2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

merhaba ben de 32 yasındayım ilk defa tüp bebek yaptırıyorum . maslak acıbademde bülent tıraş yapıyor. 17 yumurta toplandı 11 i döllendi 4ü beşinci gün 2si de altıncı gün donduldu toplam 6 tane hazır yani . ikinci adetinde gel dediler gittim adetin dördüncü günü yani 1 nisanda estrofem basladım 21 nisanda gel muayneye dediler.bayram günü yani .ancak 21. günde muaynede transfere karar verilecekmiş o hafta .. cok gec değil mi hiç bu kadar gec olanı duymadım :KK43:
arada 20 gün var sanki çok gibi ama doktorun vardır bir bildiği herhalde, ben 5 nisanda başladım estrofeme, 14 nisanda kontrolüm var, şartlar uygun olursa 19-20 nisan gibi transfer yaparız dedi doktorum

Son düzenleme:
Sağolun iyi geçti şükür hastanedeyim hala .tek embriyo koydular . Resimde verdiler transferden önce bakalım bundan sonrası nasip. Transfere yeterince sıkışmadığım için içerde mesaneyi doldurdular o biraz zor oldu onun dışında iyiydi
Şükür 🙏🙏🙏 18 nisan a kan günü verirler kesin 🥰

arada 20 gün var sanki çok gibi ama doktorun vardır bir bildiği herhalde, ben 5 nisanda başladım estrofeme, 14 nisanda kontrolüm var, şartlar uygun olursa 19-20 nisan gibi transfer yaparız dedi doktorum

Merhabalarr bende aranıza katılayım 🙃 yarın transferim var ikinci denemem olacak ilki maalesef dış gebelikle sonuçlanmıştı. İlkinde baya ilaç kullanmıştım şimdi doğal siklus olarak devam ettik sadece progestron kullanıyorum. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alır ve sağlıkla kucağımza alırız 🙏🙏

Merhabalarr bende aranıza katılayım 🙃 yarın transferim var ikinci denemem olacak ilki maalesef dış gebelikle sonuçlanmıştı. İlkinde baya ilaç kullanmıştım şimdi doğal siklus olarak devam ettik sadece progestron kullanıyorum. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alır ve sağlıkla kucağımza alırız 🙏🙏
Hayırlı uğurlu olsun tedaviniz umarım güzel sonuçlar alırız 🙏🙏 nerde tedavi görüyorsunuz

Aramıza hoşgeldiniz ☺️ tedaviniz hayırlı olsun ☺️ hayırlı güzel haberler almak nasip olsun inşallah 🤲

Hayırlı olsun canım tedavin🥰

Merhaba hayırlı olsun . Ben de daha önce normal yolla dış gebelik geçirdim tek tüpüm alındı diğer tüpüm de çok çok iyi değil ama acık . Tüp bebek tedavisinde dış gebelik olmuyor diye biliyordum yeni öğrendim olduğunu . Korkuyorum dış gebelik olur diye ben de :KK43:

madamseker madamseker canım senin nasıl gidiyor? Hiç yazmıyorsun? 😊 ağrın sızın belirtin var mı
Canım pek iyi değilim ondan olabilir 😔 ben dün test yaptım çok çok sonradan silik çizgi gördüm çok belli belirsiz sonra bugün yaptım hiç yok dayanamadım kan verdim 6.günüm ama 3,65 mi ne çıktı çok üzülüyorum biraz gergin mutsuzum umarım rabbim mübarek günde bizleri sevindirir😔

X