2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Endometrit nasıl anlaşılıyo canım? Bende gecen gun gordum bu konuyu bi korktum nasıl anlaşılıyo
Valla canım bende hiç bi belirti yoktu. sadece arada bi regle yakın kasıklarda bi huzursuzluk oluyordu batma gibi ama o da regl sancısı gibi. Ama bu endometritten regl mi bilmiyorum sadece tahmin ediyorum. Diagnostik histereskopi sonucu patoloji sonucunda öğrendim.

Kasım ayında antibiyotik tedavisi görmüştüm akıntı vardı belki de o enfeksiyon kronikleşti.

Bana bi tek bugun zor geldi ya🙈 transferden sonraki gun 4 gunluk tatıle gittik eşimle zaman su gibi aktı 😄 ama bugun yarın nasıl olacak bılmıyorum bi kaç gune test yapcam zaten
Oh kuzum senin günün gelmiş tatile de gitmişsin benim daha cumartesi transfer sonrasında test gününü bekle dur 😂Allah tan çalışıyorum belki zaman geçer öyle 😂😂 İnşallah sonuç istediğin gibi olur kuzum aminnnnnn🤲🏻

Sigarayı bıraktınız mi? Aynı dert bende de var malesef. Epey azalttım. Günde 3 tane iciyorum.Transfer 8 nisan olacak. İnsaAllah sigaradan tiskinirim de daha ağzıma sürmem. Malesef cok kötü bir alışkanlık.Doktor bırak dedi ama biranda bırakamıyor

Sigarayı bıraktınız mi? Aynı dert bende de var malesef. Epey azalttım. Günde 3 tane iciyorum.Transfer 8 nisan olacak. İnsaAllah sigaradan tiskinirim de daha ağzıma sürmem. Malesef cok kötü bir alışkanlık.Doktor bırak dedi ama biranda bırakamıyor insan.
Ben de iciyorum yaa transfer den sonra icmicem ama

Doktorum 10. Günü test yapabilirsin dedi bana bende dayanabilirsem geç yapmayı düşünüyorum . iki üç gün arayla kan verip yükselmiş mi iki kat yükseldi mi acaba oldu mu olmadı mı stresine girmek istemiyorum. Eğer kızlar ben erkenden test yapmaya gidiyorum falan dersem hatırlatın bunu utanıp yapmayayım 😂

Transfer sonrası sürekli yatıyor musun nelere dikkat ediyorsun? P pembeumut111
Yok kuzum transferden cıktım bi markete ugradık eve gectık yattım sonra eşim yemegımı hazırladı sonra ki gun tatile cıktık orda yürüyüş yaptım cafeye gittik orda 4 gun kaldık kafam o kadar guzel dagıldı ki psikolojık olarak iyi hissettim kendımı🌸 yani yatsaydım kendımi strese sokardım biliyorum ama 2 gundur hiç dısarı cıkmadım cunku boğazım agrıdı hafif atesım vardı korktum dinlenıyorum

Yok kuzum transferden cıktım bi markete ugradık eve gectık yattım sonra eşim yemegımı hazırladı sonra ki gun tatile cıktık orda yürüyüş yaptım cafeye gittik orda 4 gun kaldık kafam o kadar guzel dagıldı ki psikolojık olarak iyi hissettim kendımı🌸 yani yatsaydım kendımi strese sokardım biliyorum ama 2 gundur hiç dısarı cıkmadım cunku boğazım agrıdı hafif atesım vardı korktum dinlenıyorum
Aman dikkat et. İlkinde de gezdin mi pekii🙄 Ben henüz dışarıya çıkmadım ama yatmıyorum da sürekli kalkıyorum dolaşıyorum evde yemek vs hazırlıyorum. İlkinde yatmıştım mesela tutmadı🤷🏼‍♀️

Aman dikkat et. İlkinde de gezdin mi pekii🙄 Ben henüz dışarıya çıkmadım ama yatmıyorum da sürekli kalkıyorum dolaşıyorum evde yemek vs hazırlıyorum. İlkinde yatmıştım mesela tutmadı🤷🏼‍♀️
Yatmakla alakası yok cunku kuzum rahım kabul ediyorsa embrıyoda saglıklı ve güçlüyse tutuyor. İlkinde boyle tatile gitmedım ama cıktım dısarı. Şimdide cıktım ama egılmedim uzanmadım ani hareket yapmadım, yavaş yavaş yürüdüm sadece canım

X