arada 20 gün var sanki çok gibi ama doktorun vardır bir bildiği herhalde, ben 5 nisanda başladım estrofeme, 14 nisanda kontrolüm var, şartlar uygun olursa 19-20 nisan gibi transfer yaparız dedi doktorummerhaba ben de 32 yasındayım ilk defa tüp bebek yaptırıyorum . maslak acıbademde bülent tıraş yapıyor. 17 yumurta toplandı 11 i döllendi 4ü beşinci gün 2si de altıncı gün donduldu toplam 6 tane hazır yani . ikinci adetinde gel dediler gittim adetin dördüncü günü yani 1 nisanda estrofem basladım 21 nisanda gel muayneye dediler.bayram günü yani .ancak 21. günde muaynede transfere karar verilecekmiş o hafta .. cok gec değil mi hiç bu kadar gec olanı duymadım
ŞükürSağolun iyi geçti şükür hastanedeyim hala .tek embriyo koydular . Resimde verdiler transferden önce bakalım bundan sonrası nasip. Transfere yeterince sıkışmadığım için içerde mesaneyi doldurdular o biraz zor oldu onun dışında iyiydi
10 gün dediler ama henüz bişey söylemediler. 22 Nisan yıldönümümüz inşallah bize 7.yıl hediyesi olurŞükür18 nisan a kan günü verirler kesin
Hayırlı olsun, hayırlı güzel haberlerle sonuçlansin, annesine babasına dünyanın en güzel hediyesi olsun inşallah10 gün dediler ama henüz bişey söylemediler. 22 Nisan yıldönümümüz inşallah bize 7.yıl hediyesi olur
Her doktor öyle yapmiyo ben ilk tüp bebegim de yumurta islemi olduktan sonra ucuncu gun transfer olmustumMerhaba canım, 2. ye adet olduğunda kontrole çağırıyor dr, transfer hazırlığı o zman başlıyor
Taze transfer galiba dediğiniz, dondurulmuş embriyoda 1 adet en az bekleniyorHer doktor öyle yapmiyo ben ilk tüp bebegim de yumurta islemi olduktan sonra ucuncu gun transfer olmustum
Hayırlı uğurlu olsun tedaviniz umarım güzel sonuçlar alırızMerhabalarr bende aranıza katılayımyarın transferim var ikinci denemem olacak ilki maalesef dış gebelikle sonuçlanmıştı. İlkinde baya ilaç kullanmıştım şimdi doğal siklus olarak devam ettik sadece progestron kullanıyorum. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alır ve sağlıkla kucağımza alırız
Aramıza hoşgeldinizMerhabalarr bende aranıza katılayımyarın transferim var ikinci denemem olacak ilki maalesef dış gebelikle sonuçlanmıştı. İlkinde baya ilaç kullanmıştım şimdi doğal siklus olarak devam ettik sadece progestron kullanıyorum. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alır ve sağlıkla kucağımza alırız
İnşallahHayırlı uğurlu olsun tedaviniz umarım güzel sonuçlar alırıznerde tedavi görüyorsunuz
HoşbuldukAramıza hoşgeldiniztedaviniz hayırlı olsun hayırlı güzel haberler almak nasip olsun inşallah
Hayırlı olsun canım tedavinMerhabalarr bende aranıza katılayımyarın transferim var ikinci denemem olacak ilki maalesef dış gebelikle sonuçlanmıştı. İlkinde baya ilaç kullanmıştım şimdi doğal siklus olarak devam ettik sadece progestron kullanıyorum. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alır ve sağlıkla kucağımza alırız
Taze transfer galiba dediğiniz, dondurulmuş embriyoda 1 adet en az
arkadas 7 tane yumurta toplandi fln yazmis ya donduruldu ya da dondurulacak yazmamis bir dahaki aya ttansfer kalirmi diye sormus ona istinaden dedim yoksa dondurulmus olursa kalir evet
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım tedavin
Merhaba hayırlı olsun . Ben de daha önce normal yolla dış gebelik geçirdim tek tüpüm alındı diğer tüpüm de çok çok iyi değil ama acık . Tüp bebek tedavisinde dış gebelik olmuyor diye biliyordum yeni öğrendim olduğunu . Korkuyorum dış gebelik olur diye ben deMerhabalarr bende aranıza katılayımyarın transferim var ikinci denemem olacak ilki maalesef dış gebelikle sonuçlanmıştı. İlkinde baya ilaç kullanmıştım şimdi doğal siklus olarak devam ettik sadece progestron kullanıyorum. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alır ve sağlıkla kucağımza alırız
Canım pek iyi değilim ondan olabilir