2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Hanımlar geç oldu ama uyumayan vardır belki aranızda sakatat yani kokoreç yesem bir Zararı olur mu bana bebeğime

Benim transferim muhtemelen negatif sonuçlandı . Size sormak istediğim eğer ki tekrar yumurta toplanacak olursa bekleme süresi. Var mı ?

Kizlar tahlil sonuclarim da e2 1551 çıkmis progesteron 0,93 cikmis ben pek anlamiyorum ama iyimi bileniniz varmi degerler normal yaziyor ama

Noye öyle dusunuyosunn ki daha bir sorun yoksa bir sonraki adette baslatiyorlar
Canım dün çok fazla ağrım oldu doktora gittim ilaç yazmak için gebeliğe de baktılar 2 çıktı bu sefer Yani olmaz salı test günüm ama 6.gün embriyosu çıkardı muhakkak hayırlısı artık bu adet değil de 2. Adet olarak mı düşünmeliyim yoksa bu ay içinde mi ? Gerçi bakalım doktorun görüşü ne olacak ama merak ettim de

Hayırlısı olsun canım, benim bilgim yok. Her şey gönlünce olsun inşallah

Kizlar tahlil sonuclarim da e2 1551 çıkmis progesteron 0,93 cikmis ben pek anlamiyorum ama iyimi bileniniz varmi degerler normal yaziyor ama
Benim yumurta toplama işleminde bakmamışlardı o yüzden bilmiyorum canım

Canım doktor rahme bakıp en doğru şeyi o soyleyebilir

11 de transferim yapıldı canlar evdeyim şimdi 9 gün sonra test dedi doktorum
Hayırlı olsun canım inşallah sıkıca tutunur bebeğin

Bende bugün rüyamda test yapıyordum negatif çıkıyordu. Çok üzülüyordum diyordum ilk idrarla yapayım oda negatif çıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…