- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Doktorum 3 kere test istıyo 2 gunde 1 olacak şekilde ondan sonrada kalp atışı için cagırıcakmış 2 hafta sonra, inşallah duyarım duyarızCanım çok sevindim gözünüz aydın olsun darısı keseyi görüp kalp atışlarını dinlemeye inşallah
Ay hayırlı olsun kızzz. Bana da nasip olsun inşallahOlabılır iki adet ngs li embrıyo idicok agrım oldu geceleri uyanıp uyanıp agrıdan kıvrandım bi de lutinus diğer gebeliğimde hep akıyodu dışarı bu sefer hiç geri gelmedi cok ihtiyacı varmış gibi sadece bugun geri geldi ilaç
Hadi sen de al gel bebisini bekliyoruzKızlar yarın 10 buçukta hastanede olmam gerektiğini söylediler transferim yapılacak çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum
İnşallah canım dualarım seninleDoktorum 3 kere test istıyo 2 gunde 1 olacak şekilde ondan sonrada kalp atışı için cagırıcakmış 2 hafta sonra, inşallah duyarım duyarız
Teşekkür ederim canım hayırlısıyla inşallahHadi sen de al gel bebisini bekliyoruz
Hayırlı olsun canım:) inşallah tutunur bebişlerKızlar yarın 10 buçukta hastanede olmam gerektiğini söylediler transferim yapılacak çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum
İnşallah canım eksik olma sabah nasıl olacak bilmiyorumHayırlı olsun canım:) inşallah tutunur bebişler
Bak güzel doktorun söylemiş..ben bilmiyorum doktor ne söyler...dese yat mecbur yatıcam..sonra demeyim kendime neden dinlemedim..her şey doktora kaldı bendeYok ama 1 gun sonra işine donebılırsın cok yatma evde dedi işe gidenlerin evde yatarak gecırenlere gore daha fazla tutunma oranı oluyomuş. Ben iş degıl tatıle gitmek istedım evde yatıp kafama takıcagıma ilk 5 gunun nasıl gectıgını anlamadım zaten psikolojık olarak cok iyi geldi ve tabi yürüyüş yapmanın kan dolaşımı olarak iyi bir etkiside olmuştur, doktorumda transferden aonra fazla yatma hadi kalk yürü dolaşımın olsun dedi..
Doktorun kendisi mi 9. Gün yap demişti. Yoksa sen erken mi yapmak istedin:)Doktorum 3 kere test istıyo 2 gunde 1 olacak şekilde ondan sonrada kalp atışı için cagırıcakmış 2 hafta sonra, inşallah duyarım duyarız
Ben zaten yatarsam canımı sıkardım 3 gundur yatıyodum patladımBak güzel doktorun söylemiş..ben bilmiyorum doktor ne söyler...dese yat mecbur yatıcam..sonra demeyim kendime neden dinlemedim..her şey doktora kaldı bende
Yok 12. Gunde dedi kacamak oldu benım ki:) ben bugun 6 gibi verdım kanı 1 saatte cıktı sonucDoktorun kendisi mi 9. Gün yap demişti. Yoksa sen erken mi yapmak istedin:)
Anladım canım hayırlı olsun inşallahYok 12. Gunde dedi kacamak oldu benım ki:) ben bugun 6 gibi verdım kanı 1 saatte cıktı sonuc
Aşılamada 3 gün yatdım çatladımBen zaten yatarsam canımı sıkardım 3 gundur yatıyodum patladımevet kuzum doktorun ne derse onu yap
Evet yatınca kafa rahat olmuyodu benım kendıme iyi geleni yaptım bendeAşılamada 3 gün yatdım çatladımhayırlısı bakalım sonuçlar nasıl olucak
Belirtin var mıydı? Varsa nelerdiEvet yatınca kafa rahat olmuyodu benım kendıme iyi geleni yaptım bende
Kuzum transfer oldum akşama kadar sag tarafıma inceden sızlama oldu akşama dogru durdu sonra kasıklarımda cok şiddetli agrı oldu hatta 2 gece uyandım kıvrandım o derece oldu, bazen karnımda şişlik oldu bi de lutinus fitil eskiden cok gelıyodu geri transferın 2. Gununden sonra 3 4 damla gelmeye başladı ta ki düne kadar acaba tutundu da ondan vucudun ihtiyacımı fazla dedim bugun mesela baya ilaç geri geldi ama 5 6 gun hiç geri gelmediBelirtin var mıydı? Varsa nelerdi
Hadi hayırlısı olsun canım sürecin güzel ilerler inşallahKızlar adet oldumyarın hastaneye gidicem
Yaa hayırlı olsun grup böyle pozitiflerle başladı inşallah hepimize nasip , umut olsunKızlarrrr 9. Günüm kan testimde pozitifi gordum
Anladım canım :)Kuzum transfer oldum akşama kadar sag tarafıma inceden sızlama oldu akşama dogru durdu sonra kasıklarımda cok şiddetli agrı oldu hatta 2 gece uyandım kıvrandım o derece oldu, bazen karnımda şişlik oldu bi de lutinus fitil eskiden cok gelıyodu geri transferın 2. Gununden sonra 3 4 damla gelmeye başladı ta ki düne kadar acaba tutundu da ondan vucudun ihtiyacımı fazla dedim bugun mesela baya ilaç geri geldi ama 5 6 gun hiç geri gelmedi
Sağol canimmm hepimizinki hayirlisiyla sonuclandsinnHadi hayırlısı olsun canım sürecin güzel ilerler inşallah