- 15 Ocak 2023
- 297
- 149
- 38
Ayy sorma hepsi dert. Opu dan sonra yumurta dolu çıkacak mı döllenecek mi, 5.güne gidecek mi, transfer tutacak mı... Derken hep sorular sorularOo şimdi iyi hallerin bende o Tarsfer sonrası 10 gün diyip gecme acaba. Olacakmi olmiyacak mi bende oldu şimdi ki derdim 2kati artacakmi artmiyacakmi yani herşey dert ama güzel dert sonu güzel olursa
Aynen çok ta takma ama acabalar hep oldu bende ama rahattım transferde ne yalan söyleyeyim içimde duygusuydu belkideAyy sorma hepsi dert. Opu dan sonra yumurta dolu çıkacak mı döllenecek mi, 5.güne gidecek mi, transfer tutacak mı... Derken hep sorular sorular
7 ye göre çok iyi benim 11 güne 36Hanımlar bugun 7. Günüm 2 saat önce kan verdim sonuç çıktı 7. Gün İçin nasıl değer sizce
Evet canım bu dönemde en iyisi rahat kalabilmek onu başarmakAynen çok ta takma ama acabalar hep oldu bende ama rahattım transferde ne yalan söyleyeyim içimde duygusuydu belkide
EvetEvet canım bu dönemde en iyisi rahat kalabilmek onu başarmak
Valla kuzum daha önce tüp bebek yaptırmamış ve pozitifi görmemiş biri olarak 7.güne göre nasıl bilmiyorum ama şükür ki negatif değil değer gayet iyi iki gün sonra iki üç katına çıksın inşallahHanımlar bugun 7. Günüm 2 saat önce kan verdim sonuç çıktı 7. Gün İçin nasıl değer sizce
Hayırlı olsun gözünüz aydınHanımlar bugun 7. Günüm 2 saat önce kan verdim sonuç çıktı 7. Gün İçin nasıl değer sizce
Ya canım tebrikler çok çok guzellllllHanımlar bugun 7. Günüm 2 saat önce kan verdim sonuç çıktı 7. Gün İçin nasıl değer sizce
Alttan muane ve ultrasonda hiç bişey çıkmadı yarın doktora gideceğim çoğu stresten yazıyor int ve hormon testi verdiğim dönemde çok büyük bir problem atlatmıştık mesela pko için ovulasyon test sürekli pozitif yada yumurtlama olmaz gibi şeylerde var ben her ay 26 ya da 28 günde regl olurum 3 gün sürer ve öcü testi sadece geçen ay denemiştim yumurtlamam oldu çatlama oldu fakat birliktelik yaşayamamıştım bu ay tekrar başladım hayırlısı ile inşallahDurumunuz kötü değil kendinizi üzmeyin. Lh, fsh'dan yüksek olduğuna göre büyük ihtimal pko var sizde. Prolaktininiz de biraz yüksek ama çok değil. Estradiol ve tsh değerleriniz güzel. Hormonal olarak önemli birşey yok gibi görünüyor. Ama neticede ben doktor değilim tabiki. Mutlaka bir doktora gösterin sonuçlarınızi
Bana da sabah 2 akşam 2 demişti sabahları olanı aç kullandım akşamlarını ise tok kullandım şükür ki dün pozıtıf ı gördüm bence aç tok bebek için sorun teşkil etmiyor belki migde rahatsızlığı yaşanmasın diye tok içmeyi öneriyorlardırSelam arkadaşlar bende transfer hazırlığındayım yaş 31 ilk tüp bebek deneyimim dün kontrole gittim doktor estrofem verdi günde 3 kez tok karnına kullan dedi ben sabahları erken yiyemiyorum aç karnına alsak sıkıntı olur mu?
Çok teşekkür ederim küçük bir mutluluk yaşadım 2 gün sonra tekrar testYa canım tebrikler çok çok guzellllll
Hakkımızda hayırlısoBana da sabah 2 akşam 2 demişti sabahları olanı aç kullandım akşamlarını ise tok kullandım şükür ki dün pozıtıf ı gördüm bence aç tok bebek için sorun teşkil etmiyor belki migde rahatsızlığı yaşanmasın diye tok içmeyi öneriyorlardır
Yok bu 2. Opum 3. Transferim diHakkımızda hayırlısosağlıcakla kucağına al cnm inş ilk denemen mi?
Merhaba benimde bugün 16 inci hapim hep tok içtim hiç birşey olmaz endişelenmeyin :)Selam arkadaşlar bende transfer hazırlığındayım yaş 31 ilk tüp bebek deneyimim dün kontrole gittim doktor estrofem verdi günde 3 kez tok karnına kullan dedi ben sabahları erken yiyemiyorum aç karnına alsak sıkıntı olur mu?
Ben 2-3 gün aç almıştım mide ağrısı yaptı tok almanız daha iyi olacaktırSelam arkadaşlar bende transfer hazırlığındayım yaş 31 ilk tüp bebek deneyimim dün kontrole gittim doktor estrofem verdi günde 3 kez tok karnına kullan dedi ben sabahları erken yiyemiyorum aç karnına alsak sıkıntı olur mu?