- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Doktorum hatta soyle demişti yapılan bir arastrmaya gore transferden 1 gun sonra işe başlayanlarda tutunma oranı daha fazlaymış onlarda kafa dagıtmaya baglıyor ve evde devamlı bunu dusunuyosun ister istemez can sıkıyo bu durum rahat olmak daha onemli bence kan akışıda guzel olur. Normal yollarla gebe kalanlar yatıyo mu hayır tutunuyo sonuc olarak haberleri bile olmuyoAman dikkat et. İlkinde de gezdin mi pekiiBen henüz dışarıya çıkmadım ama yatmıyorum da sürekli kalkıyorum dolaşıyorum evde yemek vs hazırlıyorum. İlkinde yatmıştım mesela tutmadı
Ben de öyle düşünüyorum. Yatmakla ilgili olsaydı ilk transferim tutardı. Bakalım umarım bu sefer pozitifi görürümYatmakla alakası yok cunku kuzum rahım kabul ediyorsa embrıyoda saglıklı ve güçlüyse tutuyor. İlkinde boyle tatile gitmedım ama cıktım dısarı. Şimdide cıktım ama egılmedim uzanmadım ani hareket yapmadım, yavaş yavaş yürüdüm sadece canım
Evet haberleri bile olmuyor. Cidden stres yapmamak lazım. Bu sefer ben stresli değilim neden bilmiyorum rahat hissediyorum. Çok takmıyorum kafaya ama olmazsa tabii üzülürüm çünkü başka donmuş embriyom kalmadıDoktorum hatta soyle demişti yapılan bir arastrmaya gore transferden 1 gun sonra işe başlayanlarda tutunma oranı daha fazlaymış onlarda kafa dagıtmaya baglıyor ve evde devamlı bunu dusunuyosun ister istemez can sıkıyo bu durum rahat olmak daha onemli bence kan akışıda guzel olur. Normal yollarla gebe kalanlar yatıyo mu hayır tutunuyo sonuc olarak haberleri bile olmuyo
Çok teşekkür ederim, inşallah isteyen herkes kavuşur biran önceTedaviniz hayırlı olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebislere
Teşekkür ederimHayırlı olsun, inşallah herşey istediğiniz gibi olur
Nasılsın ne durumdasınHe bana ikinci gün alabilirsin dedilet. Bende çok özledim onu o yüzden çok kısa duş alıyorum zevki çıkmıyor zhsbbdbd
Hafif kasık batmalarım, bacak ağrılarım, sort ağrım var ama genel olarak çok bir değişiklik yok :) sen nasılsın? Yarın kan vereceksin heyacan var mı?Nasılsın ne durumdasın
Var tabi bugün meraktan idrar testi yapım dedim diğerlerinden daha koyu çıktı tabi sayı önemli ama bir umut daha silikte çıkabilirdiHafif kasık batmalarım, bacak ağrılarım, sort ağrım var ama genel olarak çok bir değişiklik yok :) sen nasılsın? Yarın kan vereceksin heyacan var mı?
Baya net çıkmış çizginiz hayırlı olsunVar tabi bugün meraktan idrar testi yapım dedim diğerlerinden daha koyu çıktı tabi sayı önemli ama bir umut daha silikte çıkabilirdibende hiç bir belirti yok şimdilik
Benim hikayem 6.gun dondurulmuş embriyo transferi 11 . günü kan verdim 36 la öğrendim doktorum perşembe günü kan tekrar vermemi istedi bende 13.gunu merakım geçsin diye yaptım diyer testlere göre daha iyi çıktı ama sayı önemli ne kadar artı attıysaBaya net çıkmış çizginiz hayırlı olsunkaçıncı gününüzdü bu gün transfer sonrası
Aa kaset test mi baya iyi görünüyorVar tabi bugün meraktan idrar testi yapım dedim diğerlerinden daha koyu çıktı tabi sayı önemli ama bir umut daha silikte çıkabilirdibende hiç bir belirti yok şimdilik
Anladım canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olurBenim hikayem 6.gun dondurulmuş embriyo transferi 11 . günü kan verdim 36 la öğrendim doktorum perşembe günü kan tekrar vermemi istedi bende 13.gunu merakım geçsin diye yaptım diyer testlere göre daha iyi çıktı ama sayı önemli ne kadar artı attıysa
Ayyy grubumuzun ilk pozitifijjj sağlıkla ilerlesin insallahhVar tabi bugün meraktan idrar testi yapım dedim diğerlerinden daha koyu çıktı tabi sayı önemli ama bir umut daha silikte çıkabilirdibende hiç bir belirti yok şimdilik
Evet bebetim diye markaAa kaset test mi baya iyi görünüyor
İnşallah canımAnladım canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur
İnşallah aslında 36 ogredim ama yarın 2tahlil bakalım ne çıkacakAyyy grubumuzun ilk pozitifijjj sağlıkla ilerlesin insallahh
Bende transfer hazırlığımdayım 11 Nisan'da çift embriyo transferi olacakİnşallah canımsen ne durumdasin
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsın zamanı gelinceBende transfer hazırlığımdayım 11 Nisan'da çift embriyo transferi olacak
İnşallah canım insan çok tedirgin oluyor bu sğreçteAy hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsın zamanı gelince
Oo şimdi iyi hallerin bende o Tarsfer sonrası 10 gün diyip gecme acaba. Olacakmi olmiyacak mi bende oldu şimdi ki derdim 2kati artacakmi artmiyacakmi yani herşey dert ama güzel dert sonu güzel olursaİnşallah canım insan çok tedirgin oluyor bu sğreçte