- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende temizlik açısından iyi değilse bu aralar yememk daha iyi olur gibi canın mı çektiHanımlar geç oldu ama uyumayan vardır belki aranızda sakatat yani kokoreç yesem bir Zararı olur mu bana bebeğime
Bence yeme canim yaaaHanımlar geç oldu ama uyumayan vardır belki aranızda sakatat yani kokoreç yesem bir Zararı olur mu bana bebeğime
Yeme kesinlikle diyerim hamile kaldım sucuk bile yemedim..3 ayı atlat en azındanHanımlar geç oldu ama uyumayan vardır belki aranızda sakatat yani kokoreç yesem bir Zararı olur mu bana bebeğime
Noye öyle dusunuyosunn ki daha bir sorun yoksa bir sonraki adette baslatiyorlarBenim transferim muhtemelen negatif sonuçlandı . Size sormak istediğim eğer ki tekrar yumurta toplanacak olursa bekleme süresi. Var mı ?
Canım dün çok fazla ağrım oldu doktora gittim ilaç yazmak için gebeliğe de baktılar 2 çıktı bu sefer Yani olmaz salı test günüm ama 6.gün embriyosu çıkardı muhakkak hayırlısı artık bu adet değil de 2. Adet olarak mı düşünmeliyim yoksa bu ay içinde mi ? Gerçi bakalım doktorun görüşü ne olacak ama merak ettim deNoye öyle dusunuyosunn ki daha bir sorun yoksa bir sonraki adette baslatiyorlar
Hayırlı olsun canımKızlar gunaydinnn hastaneden ciktim simdi estofreme başladım 19unda kontrolum var bayram sonu da transfer dedi insallah
Hayırlısı olsun canım, benim bilgim yok. Her şey gönlünce olsun inşallahCanım dün çok fazla ağrım oldu doktora gittim ilaç yazmak için gebeliğe de baktılar 2 çıktı bu sefer Yani olmaz salı test günüm ama 6.gün embriyosu çıkardı muhakkak hayırlısı artık bu adet değil de 2. Adet olarak mı düşünmeliyim yoksa bu ay içinde mi ? Gerçi bakalım doktorun görüşü ne olacak ama merak ettim de
Benim yumurta toplama işleminde bakmamışlardı o yüzden bilmiyorum canımKizlar tahlil sonuclarim da e2 1551 çıkmis progesteron 0,93 cikmis ben pek anlamiyorum ama iyimi bileniniz varmi degerler normal yaziyor ama
Canım çok sevindim hadi hayırlısıyla inşallahKızlar gunaydinnn hastaneden ciktim simdi estofreme başladım 19unda kontrolum var bayram sonu da transfer dedi insallah
Canım doktor rahme bakıp en doğru şeyi o soyleyebilirCanım dün çok fazla ağrım oldu doktora gittim ilaç yazmak için gebeliğe de baktılar 2 çıktı bu sefer Yani olmaz salı test günüm ama 6.gün embriyosu çıkardı muhakkak hayırlısı artık bu adet değil de 2. Adet olarak mı düşünmeliyim yoksa bu ay içinde mi ? Gerçi bakalım doktorun görüşü ne olacak ama merak ettim de
Sağol kuzumHayırlı olsun canım
Senin de gozunaydin canım hadi bayram öncesi sekerlerimixi bekliyoruzCanım çok sevindim hadi hayırlısıyla inşallah
Sağol canmBenim yumurta toplama işleminde bakmamışlardı o yüzden bilmiyorum canım
Hayırlı olsun canım inşallah sıkıca tutunur bebeğin11 de transferim yapıldı canlar evdeyim şimdi 9 gün sonra test dedi doktorum