2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

arada 20 gün var sanki çok gibi ama doktorun vardır bir bildiği herhalde, ben 5 nisanda başladım estrofeme, 14 nisanda kontrolüm var, şartlar uygun olursa 19-20 nisan gibi transfer yaparız dedi doktorum

Son düzenleme:
Şükür 18 nisan a kan günü verirler kesin

arada 20 gün var sanki çok gibi ama doktorun vardır bir bildiği herhalde, ben 5 nisanda başladım estrofeme, 14 nisanda kontrolüm var, şartlar uygun olursa 19-20 nisan gibi transfer yaparız dedi doktorum

Merhabalarr bende aranıza katılayım yarın transferim var ikinci denemem olacak ilki maalesef dış gebelikle sonuçlanmıştı. İlkinde baya ilaç kullanmıştım şimdi doğal siklus olarak devam ettik sadece progestron kullanıyorum. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alır ve sağlıkla kucağımza alırız

Hayırlı uğurlu olsun tedaviniz umarım güzel sonuçlar alırız nerde tedavi görüyorsunuz

Aramıza hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun hayırlı güzel haberler almak nasip olsun inşallah

Hayırlı olsun canım tedavin

Merhaba hayırlı olsun . Ben de daha önce normal yolla dış gebelik geçirdim tek tüpüm alındı diğer tüpüm de çok çok iyi değil ama acık . Tüp bebek tedavisinde dış gebelik olmuyor diye biliyordum yeni öğrendim olduğunu . Korkuyorum dış gebelik olur diye ben de

madamseker canım senin nasıl gidiyor? Hiç yazmıyorsun? ağrın sızın belirtin var mı
Canım pek iyi değilim ondan olabilir ben dün test yaptım çok çok sonradan silik çizgi gördüm çok belli belirsiz sonra bugün yaptım hiç yok dayanamadım kan verdim 6.günüm ama 3,65 mi ne çıktı çok üzülüyorum biraz gergin mutsuzum umarım rabbim mübarek günde bizleri sevindirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…