2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba kızlar bugün opu islemim oldu yedi tane yumurta toplanmış hepsi dolu dedi doktorum sizce iyi mi? Bir de transfer bir sonraki ay mi olurum acaba?

Merhaba kızlar bugün opu islemim oldu yedi tane yumurta toplanmış hepsi dolu dedi doktorum sizce iyi mi? Bir de transfer bir sonraki ay mi olurum acaba?
Merhaba iyi cnm hepsi 5’inci güne gider inş🙏Benim 35 adet toplandı 7 tane döllendi ama hiçbiri 5’inci güne kadar gidemedi 4 güne anca ulaştılar🥰yani sayısı önemli değil bir tane olsun kaliteli olsun..Bize zaten bir tane lazım..Genelde doktorlar ikinci adette çağırıyorlar

Merhaba, hayırlı olsun. Dondurulmuş embriyo transferi olacaksa 1 adet yada 2 adet bekleniyor. Genelde aktif yumurta varsa 2. Adet bekleniyor 😊

merhaba ben de 32 yasındayım ilk defa tüp bebek yaptırıyorum . maslak acıbademde bülent tıraş yapıyor. 17 yumurta toplandı 11 i döllendi 4ü beşinci gün 2si de altıncı gün donduldu toplam 6 tane hazır yani . ikinci adetinde gel dediler gittim adetin dördüncü günü yani 1 nisanda estrofem basladım 21 nisanda gel muayneye dediler.bayram günü yani .ancak 21. günde muaynede transfere karar verilecekmiş o hafta .. cok gec değil mi hiç bu kadar gec olanı duymadım :KK43:

Malesefki pek güzel haber yok 11 .gun36 çıktı 14.gun 74 cikti gebelik var ama ilerleme hızı yavaş dedi doktorum cumartesi tekrar verilecek
Hiç stres olma çünkü benim kimyasal olduğunda değerim düşmüştü sende düşen bir değer yok yükselen bir değer var oranı bu yükselişte tutmaz ama 2 gün sonra ki yükselişte tutar hiç merak etme olumsuz düşünme

merhaba ben de 32 yasındayım ilk defa tüp bebek yaptırıyorum . maslak acıbademde bülent tıraş yapıyor. 17 yumurta toplandı 11 i döllendi 4ü beşinci gün 2si de altıncı gün donduldu toplam 6 tane hazır yani . ikinci adetinde gel dediler gittim adetin dördüncü günü yani 1 nisanda estrofem basladım 21 nisanda gel muayneye dediler.bayram günü yani .ancak 21. günde muaynede transfere karar verilecekmiş o hafta .. cok gec değil mi hiç bu kadar gec olanı duymadım :KK43:
Ben 8 martta regl oldum 10 martta muayeneye gittim 11 martta ilaçlara başladım 29 martta transfer oldum benimki de Acıbadem in başka şubesi yani hesaplandığımda ben 21. Gün transfer olmuşum

Hiç stres olma çünkü benim kimyasal olduğunda değerim düşmüştü sende düşen bir değer yok yükselen bir değer var oranı bu yükselişte tutmaz ama 2 gün sonra ki yükselişte tutar hiç merak etme olumsuz düşünme
İnşallah biraz morelim bozuldu neden kaynaklı böyle yavaş ilerlemesi eğer sağlıklıysa

Bende merak içerisindeyim kaç embriyo koydular nasıl geçti embriyoların resmini de vermeleri gerekiyor verdiler mi ?
Canimmm hayırlı olsun nasıl gecti
Sağolun iyi geçti şükür hastanedeyim hala .tek embriyo koydular . Resimde verdiler transferden önce bakalım bundan sonrası nasip. Transfere yeterince sıkışmadığım için içerde mesaneyi doldurdular o biraz zor oldu onun dışında iyiydi

Merhaba canım, 2. ye adet olduğunda kontrole çağırıyor dr, transfer hazırlığı o zman başlıyor

X