Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBana da sabah 2 akşam 2 demişti sabahları olanı aç kullandım akşamlarını ise tok kullandım şükür ki dün pozıtıf ı gördüm bence aç tok bebek için sorun teşkil etmiyor belki migde rahatsızlığı yaşanmasın diye tok içmeyi öneriyorlardır
Merhaba iyi cnm hepsi 5’inci güne gider inşMerhaba kızlar bugün opu islemim oldu yedi tane yumurta toplanmış hepsi dolu dedi doktorum sizce iyi mi? Bir de transfer bir sonraki ay mi olurum acaba?
Merhaba, hayırlı olsun. Dondurulmuş embriyo transferi olacaksa 1 adet yada 2 adet bekleniyor. Genelde aktif yumurta varsa 2. Adet bekleniyorMerhaba kızlar bugün opu islemim oldu yedi tane yumurta toplanmış hepsi dolu dedi doktorum sizce iyi mi? Bir de transfer bir sonraki ay mi olurum acaba?
Benim transferimde 20. Ya da 21. Güne denk gelecek, bu cumartesi belli olacakEn geç benimki galiba yarın transfer olacak 21. Gün oluyor
Canım nasılsın bize güzel haberler ver lütfenOo şimdi iyi hallerin bende o Tarsfer sonrası 10 gün diyip gecme acaba. Olacakmi olmiyacak mi bende oldu şimdi ki derdim 2kati artacakmi artmiyacakmi yani herşey dert ama güzel dert sonu güzel olursa
hakkında hayırlısı olsun canım, Rabbim gönlüne göre versin inşallahGünaydın hanımlar bugün 14.00 da transferim olacak inşallah. İlk transferim çok heyecanlıyım bana dua eder misiniz
Malesefki pek güzel haber yok 11 .gun36 çıktı 14.gun 74 cikti gebelik var ama ilerleme hızı yavaş dedi doktorum cumartesi tekrar verilecekCanım nasılsın bize güzel haberler ver lütfende
Hiç stres olma çünkü benim kimyasal olduğunda değerim düşmüştü sende düşen bir değer yok yükselen bir değer var oranı bu yükselişte tutmaz ama 2 gün sonra ki yükselişte tutar hiç merak etme olumsuz düşünmeMalesefki pek güzel haber yok 11 .gun36 çıktı 14.gun 74 cikti gebelik var ama ilerleme hızı yavaş dedi doktorum cumartesi tekrar verilecek
Ben 8 martta regl oldum 10 martta muayeneye gittim 11 martta ilaçlara başladım 29 martta transfer oldum benimki de Acıbadem in başka şubesi yani hesaplandığımda ben 21. Gün transfer olmuşummerhaba ben de 32 yasındayım ilk defa tüp bebek yaptırıyorum . maslak acıbademde bülent tıraş yapıyor. 17 yumurta toplandı 11 i döllendi 4ü beşinci gün 2si de altıncı gün donduldu toplam 6 tane hazır yani . ikinci adetinde gel dediler gittim adetin dördüncü günü yani 1 nisanda estrofem basladım 21 nisanda gel muayneye dediler.bayram günü yani .ancak 21. günde muaynede transfere karar verilecekmiş o hafta .. cok gec değil mi hiç bu kadar gec olanı duymadım
İnşallah biraz morelim bozuldu neden kaynaklı böyle yavaş ilerlemesi eğer sağlıklıysaHiç stres olma çünkü benim kimyasal olduğunda değerim düşmüştü sende düşen bir değer yok yükselen bir değer var oranı bu yükselişte tutmaz ama 2 gün sonra ki yükselişte tutar hiç merak etme olumsuz düşünme
Doktorun bişey dedi mi canım?İnşallah biraz morelim bozuldu neden kaynaklı böyle yavaş ilerlemesi eğer sağlıklıysa
Yok demedi yavaş ilerliyor ama gebelik var dedi cumartesi tekrar verilecekDoktorun bişey dedi mi canım?
Stres yapma kendine yükselmiş sonuçta inşallah daha da yukselecekYok demedi yavaş ilerliyor ama gebelik var dedi cumartesi tekrar verilecek
Canimmm hayırlı olsun nasıl gectiGünaydın hanımlar bugün 14.00 da transferim olacak inşallah. İlk transferim çok heyecanlıyım bana dua eder misiniz
Bende merak içerisindeyim kaç embriyo koydular nasıl geçti embriyoların resmini de vermeleri gerekiyor verdiler mi ?Günaydın hanımlar bugün 14.00 da transferim olacak inşallah. İlk transferim çok heyecanlıyım bana dua eder misiniz
İnşallah sabah uzulduk aslın da sonra dedim en azından yükselis var o yüzden iyim biraz daha. Yatıyorum yarın iğne günüm cumartesi tekrar kan bakalım ne olacakStres yapma kendine yükselmiş sonuçta inşallah daha da yukselecek
Bende merak içerisindeyim kaç embriyo koydular nasıl geçti embriyoların resmini de vermeleri gerekiyor verdiler mi ?
Sağolun iyi geçti şükür hastanedeyim hala .tek embriyo koydular . Resimde verdiler transferden önce bakalım bundan sonrası nasip. Transfere yeterince sıkışmadığım için içerde mesaneyi doldurdular o biraz zor oldu onun dışında iyiydiCanimmm hayırlı olsun nasıl gecti
Merhaba canım, 2. ye adet olduğunda kontrole çağırıyor dr, transfer hazırlığı o zman başlıyorMerhaba kızlar bugün opu islemim oldu yedi tane yumurta toplanmış hepsi dolu dedi doktorum sizce iyi mi? Bir de transfer bir sonraki ay mi olurum acaba?