- 15 Ocak 2023
- 297
- 149
- 38
Senin de çok iyiymiş maşallah canım. Evde bolca nar var onların suyunu sokayım o zaman. Öyle yesem olmaz mı acaba illa suyunu mu içmek lazımNar suyu da iyi gelir canım ben her gun 1 bardak nar suyu tükettim transferden once 5. Gun 11 mm idi
Bence yiyincede olur ben suyunu içtim organik marketten satın aldım ama narı yemek daha iyi bile olabılır cekirdegı falanda yenılıyo yaSenin de çok iyiymiş maşallah canım. Evde bolca nar var onların suyunu sokayım o zaman. Öyle yesem olmaz mı acaba illa suyunu mu içmek lazım
Sigarayı bıraktınız mi? Aynı dert bende de var malesef. Epey azalttım. Günde 3 tane iciyorum.Transfer 8 nisan olacak. İnsaAllah sigaradan tiskinirim de daha ağzıma sürmem. Malesef cok kötü bir alışkanlık.Doktor bırak dedi ama biranda bırakamıyor insan.Benim bütün tüpler ve polipler alında akabinde yumurta toplandı 5. Gün embriyoları oluştu 2 kere transfer yaptım tutmadı sigara içiyordum belki de ondan tutmadı sonra doktor embriyolarım olduğu halde transfer etmeyip tekrar yumurta toplama kararı aldı ama vitamin takviyesi yaptı uzun süre işte iyi kalite embriyolar oluştu Mart sonu çift transfer yaptı şimdi sonucu bekliyorum 7. Günüm belki şimdi acile kan vermeye giderim
Allah hepimizin yüzüne baksın şu mübarek gündeAyy hadi inşallah bu sefer olumlu olur. Umarım pozitiftir. Bende 7.günden sonra bekleyemezdim sanırım. Çift emriyo transferüm olacak 5.gün. Zaten toplam 3 embriyom vardı. Pozitifi görmezsem sil baştan süreç bu da beni tedirgin ediyor
Ayy hadi inşallah bu sefer olumlu olur. Umarım pozitiftir. Bende 7.günden sonra bekleyemezdim sanırım. Çift emriyo transferüm olacak 5.gün. Zaten toplam 3 embriyom vardı. Pozitifi görmezsem sil baştan süreç bu da beni tedirgin ediyor
Doğru söylüyorsun canım öyle yapayım ben inşallah işe yararBence yiyincede olur ben suyunu içtim organik marketten satın aldım ama narı yemek daha iyi bile olabılır cekirdegı falanda yenılıyo ya
Şimdi kan vermeye gideceğim pozitif gelirse bizim doktorun sigara İçin bi yöntemi var onu söyleyeyim uygulayın pozitif gelmez se o yöntem işe yaramamış oluyorSigarayı bıraktınız mi? Aynı dert bende de var malesef. Epey azalttım. Günde 3 tane iciyorum.Transfer 8 nisan olacak. İnsaAllah sigaradan tiskinirim de daha ağzıma sürmem. Malesef cok kötü bir alışkanlık.Doktor bırak dedi ama biranda bırakamıyor insan.
Amin canımAllah hepimizin yüzüne baksın şu mübarek gündeinanın artık bencillik olacak ama 5. Gün embriyolarına bile mutlu olamıyorum bende de tutunma sorunu var bir türlü tutunmuyor
Şimdi söylesenizŞimdi kan vermeye gideceğim pozitif gelirse bizim doktorun sigara İçin bi yöntemi var onu söyleyeyim uygulayın pozitif gelmez se o yöntem işe yaramamış oluyor
Reglim gecikti canım 5 gün transfer olmadım dahaKaçıncı gündü bu gün canım
Bana da öyle bir türlü cumartesi gelmiyorGeçmek bilmiyor sanki zaman..
Tek diye düşünme Allahin hikmeti belli olmazOlsun canım inşallah yakında olursunda transfer zamanın bir an önce gelir
Reglden kac gun sonra transferiniz olmus olacak acaba? Benimki bayrama mi denk gelecek ki yaSigarayı bıraktınız mi? Aynı dert bende de var malesef. Epey azalttım. Günde 3 tane iciyorum.Transfer 8 nisan olacak. İnsaAllah sigaradan tiskinirim de daha ağzıma sürmem. Malesef cok kötü bir alışkanlık.Doktor bırak dedi ama biranda bırakamıyor insan.
Heyecanlıyım mutluyum tedirginim korkuyorum tüm duyguları bir arada yaşıyorum. Transferden önce son kaynar suyla duşumu alıp yatıcam ahshsh
Ayy belki de pozitiftir baya da gecikmiş. Hadi inşallahReglim gecikti canım 5 gün transfer olmadım daha
Aklımdan çıksın istedim hareketlerine dikkat edeyim diyeeeÜzülmeyin vardır bir hayır. Ben de aynı yanılgıya düşmüştüm test yapmış negatif görmüştüm ben de15 gün sonra geldi adet sizin de gelir birkaç güne inşallah
Ben kaynar suyla yikanmayi çok severimmmHe bana ikinci gün alabilirsin dedilet. Bende çok özledim onu o yüzden çok kısa duş alıyorum zevki çıkmıyor zhsbbdbd
Endometrit nasıl anlaşılıyo canım? Bende gecen gun gordum bu konuyu bi korktum nasıl anlaşılıyoAmin canımpolip vardı histereskopi oldum bi de kronik endometrit çıktı. Geçen senede enfeksiyon problemi yaşamıştım. Belki de tüplerim ondan tıkandı.
Endometrit beni tedirgin ediyor embriyo tutunma konusunda
Pcos var bende yaaa geçirikirim çoğunluklaAyy belki de pozitiftir baya da gecikmiş. Hadi inşallah
25 Mart adet oldum canim.27 mart ilaçlara başladım.15. gün transfer olmuş oluyor canim.Reglden kac gun sonra transferiniz olmus olacak acaba? Benimki bayrama mi denk gelecek ki ya
Benim öyleydi canım ben nar tükettim salataların içinde , sade küçük bir kase ara ara tükettim . Nar suyu içmek daha zor benceSizinki 9 yakın iyi tabiki ilaçlardan dolayı transfer gününe kadar 10 u 11 i bulur birde söylemeyi unuttum bana saizen diye büyüme hormonu verdiler her gün transfere kadar vuruldum o yapmış olabilir mi bilmiyorum ama bu grupta birinin 12 idi