- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Maalesef tüp bebektede dış gebelik ihtimali var doğal yolla dış gebelik olması ile tüp bebekte dış gebelik olması olasılığı aynıymış. Bende iğneyle düşürdüm gerçekten çok zor dış gebelik bende korkmuyor değilimMerhaba hayırlı olsun . Ben de daha önce normal yolla dış gebelik geçirdim tek tüpüm alındı diğer tüpüm de çok çok iyi değil ama acık . Tüp bebek tedavisinde dış gebelik olmuyor diye biliyordum yeni öğrendim olduğunu . Korkuyorum dış gebelik olur diye ben de
Hemen ümitsizliğe kapılmayın iki gün sonra tekrar baktırın belki de yükselecek ve kendinizi uzdugunuzle kalacaksınız. Çatlatma iğnesi yaptirmismiydiniz? Yaptirmadiysaniz değer neden 1in altında değil bir de böyle düşünmek lazimCanım pek iyi değilim ondan olabilir ben dün test yaptım çok çok sonradan silik çizgi gördüm çok belli belirsiz sonra bugün yaptım hiç yok dayanamadım kan verdim 6.günüm ama 3,65 mi ne çıktı çok üzülüyorum biraz gergin mutsuzum umarım rabbim mübarek günde bizleri sevindirir
Benim opudan önce de sonra da öyle çok ağrım olmamıştı ama herkesin süreci farklı. Doktorunuza ya da hemşirenize bı danışın istersenizKızlar selam ben 2. Tüp Bebek tedavi sürecindeyim pazartesi opu olacak bugün sağ yumurtalığım acayip şekilde ağrıyor bugün hemşireye sordum olabilir dedi ama acayip ağırıyor normal mi bu kadar ağrıması var mı başına gelen
Yani ben ümitsiz olmam diye yaptım ama gerçekten üzülecekmişim en büyük hata sabırsız olmak umarım olumlu olur rabbimden Ümit kesilmez çatlatma iğnesi kullanmadım ama hormonal olarak 5 altında oynayabiliyordur blki bakalım nasipHemen ümitsizliğe kapılmayın iki gün sonra tekrar baktırın belki de yükselecek ve kendinizi uzdugunuzle kalacaksınız. Çatlatma iğnesi yaptirmismiydiniz? Yaptirmadiysaniz değer neden 1in altında değil bir de böyle düşünmek lazim
Benimde olmadı ilkinde Sabah muayene ye gittiğimde sordum ama olur dedi büyüdükleri için ama aşırı ağrıyor anlamadımBenim opudan önce de sonra da öyle çok ağrım olmamıştı ama herkesin süreci farklı. Doktorunuza ya da hemşirenize bı danışın isterseniz
Erken yapmışsın canım bence kendini üzme, doktorun dediği zamana kadar sakin kaşmaya çalışCanım pek iyi değilim ondan olabilir ben dün test yaptım çok çok sonradan silik çizgi gördüm çok belli belirsiz sonra bugün yaptım hiç yok dayanamadım kan verdim 6.günüm ama 3,65 mi ne çıktı çok üzülüyorum biraz gergin mutsuzum umarım rabbim mübarek günde bizleri sevindirir
Canım benim ne önce ne sonra hiç ama hiç ağrımadı. Çok fazla yumurta toplananlarda ohss diye bir sendrom oluyormuş öyle tehlikeli bişey değil korkma da ..Ağrı olunca ondan şüpheleniyorlar .17 yumurtam vardı benim önlem amaçlı dostinex diye bi ilaç vermişti ohss olmasın diye .sana vermedi miKızlar selam ben 2. Tüp Bebek tedavi sürecindeyim pazartesi opu olacak bugün sağ yumurtalığım acayip şekilde ağrıyor bugün hemşireye sordum olabilir dedi ama acayip ağırıyor normal mi bu kadar ağrıması var mı başına gelen
Benim12-13 tane sadece yumurta bilmiyorum niye böyle oldu ağrı kesici içsem ne olur acabaCanım benim ne önce ne sonra hiç ama hiç ağrımadı. Çok fazla yumurta toplananlarda ohss diye bir sendrom oluyormuş öyle tehlikeli bişey değil korkma da ..Ağrı olunca ondan şüpheleniyorlar .17 yumurtam vardı benim önlem amaçlı dostinex diye bi ilaç vermişti ohss olmasın diye .sana vermedi mi
sen yine de sormadan ilaç içme hassas bir durum bu emeklerin boşa gitmesinMerhaba hayırlı olsun . Ben de daha önce normal yolla dış gebelik geçirdim tek tüpüm alındı diğer tüpüm de çok çok iyi değil ama acık . Tüp bebek tedavisinde dış gebelik olmuyor diye biliyordum yeni öğrendim olduğunu . Korkuyorum dış gebelik olur diye ben de
Dediğiniz gibi Rabbimden ümit kesilmez yipratmayin kendinizi gerçi ben yipratmayin desem de hiç kolay olmadığını tahmin edebiliyorum dualarım sizinle iki gün sonra güzel haberlerle gelin inşallahYani ben ümitsiz olmam diye yaptım ama gerçekten üzülecekmişim en büyük hata sabırsız olmak umarım olumlu olur rabbimden Ümit kesilmez çatlatma iğnesi kullanmadım ama hormonal olarak 5 altında oynayabiliyordur blki bakalım nasip
Benden 19 yumurta toplandı ama ağrım olmadı açıkçası. Ve doktorum opu sonrası için hiç ilaç falan da vermedi. İlaçsız atlattım süreci çok şükür. İlacı neye göre veriyorlar acaba?Benim12-13 tane sadece yumurta bilmiyorum niye böyle oldu ağrı kesici içsem ne olur acaba
Geçen yıl benimde öyle idi ağrım dahi olmadı ne opu öncesi ne opu sonrası aynı şekilde yumurta büyümüştü sayı olarak da öğlene kadar geçmezse yarın bi ararım doktorumu şuan dayanmaktan başka çarem yokBenden 19 yumurta toplandı ama ağrım olmadı açıkçası. Ve doktorum opu sonrası için hiç ilaç falan da vermedi. İlaçsız atlattım süreci çok şükür. İlacı neye göre veriyorlar acaba?
Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallahGeçen yıl benimde öyle idi ağrım dahi olmadı ne opu öncesi ne opu sonrası aynı şekilde yumurta büyümüştü sayı olarak da öğlene kadar geçmezse yarın bi ararım doktorumu şuan dayanmaktan başka çarem yok
Bence boşuna üzülüyorsun Mart topıgınde bir üye vardı 5. Gün dayanamayıp yaptırıyor 6.10 çıkıyor 8. Gün 61 oluyor 10. Gün 455 oluyor . Senin değerinde bundan çok farklı degil 6.10 değeri 2 günde 61 olabiliyorsa senin 3.65 de 2 gün sonra 30 sayılarına gelebilirCanım pek iyi değilim ondan olabilir ben dün test yaptım çok çok sonradan silik çizgi gördüm çok belli belirsiz sonra bugün yaptım hiç yok dayanamadım kan verdim 6.günüm ama 3,65 mi ne çıktı çok üzülüyorum biraz gergin mutsuzum umarım rabbim mübarek günde bizleri sevindirir
Umarım canım inşallah hepimizin yüzü gülsün erken evet ama 3 embriyo olunca ne bileyim hayırlısıBence boşuna üzülüyorsun Mart topıgınde bir üye vardı 5. Gün dayanamayıp yaptırıyor 6.10 çıkıyor 8. Gün 61 oluyor 10. Gün 455 oluyor . Senin değerinde bundan çok farklı degil 6.10 değeri 2 günde 61 olabiliyorsa senin 3.65 de 2 gün sonra 30 sayılarına gelebilir
Sürekli dua ediyorum sakinleşmeye yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum hayırlısı bakalımErken yapmışsın canım bence kendini üzme, doktorun dediği zamana kadar sakin kaşmaya çalış
Bende de ağrı olmuştu opudan önce penguen gibi yürüyordum şişlikten ve ağrıdan dolayı sonrasında ohss oldum tabi iki gün hastanede yattım ama kısa sürede toparlandım . Zayıfım 25 tane toplanmıştı kontrole gittiğimde bile ultrason cihazından rahatsız oluyordum ağrım oluyordu . Ama herkes ohss olmuyor inşallah sende olmazsın pko da vardı bende olsanda kolayca geçiyor etkisi kalmıyor canım sıkma canınıBenimde olmadı ilkinde Sabah muayene ye gittiğimde sordum ama olur dedi büyüdükleri için ama aşırı ağrıyor anlamadım
Merhaba seninle tarihlerimiz aynı bende 5 nisanda başladım estrofeme 14’ünde kontrolüm varSen günde kaçta içiyorsun?arada 20 gün var sanki çok gibi ama doktorun vardır bir bildiği herhalde, ben 5 nisanda başladım estrofeme, 14 nisanda kontrolüm var, şartlar uygun olursa 19-20 nisan gibi transfer yaparız dedi doktorum
Kaçıncı gün embriyosuydu canımSürekli dua ediyorum sakinleşmeye yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım