Benimki de oyle olursa 20sine filan denk gelecek hadi insallah ya25 Mart adet oldum canim.27 mart ilaçlara başladım.15. gün transfer olmuş oluyor canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de oyle olursa 20sine filan denk gelecek hadi insallah ya25 Mart adet oldum canim.27 mart ilaçlara başladım.15. gün transfer olmuş oluyor canim.
Bana bi tek bugun zor geldi ya transferden sonraki gun 4 gunluk tatıle gittik eşimle zaman su gibi aktı ama bugun yarın nasıl olacak bılmıyorum bi kaç gune test yapcam zatenBana da öyle bir türlü cumartesi gelmiyor
Valla canım bende hiç bi belirti yoktu. sadece arada bi regle yakın kasıklarda bi huzursuzluk oluyordu batma gibi ama o da regl sancısı gibi. Ama bu endometritten regl mi bilmiyorum sadece tahmin ediyorum. Diagnostik histereskopi sonucu patoloji sonucunda öğrendim.Endometrit nasıl anlaşılıyo canım? Bende gecen gun gordum bu konuyu bi korktum nasıl anlaşılıyo
Sen ne zaman adet oldun İlaçlara başladın mı?Benimki de oyle olursa 20sine filan denk gelecek hadi insallah ya
Anladım canım hayırlısı olsunPcos var bende yaaa geçirikirim çoğunlukla( aylarca plmadigimi bile bilirim
En geç benimki galiba yarın transfer olacak 21. Gün oluyorBenimki de oyle olursa 20sine filan denk gelecek hadi insallah ya
Oh kuzum senin günün gelmiş tatile de gitmişsin benim daha cumartesi transfer sonrasında test gününü bekle dur Allah tan çalışıyorum belki zaman geçer öyle İnşallah sonuç istediğin gibi olur kuzum aminnnnnnBana bi tek bugun zor geldi ya transferden sonraki gun 4 gunluk tatıle gittik eşimle zaman su gibi aktı ama bugun yarın nasıl olacak bılmıyorum bi kaç gune test yapcam zaten
Acaba neye göre belirliyorlar anlamadım. 3 gün önce yani pazartesi kontrole gittim. Rahim kalınlığım 7.4 çıktı. insaAllah daha da kalınlaşır o zamana kadarEn geç benimki galiba yarın transfer olacak 21. Gün oluyor
Ben daha yeni adet oldum cuma gunu doktora gidicem bakalim hangi ilaclari baslatacakSen ne zaman adet oldun İlaçlara başladın mı?
Benim daha belli bile degil bayrama denk gelmesinden ve doktorun olmamasindan korkuyorum resmennEn geç benimki galiba yarın transfer olacak 21. Gün oluyor
Sigarayı bıraktınız mi? Aynı dert bende de var malesef. Epey azalttım. Günde 3 tane iciyorum.Transfer 8 nisan olacak. İnsaAllah sigaradan tiskinirim de daha ağzıma sürmem. Malesef cok kötü bir alışkanlık.Doktor bırak dedi ama biranda bırakamıyor
Ben de iciyorum yaa transfer den sonra icmicem amaSigarayı bıraktınız mi? Aynı dert bende de var malesef. Epey azalttım. Günde 3 tane iciyorum.Transfer 8 nisan olacak. İnsaAllah sigaradan tiskinirim de daha ağzıma sürmem. Malesef cok kötü bir alışkanlık.Doktor bırak dedi ama biranda bırakamıyor insan.
Dr kesinlikle içme dedi. Alışkanlık işte.Bende icmeyecegim.Ben de iciyorum yaa transfer den sonra icmicem ama
Benim doktor iciyomusun bile demedi ama önceki tüp bebeğmde de transfrden sonra icmemistim zor oluyo ama yapacak birsey yokDr kesinlikle içme dedi. Alışkanlık işte.Bende icmeyecegim.
Evet sonuç beni de korkutuyor ne yazık ki ama eninde sonunda öğrenicez. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Mutluluktan havalara uçalım7. Gunu isteyen doktorda var evet, bugun bnm 7. Gunum aslında yapsam cıkar ama sonuctanda korkuyorum
Valla dertsiz başıma dert almim diyorum Ayyyy inşallah kuzum inşallah mübarek ramazan ayındaEvet sonuç beni de korkutuyor ne yazık ki ama eninde sonunda öğrenicez. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Mutluluktan havalara uçalım
Yok kuzum transferden cıktım bi markete ugradık eve gectık yattım sonra eşim yemegımı hazırladı sonra ki gun tatile cıktık orda yürüyüş yaptım cafeye gittik orda 4 gun kaldık kafam o kadar guzel dagıldı ki psikolojık olarak iyi hissettim kendımı yani yatsaydım kendımi strese sokardım biliyorum ama 2 gundur hiç dısarı cıkmadım cunku boğazım agrıdı hafif atesım vardı korktum dinlenıyorumTransfer sonrası sürekli yatıyor musun nelere dikkat ediyorsun? P pembeumut111
Aman dikkat et. İlkinde de gezdin mi pekii Ben henüz dışarıya çıkmadım ama yatmıyorum da sürekli kalkıyorum dolaşıyorum evde yemek vs hazırlıyorum. İlkinde yatmıştım mesela tutmadıYok kuzum transferden cıktım bi markete ugradık eve gectık yattım sonra eşim yemegımı hazırladı sonra ki gun tatile cıktık orda yürüyüş yaptım cafeye gittik orda 4 gun kaldık kafam o kadar guzel dagıldı ki psikolojık olarak iyi hissettim kendımı yani yatsaydım kendımi strese sokardım biliyorum ama 2 gundur hiç dısarı cıkmadım cunku boğazım agrıdı hafif atesım vardı korktum dinlenıyorum
Yatmakla alakası yok cunku kuzum rahım kabul ediyorsa embrıyoda saglıklı ve güçlüyse tutuyor. İlkinde boyle tatile gitmedım ama cıktım dısarı. Şimdide cıktım ama egılmedim uzanmadım ani hareket yapmadım, yavaş yavaş yürüdüm sadece canımAman dikkat et. İlkinde de gezdin mi pekii Ben henüz dışarıya çıkmadım ama yatmıyorum da sürekli kalkıyorum dolaşıyorum evde yemek vs hazırlıyorum. İlkinde yatmıştım mesela tutmadı