2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Yapmayın mı dediler size? Ben o gün izin verseler o yün duş alırdım bide ılık su ile duş almayı hiç sevmem
3 günü al dediler ve her transferde hep öyle diyorlar 1 günde fazladan ben yapmadım ama artık dayanamıyorum sıcak su ile yıkanmayı özledim

Doktorunuz tabiki en iyisini bilir ama benim transferden 4 gün önce 11.5 mm olarak ölçüldü 7 8 9 u sayfalar da duydum gördüm ama İnan 6.5 hiç denk gelmedim
Sizin kaçıncı gününüzde 11.5 ölçüldü. Bende bu gün gittim 10.günüm 8.7 ölçüldü. İyi mi kötü mü bilemedim. Maşallah sizin çok iyi. İlaçlarınız nasıldı beslenmenizde özel bir şey yaptınız mı ?

3 günü al dediler ve her transferde hep öyle diyorlar 1 günde fazladan ben yapmadım ama artık dayanamıyorum sıcak su ile yıkanmayı özledim
He bana ikinci gün alabilirsin dedilet. Bende çok özledim onu o yüzden çok kısa duş alıyorum zevki çıkmıyor zhsbbdbd

Bu benim 3. Transferim avokado ve kabak çekirdeği çok tükettim ondan mı bilemiyorum Eylül ayından bu yana da vitamin takviyesi alıyorum birde

Sizinki 9 yakın iyi tabiki ilaçlardan dolayı transfer gününe kadar 10 u 11 i bulur birde söylemeyi unuttum bana saizen diye büyüme hormonu verdiler her gün transfere kadar vuruldum o yapmış olabilir mi bilmiyorum ama bu grupta birinin 12 idi

Anladım canım bana sadece estrofem verdi. Avokado tüketmeye başlayayım bende o zaman. Sizdeki problem ne, benim hiç gebeliğim olmadı ilk denemem tüplerimin ikiside tıkalı çıktı hsg de.

Anladım canım bana sadece estrofem verdi. Avokado tüketmeye başlayayım bende o zaman. Sizdeki problem ne, benim hiç gebeliğim olmadı ilk denemem tüplerimin ikiside tıkalı çıktı hsg de.
Benim bütün tüpler ve polipler alında akabinde yumurta toplandı 5. Gün embriyoları oluştu 2 kere transfer yaptım tutmadı sigara içiyordum belki de ondan tutmadı sonra doktor embriyolarım olduğu halde transfer etmeyip tekrar yumurta toplama kararı aldı ama vitamin takviyesi yaptı uzun süre işte iyi kalite embriyolar oluştu Mart sonu çift transfer yaptı şimdi sonucu bekliyorum 7. Günüm belki şimdi acile kan vermeye giderim

Ayy hadi inşallah bu sefer olumlu olur. Umarım pozitiftir. Bende 7.günden sonra bekleyemezdim sanırım. Çift emriyo transferüm olacak 5.gün. Zaten toplam 2 embriyom vardı. Pozitifi görmezsem sil baştan süreç bu da beni tedirgin ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…