2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Oo şimdi iyi hallerin bende o Tarsfer sonrası 10 gün diyip gecme acaba. Olacakmi olmiyacak mi bende oldu şimdi ki derdim 2kati artacakmi artmiyacakmi yani herşey dert ama güzel dert sonu güzel olursa 😁🤲🥰
Ayy sorma hepsi dert. Opu dan sonra yumurta dolu çıkacak mı döllenecek mi, 5.güne gidecek mi, transfer tutacak mı... Derken hep sorular sorular 😁

Hanımlar bugun 7. Günüm 2 saat önce kan verdim sonuç çıktı 7. Gün İçin nasıl değer sizce

Eklentiler

• 3A38205D-222F-433A-88D5-C28E5F7239C4.png
    3A38205D-222F-433A-88D5-C28E5F7239C4.png
    39 KB · Görüntüleme: 46
Hanımlar bugun 7. Günüm 2 saat önce kan verdim sonuç çıktı 7. Gün İçin nasıl değer sizce
Valla kuzum daha önce tüp bebek yaptırmamış ve pozitifi görmemiş biri olarak 7.güne göre nasıl bilmiyorum ama şükür ki negatif değil değer gayet iyi iki gün sonra iki üç katına çıksın inşallah

Kızlar bu arada bugün adetimin 15.günü transfer 18.güne denk gelecek göğüslerim ağrıyor benim adet olacağım zamanda ağrır genelde transfer öncesi ilaç kullanırken göğüs ağrısı yaşayan var mı benim gibi

Durumunuz kötü değil kendinizi üzmeyin. Lh, fsh'dan yüksek olduğuna göre büyük ihtimal pko var sizde. Prolaktininiz de biraz yüksek ama çok değil. Estradiol ve tsh değerleriniz güzel. Hormonal olarak önemli birşey yok gibi görünüyor. Ama neticede ben doktor değilim tabiki. Mutlaka bir doktora gösterin sonuçlarınızi☺️
Alttan muane ve ultrasonda hiç bişey çıkmadı yarın doktora gideceğim çoğu stresten yazıyor int ve hormon testi verdiğim dönemde çok büyük bir problem atlatmıştık mesela pko için ovulasyon test sürekli pozitif yada yumurtlama olmaz gibi şeylerde var ben her ay 26 ya da 28 günde regl olurum 3 gün sürer ve öcü testi sadece geçen ay denemiştim yumurtlamam oldu çatlama oldu fakat birliktelik yaşayamamıştım bu ay tekrar başladım hayırlısı ile inşallah

Selam arkadaşlar bende transfer hazırlığındayım yaş 31 ilk tüp bebek deneyimim dün kontrole gittim doktor estrofem verdi günde 3 kez tok karnına kullan dedi ben sabahları erken yiyemiyorum aç karnına alsak sıkıntı olur mu?

Selam arkadaşlar bende transfer hazırlığındayım yaş 31 ilk tüp bebek deneyimim dün kontrole gittim doktor estrofem verdi günde 3 kez tok karnına kullan dedi ben sabahları erken yiyemiyorum aç karnına alsak sıkıntı olur mu?
Bana da sabah 2 akşam 2 demişti sabahları olanı aç kullandım akşamlarını ise tok kullandım şükür ki dün pozıtıf ı gördüm bence aç tok bebek için sorun teşkil etmiyor belki migde rahatsızlığı yaşanmasın diye tok içmeyi öneriyorlardır

Bana da sabah 2 akşam 2 demişti sabahları olanı aç kullandım akşamlarını ise tok kullandım şükür ki dün pozıtıf ı gördüm bence aç tok bebek için sorun teşkil etmiyor belki migde rahatsızlığı yaşanmasın diye tok içmeyi öneriyorlardır
Hakkımızda hayırlıso🥰🙏sağlıcakla kucağına al cnm inş🙏ilk denemen mi?

Merhaba benimde bugün 16 inci hapim hep tok içtim hiç birşey olmaz endişelenmeyin :)

Ben 2-3 gün aç almıştım mide ağrısı yaptı tok almanız daha iyi olacaktır

X