2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

madamseker canim cok cok erken yapmissin moralini bozma eiyicem ama zor biliyorum sakın ilaclarini aksatma dua ett bir kaç gün sonra güzel haberlerle geleceksin sabir

Kızlar ya tüm adet ağrım var sirtim kopacak sokulemiyor muyum napiyorum anlamıyorum kist mi oluştu acaba gecikenlerde ağrısı olup gelmiyor muydu hersey mi aksi gider şubattan beri bekliyorum nişanı nisan geldi kırmızılar gelmiyor

Benim de öyle ağrılarım vardı ama gelmiyordu adet. En sonunda geldi.ilac bittikten 15 gün sonra geldi.cok stres yapmıştım neden gelmiyor diye tahminimce o daha da geciktirdi. Kist varmiydi bilmiyorum ama doktorum muayenede herşeyin yolunda olduğunu bir problem olmadığını söylemişti.

İlaç biteli 1 hafta oldu neredeyse ağrısı olmasa takilmayacam ama her tuvaletimde geldi galiba stresi şimdiden yordu o da tetikliyorbgaliba

N nimolik canim sende durumlar nasilll
Çok aşırı bir ağrım sızım belirtim yok, küçük küçük şeyler var, sabah kalktığımda bir az adet ağrısı çekiyorum o geçiyor ama sonra, sonra arada sağ tarafımda batma oluyor, belim ağrıyor sma işte bunlar belirti mi ilaçlar mu yapıyor bilmiyorum. Test verdiğimde belli olacak daha 6. Güne girdik bakalım hayırlısı:) sende gelmiyor diye kasma ondan da gecikiyor olabilir

Az kaldıii artikk güzel haberlerinj bekliyorumm ben artık kendimi saldım

Ay onu da deenedik ya yok yok
Çok stres yapıyorsun ondan gelmiyor. Aynısını ben yaptım da oradan biliyorum. Hatta kesin bende bişey var ondan gelmiyor adetim diyordum eşime. Doktor, muayeneden sonraki görüşmede, "hiçbir problem gözükmüyor herşey yolunda" deyince "yaa eminmisiniz" diye hayretle sordum doktor da "tabiki eminim" dedi O kadar inanmışim ki birşey olduğuna herşeyin yolunda olduğuna inanasim gelmemişti. Eşim hala taklidimi yapar

Az önce tuvalete girdim afedrsnin peçeteye leke geldi ama başka birsey yok kafam karmakarisik

Merhaba hanımlar bende aranızda yeniyim.Dün 5.gün embriyosu taze transfer oldum.Bide transfer sırasında İntralipid serum takıldı inşallah bütün topik pozitifi görüşürüz
Hayırlı olsun canım, inşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz

Merhaba hanımlar bende aranızda yeniyim.Dün 5.gün embriyosu taze transfer oldum.Bide transfer sırasında İntralipid serum takıldı inşallah bütün topik pozitifi görüşürüz
Hayırlı olsun canım hosgeldin gyzelliklerle gel insllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…