Rüyalar Ram tersidirrr kotu düşünme bugün 7. Günün demi8Hayırlı olsun canıminşallah sıkıca tutunur bebeğin
Bende bugün rüyamda test yapıyordum negatif çıkıyordu. Çok üzülüyordum diyordum ilk idrarla yapayım oda negatif çıkıyordu
Evet canım bugün 7. GünümRüyalar Ram tersidirrr kotu düşünme bugün 7. Günün demi8
Canım neden öyle düşünüyorsun ikinci kanı verdin miBenim transferim muhtemelen negatif sonuçlandı . Size sormak istediğim eğer ki tekrar yumurta toplanacak olursa bekleme süresi. Var mı ?
Dua ediyorum sana size canım ımarım güzel haberler alırsın. Lütfen gününde yap muhtemelen benim gibi erkenci kuşlar da seni etkilemiş olabilir umarım hayırlı haber alacaksınEvet canım bugün 7. Günüm
Az daha sabir mutluluk gozyaslariyla yazicaksin burayaEvet canım bugün 7. Günüm
Allah razı olsun canımDua ediyorum sana size canım ımarım güzel haberler alırsın. Lütfen gününde yap muhtemelen benim gibi erkenci kuşlar da seni etkilemiş olabilir umarım hayırlı haber alacaksın
İnşallah canımAz daha sabir mutluluk gozyaslariyla yazicaksin buraya
Kan verdimRüyalar Ram tersidirrr kotu düşünme bugün 7. Günün demi8
Bol dua ilr devam canım çok sevindimKan verdim
1 kan 36
2 kan 74
3 kan 141 çıktı doktorum yükseliyor yavaş dedi
Hep iki katına artmış çok güzel maşallah:)Kan verdim
1 kan 36
2 kan 74
3 kan 141 çıktı doktorum yükseliyor yavaş dedi
İlk ikisi artmamis ama 74 le 141 artimis ama yine yavaş dedi doktorum salı günu bir daha verilecekHep iki katına artmış çok güzel maşallah:)
Ya bende dün dua edip uyumuştum inşallah güzel bir rüya görürüm diye o kadar karışık şeyler gördüm ki ne olduğunu da hatırlamıyorum sabah çok mutsuz uyandım içime bir korku düştü nedenseHayırlı olsun canıminşallah sıkıca tutunur bebeğin
Bende bugün rüyamda test yapıyordum negatif çıkıyordu. Çok üzülüyordum diyordum ilk idrarla yapayım oda negatif çıkıyordu
Ya bilinçaltımızla alakalı ya kafamıza takıyoruz diye görüyoruz bence sıkma canınıYa bende dün dua edip uyumuştum inşallah güzel bir rüya görürüm diye o kadar karışık şeyler gördüm ki ne olduğunu da hatırlamıyorum sabah çok mutsuz uyandım içime bir korku düştü nedense
Hayırlısı olsun canımİlk ikisi artmamis ama 74 le 141 artimis ama yine yavaş dedi doktorum salı günu bir daha verilecek
Sağol canım ne zormuş bu değer takibi sen sen ol günün gelince yap gerçi bende günüm gelince yaptım ama değerler düşük sen de güzel çıkar inşallahHayırlısı olsun canım
İnşallah canımSağol canım ne zormuş bu değer takibi sen sen ol günün gelince yap gerçi bende günüm gelince yaptım ama değerler düşük sen de güzel çıkar inşallah
Bende gördüm nasıl ağladım o gün ya ama tam tersi çıktı Ogün de. 10 günü 11 kan vermiştimİnşallah canımseninde artacak ben inanıyorum. Ben zaten başından beri günümde yapmak istiyorum. Rüyamda negatif gördüm idrar testinde ondan bile etkilendim
Progestan desteklerine başlamadıysan e2 200 üstü bekleniyordur o yuzden e2 degerın guzel progesteron da 1 in altında olması gerekıyor o da guzel canımKizlar tahlil sonuclarim da e2 1551 çıkmis progesteron 0,93 cikmis ben pek anlamiyorum ama iyimi bileniniz varmi degerler normal yaziyor ama