2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Aman dikkat et. İlkinde de gezdin mi pekii Ben henüz dışarıya çıkmadım ama yatmıyorum da sürekli kalkıyorum dolaşıyorum evde yemek vs hazırlıyorum. İlkinde yatmıştım mesela tutmadı
Doktorum hatta soyle demişti yapılan bir arastrmaya gore transferden 1 gun sonra işe başlayanlarda tutunma oranı daha fazlaymış onlarda kafa dagıtmaya baglıyor ve evde devamlı bunu dusunuyosun ister istemez can sıkıyo bu durum rahat olmak daha onemli bence kan akışıda guzel olur. Normal yollarla gebe kalanlar yatıyo mu hayır tutunuyo sonuc olarak haberleri bile olmuyo

Ben de öyle düşünüyorum. Yatmakla ilgili olsaydı ilk transferim tutardı. Bakalım umarım bu sefer pozitifi görürüm

Evet haberleri bile olmuyor. Cidden stres yapmamak lazım. Bu sefer ben stresli değilim neden bilmiyorum rahat hissediyorum. Çok takmıyorum kafaya ama olmazsa tabii üzülürüm çünkü başka donmuş embriyom kalmadı

Hafif kasık batmalarım, bacak ağrılarım, sort ağrım var ama genel olarak çok bir değişiklik yok :) sen nasılsın? Yarın kan vereceksin heyacan var mı?
Var tabi bugün meraktan idrar testi yapım dedim diğerlerinden daha koyu çıktı tabi sayı önemli ama bir umut daha silikte çıkabilirdi bende hiç bir belirti yok şimdilik

Eklentiler

• IMG_20230405_130530_200.webp
    220,7 KB · Görüntüleme: 59
Baya net çıkmış çizginiz hayırlı olsun kaçıncı gününüzdü bu gün transfer sonrası
Benim hikayem 6.gun dondurulmuş embriyo transferi 11 . günü kan verdim 36 la öğrendim doktorum perşembe günü kan tekrar vermemi istedi bende 13.gunu merakım geçsin diye yaptım diyer testlere göre daha iyi çıktı ama sayı önemli ne kadar artı attıysa

Anladım canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…