2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Herkese günaydın Sonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsun 🙏🙏🙏 yani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi 🥰🥰🥰🙏🙏🙏 allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
Canım çok sevindim hayırlı olsun:) darısı başımıza 🤲🏻

Günaydın benim de transferin 5. Günü beklemek çok zor gerçekten dinlenme ile geçiyor benim arada kalkıp çok eğilip kalmaktan bisseyler yapıyorum ama zaman geçmiyor siz nasıl oyalandiniz 😄 birde kasik ve bel ağrım devam ediyor bir şey daha var ama asiri koku alıyorum çok erken biliyorum ama neden böyle oldu acaba 🤣🥰🥰

Pardon 4. Günü 🥰🤣🤣🤣
Günaydın benim de transferin 5. Günü beklemek çok zor gerçekten dinlenme ile geçiyor benim arada kalkıp çok eğilip kalmaktan bisseyler yapıyorum ama zaman geçmiyor siz nasıl oyalandiniz 😄 birde kasik ve bel ağrım devam ediyor bir şey daha var ama asiri koku alıyorum çok erken biliyorum ama neden böyle oldu acaba 🤣🥰🥰

4.günümüz bugün 😂 koku bende de var göğüs uçlarımı dolgun hissediyorum arada kasık ağrısı oluyor başka bişeyim yok . Kitap (körlük romanı) okuyorum ben iyi geliyor . Önereceğiniz dizi film varsa yazın kızlar

X