2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba seninle tarihlerimiz aynı bende 5 nisanda başladım estrofeme 14’ünde kontrolüm varSen günde kaçta içiyorsun?
Merhaba benimde 14’ünde kontrolüm var.ilk dört gün günde 3 defa 1’er tane içtim, sonraki 5 gün günde 3 defa 2’şer tane içicem.corasprin ve folikasit içiyorum birde günde 1’er tane

Merhaba hanımlar bende aranızda yeniyim.Dün 5.gün embriyosu taze transfer oldum.Bide transfer sırasında İntralipid serum takıldı inşallah bütün topik pozitifi görüşürüz
Hoşgeldin canım, inşallah bebişin seninledir Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Kızlar ya iki gündür sanki böyle hafif batma oluyor vajinama ve makatıma doğru vuran bi batma

Hakkında hayırlısı olsun canım

Moralini bozup kötü düşünme canım, umarım bebişin seninledir

Hekese merhaba, progestan dex 25mg/1 mL ve estrofem kullanan arkdşlar bana bi mesaj atabilir misiniz?

Merhaba
Dün transfer oldum. Bugun sabah kasık ağrısıyla gözümü açtım. Tam kasık ta degil aslında, kasıktan iki parmak yukarisnda. Sag tarafta. Bu kadar erken bir belirti olabilir mi? Nedir ki bu?

Üzülüp daha çok strese sokmayın kendinizi. Doktorum embriyoyu rahim de duvarda yürüyen karinca benzetmesiiyle izah etmisti. Ben birsey olacagini sanmıyorum. İçinizi ferah tutun

Üzülüp daha çok strese sokmayın kendinizi. Doktorum embriyoyu rahim de duvarda yürüyen karinca benzetmesiiyle izah etmisti. Ben birsey olacagini sanmıyorum. İçinizi ferah tutun
Merhaba
Dün transfer oldum. Bugun sabah kasık ağrısıyla gözümü açtım. Tam kasık ta degil aslında, kasıktan iki parmak yukarisnda. Sag tarafta. Bu kadar erken bir belirti olabilir mi? Nedir ki bu?
Teşekkür ederim daha iyiyim hissediyorum bugün dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok ol derse olacak inşallah. Benim de olmuştu ağrı ama kısa süreli olup geçti birkaç defa . Normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…