- 17 Kasım 2022
- 88
- 37
- 28
3. Gün embriyosu mu sizinki neden o kadar geç ki?
Bence 9. Günde de çıkıyordur. Memorial şişlide yaptırdım ben daha öncede 9. Gün istemişlerdi negatif çıkmıştı.Benimki de aynısı bende çift transfer oldum. Bana da 13ü dedi ondan sordum bende
Hayır 5. Gün embriyosuBence 9. Günde de çıkıyordur. Memorial şişlide yaptırdım ben daha öncede 9. Gün istemişlerdi negatif çıkmıştı.
Evet şaşırıyorum bu kadar uzun olmasına
Bence de en rahat gonal f.Sonu iyi olsun da katlanıcazİğnesi sıkıntılı zaten ben de ilacı flakondan çekerken zorlanıyordum ama alışırsın merak etmegonal f çok rahat en kolayı oydu. Ben bir de pergoveris kullanmıştım o yakıyordu ama bebisler için herşeye değer
Tedaviniz hayırlı olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebislereMerhaba arkadaşlar herkese
2 tane dondurulmuş embriyom var, nisan sonuna doğru nasipse transferim olacak. Yaşım 40, 2 defa aşılama oldum biri hiç tutmadı birinin kalbi durdu. İlk tüp bebek deneyimim olacak.
Nisan 10 da yaparım kan testiniAa çok şaşırdım. Bana 9. Gün dediler. Ben 9 gün sabredebilecek miyim bilmiyorum 13 gün deseler zorlanırdım beklemekte kesin :)
Bende ya 13 gün 12 de değil doktorlar garantiye mi alıyor acabaEvet şaşırıyorum bu kadar uzun olmasına
GözünüzaydinCanlarim ben 45 gunun sonunda regl oldum, bakalim transfer ne zaman olacak cok heyecanli
O zaman geldikten sonra 3 gün daha beklerim yaNisan 10 da yaparım kan testini
Insallah hepimizin guzel sonuclarini duyariizGözünüzaydintransferiniz güzelliklerle sonuçlansin inşallah
Hehheh o gün gelene kadar stresden helak olmazsakO zaman geldikten sonra 3 gün daha beklerim ya
Canimm çift transfer seninki bence 9 10. Günde belli olurbyaaaaO zaman geldikten sonra 3 gün daha beklerim ya
Kaçıncı gündü bu gün canımKızlar test yaptım bekleyemedjm yarına kadar alışık oldugum tek çizgi yine
Ya orası öyle tabi ama bilmiyorumHehheh o gün gelene kadar stresden helak olmazsak
Tek transfermiş gibi düşünüyorum canım ya. Hem pozitif olsunda 3 gün daha bekleyeyimCanimm çift transfer seninki bence 9 10. Günde belli olurbyaaaa
Olsun canım inşallah yakında olursunda transfer zamanın bir an önce gelirKızlar test yaptım bekleyemedjm yarına kadar alışık oldugum tek çizgi yine
Üzülmeyin vardır bir hayır. Ben de aynı yanılgıya düşmüştüm test yapmış negatif görmüştüm ben deKızlar test yaptım bekleyemedjm yarına kadar alışık oldugum tek çizgi yine
Duş ne zaman alacaksınız ben o kadar rahatsızım hissediyorum ki Progestan fitil kullanıyorum ya bi başka hissediyorımYa orası öyle tabi ama bilmiyorum
Tek transfermiş gibi düşünüyorum canım ya. Hem pozitif olsunda 3 gün daha bekleyeyim
Ohoo ben ikinci gün duş aldımDuş ne zaman alacaksınız ben o kadar rahatsızım hissediyorum ki Progestan fitil kullanıyorum ya bi başka hissediyorım
Peki transfer kaçıncı gün oldu?Doktorunuz tabiki en iyisini bilir ama benim transferden 4 gün önce 11.5 mm olarak ölçüldü 7 8 9 u sayfalar da duydum gördüm ama İnan 6.5 hiç denk gelmedim