Yok canım test yapmadım daha 6. Gün bugun. Durumlar ay ı hafif batmalar, adet olacak gibi ağrı, bel ağrısı falan. Ben zaten 12. Günü beklerim ya erken yaparswm düşük çıkarsa hem umutlanıp hemde acaba kimyasal mı diye psikolojik olarak çökerim.Nasılsın nasıl gidiyor durumun test yaptın mı
Aynen öyle en iyi si bekle ben galiba 9 gün hiç görünmemişti 11 gün kan verdiğim gün yapmıştım görünmüştü bir de kan değerleri önemli ama hissediyorum sen de hamile kalacaksınYok canım test yapmadım daha 6. Gün bugun. Durumlar ay ı hafif batmalar, adet olacak gibi ağrı, bel ağrısı falan. Ben zaten 12. Günü beklerim ya erken yaparswm düşük çıkarsa hem umutlanıp hemde acaba kimyasal mı diye psikolojik olarak çökerim.
İnşallah canım bende hamile gibi hissediyorum ama arada korkuyorumAynen öyle en iyi si bekle ben galiba 9 gün hiç görünmemişti 11 gün kan verdiğim gün yapmıştım görünmüştü bir de kan değerleri önemli ama hissediyorum sen de hamile kalacaksın
Normal ben de kendimi hep öyle hissettim amasi ve acabası hiç çıkmadı aklımdanİnşallah canım bende hamile gibi hissediyorum ama arada korkuyorum
Evet canım ya, hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahNormal ben de kendimi hep öyle hissettim amasi ve acabası hiç çıkmadı aklımdan
Amin inşallah hepimiz görüyoruz pozitifleriHayırlı olsun canım, inşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz
Güzelim daha 6. Günün çok erken.moral bozmuyorsun güzel düşün güzel olsun herşeyCanım pek iyi değilim ondan olabilirben dün test yaptım çok çok sonradan silik çizgi gördüm çok belli belirsiz sonra bugün yaptım hiç yok dayanamadım kan verdim 6.günüm ama 3,65 mi ne çıktı çok üzülüyorum biraz gergin mutsuzum umarım rabbim mübarek günde bizleri sevindirir
İnşallah benim bugün ful sefaf akıntım oldu ilk belirti diye bilirim normalde fitil akar beyaz krem gibi gidiyorum geliyorum fazla şekilde şeffaf akıntı akıyor ay nasıl mutlu oldum değerim yükseliyor her halde kızEvet canım ya, hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Evet canım benim transfer sonrası başladı 10 gün kadar devam ettiKızlar birşey sorucam ama biraz da utanıyorum transfer sonrası 2.günden itibaren hiç gaz çıkarma durumunuzda belli bir artış oldu mu?Bu benim 2.transferim diğeri 3.gün çift embriyoydu negatif olmuştu ama hiç böyle bir durumum yoktu.Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilir mi acaba?
Benim 6. Günüm bugün hala devam ediyor maalesef bide huzursuz bağırsak sendromum var benim ayıptır söylemesi gaz oldukça başımda ağrıyorKızlar birşey sorucam ama biraz da utanıyorum transfer sonrası 2.günden itibaren hiç gaz çıkarma durumunuzda belli bir artış oldu mu?Bu benim 2.transferim diğeri 3.gün çift embriyoydu negatif olmuştu ama hiç böyle bir durumum yoktu.Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilir mi acaba?
Hadi hayırlısı olsunKızlar adet oldumyarın hastaneye gidicem
Hadi hayırlı olsun 20 gün sonra transfer olursunKızlar adet oldumyarın hastaneye gidicem
Sagol kuzumHadi hayırlısı olsun
Sağol yavrumm nasip artikHadi hayırlı olsun 20 gün sonra transfer olursun
Üşütmüşüm sanırım ben gaz sancılarımda var çünkü inşallah ohss olmam ama bilmiyorum vallahi bugün lekenmem de oldu pazartesi toplanacak Allahtan o kadar yok bende 12 tane var bende zayıfım etkiliyor sanırım bu biraz ya ilaçlara daha fazla tepki veriyor vucüd yan etki olarakBende de ağrı olmuştu opudan önce penguen gibi yürüyordum şişlikten ve ağrıdan dolayı sonrasında ohss oldum tabi iki gün hastanede yattım ama kısa sürede toparlandım . Zayıfım 25 tane toplanmıştı kontrole gittiğimde bile ultrason cihazından rahatsız oluyordum ağrım oluyordu . Ama herkes ohss olmuyor inşallah sende olmazsın pko da vardı bende olsanda kolayca geçiyor etkisi kalmıyor canım sıkma canını
Demiştim sana gelir diyeKızlar adet oldumyarın hastaneye gidicem
Sağol canimm ilk defa başıma geldi korkmustjmDemiştim sana gelir diyehadi hayırlı olsun inşallah