- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
Bende bu akşam alıcam yeter ama ya gerçektenOhoo ben ikinci gün duş aldım kağıtta öyle yazıyordu bebde uydum. Hatta ikinci duşumu bile aldım transfer sonrası.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu akşam alıcam yeter ama ya gerçektenOhoo ben ikinci gün duş aldım kağıtta öyle yazıyordu bebde uydum. Hatta ikinci duşumu bile aldım transfer sonrası.
Yapmayın mı dediler size? Ben o gün izin verseler o yün duş alırdım bide ılık su ile duş almayı hiç sevmemBende bu akşam alıcam yeter ama ya gerçekten
3 günü al dediler ve her transferde hep öyle diyorlar 1 günde fazladan ben yapmadım ama artık dayanamıyorum sıcak su ile yıkanmayı özledimYapmayın mı dediler size? Ben o gün izin verseler o yün duş alırdım bide ılık su ile duş almayı hiç sevmem
Sizin kaçıncı gününüzde 11.5 ölçüldü. Bende bu gün gittim 10.günüm 8.7 ölçüldü. İyi mi kötü mü bilemedim. Maşallah sizin çok iyi. İlaçlarınız nasıldı beslenmenizde özel bir şey yaptınız mı ?Doktorunuz tabiki en iyisini bilir ama benim transferden 4 gün önce 11.5 mm olarak ölçüldü 7 8 9 u sayfalar da duydum gördüm ama İnan 6.5 hiç denk gelmedim
He bana ikinci gün alabilirsin dedilet. Bende çok özledim onu o yüzden çok kısa duş alıyorum zevki çıkmıyor zhsbbdbd3 günü al dediler ve her transferde hep öyle diyorlar 1 günde fazladan ben yapmadım ama artık dayanamıyorum sıcak su ile yıkanmayı özledim
Transfere gitmeden o gün mis gibi duş aldım oh be dedim belki 9 ay alamayacağımHe bana ikinci gün alabilirsin dedilet. Bende çok özledim onu o yüzden çok kısa duş alıyorum zevki çıkmıyor zhsbbdbd
Bu benim 3. Transferim avokado ve kabak çekirdeği çok tükettim ondan mı bilemiyorum Eylül ayından bu yana da vitamin takviyesi alıyorum birdeSizin kaçıncı gününüzde 11.5 ölçüldü. Bende bu gün gittim 10.günüm 8.7 ölçüldü. İyi mi kötü mü bilemedim. Maşallah sizin çok iyi. İlaçlarınız nasıldı beslenmenizde özel bir şey yaptınız mı ?
Tam emin olmamakla birlikte 8 Mart da adet oldum 10 Mart da hastaneye gittim 11 inde ilaçlara başladım 29 martta transfer oldumPeki transfer kaçıncı gün oldu?
Sizinki 9 yakın iyi tabiki ilaçlardan dolayı transfer gününe kadar 10 u 11 i bulur birde söylemeyi unuttum bana saizen diye büyüme hormonu verdiler her gün transfere kadar vuruldum o yapmış olabilir mi bilmiyorum ama bu grupta birinin 12 idiSizin kaçıncı gününüzde 11.5 ölçüldü. Bende bu gün gittim 10.günüm 8.7 ölçüldü. İyi mi kötü mü bilemedim. Maşallah sizin çok iyi. İlaçlarınız nasıldı beslenmenizde özel bir şey yaptınız mı ?
Siz adetinizin 21.günü transfer olmuşsunuz. 4 gün öncesi 17.gün olsa, benim daha zamanım var demek ki. Çünkü ben daha adetin 10.günündeyim.Tam emin olmamakla birlikte 8 Mart da adet oldum 10 Mart da hastaneye gittim 11 inde ilaçlara başladım 29 martta transfer oldum
Memorial de 9. Gunde mi istıyo canımBence 9. Günde de çıkıyordur. Memorial şişlide yaptırdım ben daha öncede 9. Gün istemişlerdi negatif çıkmıştı.
Evet canımMemorial de 9. Gunde mi istıyo canım
Anladım canım bana sadece estrofem verdi. Avokado tüketmeye başlayayım bende o zaman. Sizdeki problem ne, benim hiç gebeliğim olmadı ilk denemem tüplerimin ikiside tıkalı çıktı hsg de.Sizinki 9 yakın iyi tabiki ilaçlardan dolayı transfer gününe kadar 10 u 11 i bulur birde söylemeyi unuttum bana saizen diye büyüme hormonu verdiler her gün transfere kadar vuruldum o yapmış olabilir mi bilmiyorum ama bu grupta birinin 12 idi
Tabi ilk baktıklarında benimki de 7 8 civarı idi transferden 4 gün öncesi 11 küsür dedi kapattı olayı transfer öncesi son muayene idi oSiz adetinizin 21.günü transfer olmuşsunuz. 4 gün öncesi 17.gün olsa, benim daha zamanım var demek ki. Çünkü ben daha adetin 10.günündeyim.
Benım onceki gebeliğin 3. Gun embrıyosu ile olmuştu 10. Gun 46 ile oğrenmıştım 12. Gun 280 di, 5. Gun embrıyosu 9. Gunde cıkıyo o zamanEvet canım
Nar suyu da iyi gelir canım ben her gun 1 bardak nar suyu tükettim transferden once 5. Gun 11 mm idiAnladım canım bana sadece estrofem verdi. Avokado tüketmeye başlayayım bende o zaman. Sizdeki problem ne, benim hiç gebeliğim olmadı ilk denemem tüplerimin ikiside tıkalı çıktı hsg de.
Benim bütün tüpler ve polipler alında akabinde yumurta toplandı 5. Gün embriyoları oluştu 2 kere transfer yaptım tutmadı sigara içiyordum belki de ondan tutmadı sonra doktor embriyolarım olduğu halde transfer etmeyip tekrar yumurta toplama kararı aldı ama vitamin takviyesi yaptı uzun süre işte iyi kalite embriyolar oluştu Mart sonu çift transfer yaptı şimdi sonucu bekliyorum 7. Günüm belki şimdi acile kan vermeye giderimAnladım canım bana sadece estrofem verdi. Avokado tüketmeye başlayayım bende o zaman. Sizdeki problem ne, benim hiç gebeliğim olmadı ilk denemem tüplerimin ikiside tıkalı çıktı hsg de.
İnternete bakınca daha erken bile belli olacağı yazıyor aslında ama bilmiyorum. Ben 7. Günü bakarım dayanamam gibi geliyorBenım onceki gebeliğin 3. Gun embrıyosu ile olmuştu 10. Gun 46 ile oğrenmıştım 12. Gun 280 di, 5. Gun embrıyosu 9. Gunde cıkıyo o zaman
Ayy hadi inşallah bu sefer olumlu olur. Umarım pozitiftir. Bende 7.günden sonra bekleyemezdim sanırım. Çift emriyo transferüm olacak 5.gün. Zaten toplam 2 embriyom vardı. Pozitifi görmezsem sil baştan süreç bu da beni tedirgin ediyorBenim bütün tüpler ve polipler alında akabinde yumurta toplandı 5. Gün embriyoları oluştu 2 kere transfer yaptım tutmadı sigara içiyordum belki de ondan tutmadı sonra doktor embriyolarım olduğu halde transfer etmeyip tekrar yumurta toplama kararı aldı ama vitamin takviyesi yaptı uzun süre işte iyi kalite embriyolar oluştu Mart sonu çift transfer yaptı şimdi sonucu bekliyorum 7. Günüm belki şimdi acile kan vermeye giderim
7. Gunu isteyen doktorda var evet, bugun bnm 7. Gunum aslında yapsam cıkar ama sonuctanda korkuyorumİnternete bakınca daha erken bile belli olacağı yazıyor aslında ama bilmiyorum. Ben 7. Günü bakarım dayanamam gibi geliyor