2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Nasılsın nasıl gidiyor durumun test yaptın mı
Yok canım test yapmadım daha 6. Gün bugun. Durumlar ay ı hafif batmalar, adet olacak gibi ağrı, bel ağrısı falan. Ben zaten 12. Günü beklerim ya erken yaparswm düşük çıkarsa hem umutlanıp hemde acaba kimyasal mı diye psikolojik olarak çökerim.

Aynen öyle en iyi si bekle ben galiba 9 gün hiç görünmemişti 11 gün kan verdiğim gün yapmıştım görünmüştü bir de kan değerleri önemli ama hissediyorum sen de hamile kalacaksın

Aynen öyle en iyi si bekle ben galiba 9 gün hiç görünmemişti 11 gün kan verdiğim gün yapmıştım görünmüştü bir de kan değerleri önemli ama hissediyorum sen de hamile kalacaksın
İnşallah canım bende hamile gibi hissediyorum ama arada korkuyorum

Kızlar birşey sorucam ama biraz da utanıyorum transfer sonrası 2.günden itibaren hiç gaz çıkarma durumunuzda belli bir artış oldu mu?Bu benim 2.transferim diğeri 3.gün çift embriyoydu negatif olmuştu ama hiç böyle bir durumum yoktu.Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilir mi acaba?

Güzelim daha 6. Günün çok erken.moral bozmuyorsun güzel düşün güzel olsun herşey
Ve herkeste aynı olmaz bekle sabret duat şimdiden bukadar moral bozma olurmu
Göbeğini okşa bebelerinle konuş ve acele etme

Evet canım ya, hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
İnşallah benim bugün ful sefaf akıntım oldu ilk belirti diye bilirim normalde fitil akar beyaz krem gibi gidiyorum geliyorum fazla şekilde şeffaf akıntı akıyor ay nasıl mutlu oldum değerim yükseliyor her halde kız sabah umursamadım ama ikindi oldu bu saatte kadar yoğun akıntı olmaz ya

Evet canım benim transfer sonrası başladı 10 gün kadar devam etti

Benim 6. Günüm bugün hala devam ediyor maalesef bide huzursuz bağırsak sendromum var benim ayıptır söylemesi gaz oldukça başımda ağrıyor

Üşütmüşüm sanırım ben gaz sancılarımda var çünkü inşallah ohss olmam ama bilmiyorum vallahi bugün lekenmem de oldu pazartesi toplanacak Allahtan o kadar yok bende 12 tane var bende zayıfım etkiliyor sanırım bu biraz ya ilaçlara daha fazla tepki veriyor vucüd yan etki olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…