3.testi cumartesi günüRABIS 2018 canim sen testi ne zaman vericektin
Benim de öyle ağrılarım vardı ama gelmiyordu adet. En sonunda geldi.ilac bittikten 15 gün sonra geldi.cok stres yapmıştım neden gelmiyor diye tahminimce o daha da geciktirdi. Kist varmiydi bilmiyorum ama doktorum muayenede herşeyin yolunda olduğunu bir problem olmadığını söylemişti.Kızlar ya tüm adet ağrım var sirtim kopacak sokulemiyor muyum napiyorum anlamıyorum kist mi oluştu acabagecikenlerde ağrısı olup gelmiyor muydu hersey mi aksi gider şubattan beri bekliyorum nişanı nisan geldi kırmızılar gelmiyor
İlaç biteli 1 hafta oldu neredeyse ağrısı olmasa takilmayacam ama her tuvaletimde geldi galiba stresi şimdiden yordu o da tetikliyorbgalibaBenim de öyle ağrılarım vardı ama gelmiyordu adet. En sonunda geldi.ilac bittikten 15 gün sonra geldi.cok stres yapmıştım neden gelmiyor diye tahminimce o daha da geciktirdi. Kist varmiydi bilmiyorum ama doktorum muayenede herşeyin yolunda olduğunu bir problem olmadığını söylemişti.
Çok aşırı bir ağrım sızım belirtim yok, küçük küçük şeyler var, sabah kalktığımda bir az adet ağrısı çekiyorum o geçiyor ama sonra, sonra arada sağ tarafımda batma oluyor, belim ağrıyor sma işte bunlar belirti mi ilaçlar mu yapıyor bilmiyorum. Test verdiğimde belli olacak daha 6. Güne girdik bakalım hayırlısı:) sende gelmiyor diye kasma ondan da gecikiyor olabilir
Canım ayıptır söylemesi eşinle ilişkiye gir sonra hemen sökülürsünİlaç biteli 1 hafta oldu neredeyse ağrısı olmasa takilmayacam ama her tuvaletimde geldi galiba stresi şimdiden yordu o da tetikliyorbgaliba
Az kaldıii artikk güzel haberlerinj bekliyorumm ben artık kendimi saldımÇok aşırı bir ağrım sızım belirtim yok, küçük küçük şeyler var, sabah kalktığımda bir az adet ağrısı çekiyorum o geçiyor ama sonra, sonra arada sağ tarafımda batma oluyor, belim ağrıyor sma işte bunlar belirti mi ilaçlar mu yapıyor bilmiyorum. Test verdiğimde belli olacak daha 6. Güne girdik bakalım hayırlısı:) sende gelmiyor diye kasma ondan da gecikiyor olabilir
Ay onu da deenedik ya yok yokCanım ayıptır söylemesi eşinle ilişkiye gir sonra hemen sökülürsün
Çok stres yapıyorsun ondan gelmiyor. Aynısını ben yaptım da oradan biliyorum. Hatta kesin bende bişey var ondan gelmiyor adetim diyordum eşime. Doktor, muayeneden sonraki görüşmede, "hiçbir problem gözükmüyor herşey yolunda" deyince "yaa eminmisiniz" diye hayretle sordumAy onu da deenedik ya yok yok
Az önce tuvalete girdim afedrsnin peçeteye leke geldi ama başka birsey yok kafam karmakarisikÇok stres yapıyorsun ondan gelmiyor. Aynısını ben yaptım da oradan biliyorum. Hatta kesin bende bişey var ondan gelmiyor adetim diyordum eşime. Doktor, muayeneden sonraki görüşmede, "hiçbir problem gözükmüyor herşey yolunda" deyince "yaa eminmisiniz" diye hayretle sordumdoktor da "tabiki eminim" dedi O kadar inanmışim ki birşey olduğuna herşeyin yolunda olduğuna inanasim gelmemişti. Eşim hala taklidimi yapar
Hayırlı olsun canım, inşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursunuzMerhaba hanımlar bende aranızda yeniyim.Dün 5.gün embriyosu taze transfer oldum.Bide transfer sırasında İntralipid serum takıldı inşallah bütün topik pozitifi görüşürüz
Merhaba Hayırlı olsun güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallahMerhaba hanımlar bende aranızda yeniyim.Dün 5.gün embriyosu taze transfer oldum.Bide transfer sırasında İntralipid serum takıldı inşallah bütün topik pozitifi görüşürüz
Nasılsın nasıl gidiyor durumun test yaptın mıHayırlı olsun canım, inşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz
Amin inşallah hayırlı olsun inşallah tutunur sanaMerhaba hanımlar bende aranızda yeniyim.Dün 5.gün embriyosu taze transfer oldum.Bide transfer sırasında İntralipid serum takıldı inşallah bütün topik pozitifi görüşürüz
Hayırlı olsun canımMerhaba hanımlar bende aranızda yeniyim.Dün 5.gün embriyosu taze transfer oldum.Bide transfer sırasında İntralipid serum takıldı inşallah bütün topik pozitifi görüşürüz