2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Hayırlı olsun canım inşallah sıkıca tutunur bebeğin

Bende bugün rüyamda test yapıyordum negatif çıkıyordu. Çok üzülüyordum diyordum ilk idrarla yapayım oda negatif çıkıyordu
Rüyalar Ram tersidirrr kotu düşünme bugün 7. Günün demi8

Dua ediyorum sana size canım ımarım güzel haberler alırsın. Lütfen gününde yap muhtemelen benim gibi erkenci kuşlar da seni etkilemiş olabilir umarım hayırlı haber alacaksın
Allah razı olsun canım ben zaten tam günümde yapmak istiyorum. Bişey kalmadı beklerim yani

Hayırlı olsun canım inşallah sıkıca tutunur bebeğin

Bende bugün rüyamda test yapıyordum negatif çıkıyordu. Çok üzülüyordum diyordum ilk idrarla yapayım oda negatif çıkıyordu
Ya bende dün dua edip uyumuştum inşallah güzel bir rüya görürüm diye o kadar karışık şeyler gördüm ki ne olduğunu da hatırlamıyorum sabah çok mutsuz uyandım içime bir korku düştü nedense

Ya bilinçaltımızla alakalı ya kafamıza takıyoruz diye görüyoruz bence sıkma canını

Sağol canım ne zormuş bu değer takibi sen sen ol günün gelince yap gerçi bende günüm gelince yaptım ama değerler düşük sen de güzel çıkar inşallah
İnşallah canım seninde artacak ben inanıyorum. Ben zaten başından beri günümde yapmak istiyorum. Rüyamda negatif gördüm idrar testinde ondan bile etkilendim

Kızlar ya benim canım baya sıkıldım troit ile süt hormonu yüksek cikmis aradılar şimdi ilaç yazdılar bir sorun teşkil eder mi

İnşallah canım seninde artacak ben inanıyorum. Ben zaten başından beri günümde yapmak istiyorum. Rüyamda negatif gördüm idrar testinde ondan bile etkilendim
Bende gördüm nasıl ağladım o gün ya ama tam tersi çıktı Ogün de. 10 günü 11 kan vermiştim

Kizlar tahlil sonuclarim da e2 1551 çıkmis progesteron 0,93 cikmis ben pek anlamiyorum ama iyimi bileniniz varmi degerler normal yaziyor ama
Progestan desteklerine başlamadıysan e2 200 üstü bekleniyordur o yuzden e2 degerın guzel progesteron da 1 in altında olması gerekıyor o da guzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…