- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Şimdi sıra bekliyorum kan vermek için bugun önümde 20 kişi var sanırım gece 00.00 a anca sıra gelir 1 saatte açıklanıyor sonuçtaO ozdenkocak88 canım verdin mi kan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi sıra bekliyorum kan vermek için bugun önümde 20 kişi var sanırım gece 00.00 a anca sıra gelir 1 saatte açıklanıyor sonuçtaO ozdenkocak88 canım verdin mi kan?
Ay çok güzel kaç çıktı? :)Kızlarrrr 9. Günüm kan testimde pozitifi gordum
Hadi hayırlısı olsun canım:)Şimdi sıra bekliyorum kan vermek için bugun önümde 20 kişi var sanırım gece 00.00 a anca sıra gelir 1 saatte açıklanıyor sonuçta
860 kuzum bakalım pazar gunu ne kadar artıcakAy çok güzel kaç çıktı? :)
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı bizim başımızaKızlarrrr 9. Günüm kan testimde pozitifi gordum
Ay çok güzel çıkmış sonuç maşallah:) ikiz olabilir mi? :)860 kuzum bakalım pazar gunu ne kadar artıcak
İnşallah canım Allah hiç kimsenın kucagını boş bırakmasın hepımız anne olalımHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı bizim başımıza
Olabılır iki adet ngs li embrıyo idi cok agrım oldu geceleri uyanıp uyanıp agrıdan kıvrandım bi de lutinus diğer gebeliğimde hep akıyodu dışarı bu sefer hiç geri gelmedi cok ihtiyacı varmış gibi sadece bugun geri geldi ilaçAy çok güzel çıkmış sonuç maşallah:) ikiz olabilir mi? :)
Ya masallahhh860 kuzum bakalım pazar gunu ne kadar artıcak
Hangi gün olmuştun canimmmOlabılır iki adet ngs li embrıyo idi cok agrım oldu geceleri uyanıp uyanıp agrıdan kıvrandım bi de lutinus diğer gebeliğimde hep akıyodu dışarı bu sefer hiç geri gelmedi cok ihtiyacı varmış gibi sadece bugun geri geldi ilaç
Yaaa ne güzel size doktor yürüyüş yapınmi dedi?Transferden 1 gun sonra tatile gittik diye bi kaç gundur korkuyordum cunku gercekten yoruldum bol bol yuruyus yaptık aslında tutunmasını saglamış cok şükür inşallah herkes pozitfii gorur
29 mart canımHangi gün olmuştun canimmm
Yok ama 1 gun sonra işine donebılırsın cok yatma evde dedi işe gidenlerin evde yatarak gecırenlere gore daha fazla tutunma oranı oluyomuş. Ben iş degıl tatıle gitmek istedım evde yatıp kafama takıcagıma ilk 5 gunun nasıl gectıgını anlamadım zaten psikolojık olarak cok iyi geldi ve tabi yürüyüş yapmanın kan dolaşımı olarak iyi bir etkiside olmuştur, doktorumda transferden aonra fazla yatma hadi kalk yürü dolaşımın olsun dedi..Yaaa ne güzel size doktor yürüyüş yapınmi dedi?
Çok sevindim darısı bizlere inşaAllahKızlarrrr 9. Günüm kan testimde pozitifi gordum
Canım çok sevindim gözünüz aydın olsun darısı keseyi görüp kalp atışlarını dinlemeye inşallahKızlarrrr 9. Günüm kan testimde pozitifi gordum
İnşallah canım isteyen herkese Allahım nasip etsin en kısa zamandaÇok sevindim darısı bizlere inşaAllah
Aminnİnşallah canım isteyen herkese Allahım nasip etsin en kısa zamanda