferim oldu aranıza katılmak icin yazdım allahim bu ayda dualarımızı kabul etsin inşallahbenim ilk denemem bugün 2.gun belimde aşırı bir ağrı var genel olarak uzanır pozisyondayim bol bol su içiyorum zman geçirmek ic8n önerileriniz varmı
Öyle tabiki ne derlerse mecburrrTeşekkür ederimİçimi ferahlattınız. Benim de niyetim transfere kadar içmekti -ki zaten bence 3 günde güzel gelişim gösterdi rahim duvarı, nar suyundan mıdır bilmem- ama içmeyeceğim artık. Her doktor farklı şeyler söylüyor. Söylediklerini uygulayacağız, elimiz mahkum.
Canimm kotu düşünme birsey olmamistir insallah ilaclarda ağrı yapmış olabilir stres yapıp kendine iyice vücudunu yormaKızlar canım çok sıkkınbugün transferin 2. günü akşam üzeri iftara davetliydim havam değişir diye gittim kimsenin haberi yoktu transfer olduğumdan. Unutup bir çocuğu kucağıma aldım 3-4 yaşlarında kısa süreliğine ama eve geldiğimden beri belim ağırıyor pişmanlıktan da oturup ağladım saatlerce tutmayacak diye eşimle de tartıştım . O kadar emek verip dikkat edip böyle nasıl yaptım inanamıyorum kendime hiç ümidim kalmadı
İnşallah canım akşamdan beri çok stres yaptım zaten Allah büyük bakalım olan oldu inşallah bebeğime zarar vermemişimdirCanimm kotu düşünme birsey olmamistir insallah ilaclarda ağrı yapmış olabilir stres yapıp kendine iyice vücudunu yorma