Merhaba teşekkür ederim. 25 tane embriyom oluştu. 17si döllendi. 7 tanesi 5. Güne gidip donduruldu. 1 nisanda çift transfer yapıldı. Yani şuan 5 tane dondurulmuş embriyom varMerhaba yazdıklarınızı okudum inş pozitif olur her şey yolunda gider. Kaç embriyonuz oluşmuştu? Sizden kaç yumurta toplandı
Oyyyyy maşallah nazar değmesinÇok teşekkür ederim canım benim evet bugün 13. Günümdü test günümdü değerim 1140 çıktı çarşamba tekrar kan vermemi söyledi doktorum değerin çok iyi dedi bakalım beklemedeyim hala
Bende vardı estrofem içince başlamıştıKızlar transferden önce ağrınız var mıydı benim transfere 2 günüm var bugünden beri sağ kasığımda adet ağrısı gibi bir ağrı var
İlaçlar biraz yapıyor ben progestan ya da estrofem sebepli olabilir diye düşünüyorumKızlar transferden önce ağrınız var mıydı benim transfere 2 günüm var bugünden beri sağ kasığımda adet ağrısı gibi bir ağrı var
Embriyolarinizin kalitesi neydi acaba biliyor musunuz? Bir de sorması ayıp ama kaç yaşındasınızMerhaba teşekkür ederim. 25 tane embriyom oluştu. 17si döllendi. 7 tanesi 5. Güne gidip donduruldu. 1 nisanda çift transfer yapıldı. Yani şuan 5 tane dondurulmuş embriyom var
Çok teşekkür ederim canımm tek embriyo transfer oldum ikiz olur mu bilemiyorum çarşamba günü tekrar kan testi vericem doktor tekrarlamamı söyledi bakalım zamanla görücez dualarım hep sizlerle rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin kucağını sağlıklı bir şekilde bebişlerimizle taçlandırsınOyyyyy maşallah nazar değmesinçok sevindim belki de ikiz falan gelirmiş değer baya güzel tek olsa da yüksek olabiliyor bu kadar bazen ama belli mi olur darısı başımıza dua et bizlere de
27 yaşıma gireceğim 23 nisanda. 4ab 4ac falandı tam bilmiyorum ama 5aa yok hiç. Transfer edilirken doktorum ve embriyolog biri 10 derece biri 3 derece dedi. Sana sanki tek transfer yapıyormuşuz gibi düşün ama ikiz de olabilir dedi.Embriyolarinizin kalitesi neydi acaba biliyor musunuz? Bir de sorması ayıp ama kaç yaşındasınızben bir de yaşla ilgili mücadele verdiğim için merak ettim. Benim de 4 tane 5. Gün embriyom var. Bu ay transfer olacağım inşallah
Var mı ailenizde ikiniz acaba ?Çok teşekkür ederim canımm tek embriyo transfer oldum ikiz olur mu bilemiyorum çarşamba günü tekrar kan testi vericem doktor tekrarlamamı söyledi bakalım zamanla görücez dualarım hep sizlerle rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin kucağını sağlıklı bir şekilde bebişlerimizle taçlandırsın
Tek yumurta ikizi olabilir belkiÇok teşekkür ederim canımm tek embriyo transfer oldum ikiz olur mu bilemiyorum çarşamba günü tekrar kan testi vericem doktor tekrarlamamı söyledi bakalım zamanla görücez dualarım hep sizlerle rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin kucağını sağlıklı bir şekilde bebişlerimizle taçlandırsın
Maşallah çok çok güzel sizin adınıza çok sevindim. Peki yaşınız kaç neden çift transfer yapıldı? Onun bi prosedürü var diye biliyorumMerhaba teşekkür ederim. 25 tane embriyom oluştu. 17si döllendi. 7 tanesi 5. Güne gidip donduruldu. 1 nisanda çift transfer yapıldı. Yani şuan 5 tane dondurulmuş embriyom var
Genelde zaten pek belirti aramayın diyorlar çünkü belirti gebelikten değil kullandığımız iğneler ve hapların etkisi oluyormuş beni heycanlandıran 12. Günün akşamı gelen lekelenmem oldu tabi bi o kadarda korktum bişiy olucak diye ama çok şükür bi sıkıntı çıkmadı rabbim en güzel haberi almayı sizede nasip etsin çok az kalmış sonucunuzu almaya dualarımdasınızBugün benim 10.günüm doktorum
12.gün test yap dedi bekliyorum
Bende de hiç bir belirti yokheyecanla bekliyorum
Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin
Ya bende şaşırdım aslında çünkü tek transfer diye gittim tek transfer olarak çıktımMaşallah çok çok güzel sizin adınıza çok sevindim. Peki yaşınız kaç neden çift transfer yapıldı? Onun bi prosedürü var diye biliyorum
Amin kuzum inşallah hepimizin kucağı bebişlerimizle dolarTek yumurta ikizi olabilir belkibenim 3 embriyo transferim var hepsi iyi kalite dediler ama bakalım nasip çok heyecanlı beklemekte zor hep dua ediyorum edeceğim de umarım yüzün Güler ardından bizlerin de gülmeye başlar ard arda
Ailemde ikiz olan hiç yok ama sağlıklı olsun bebişte gerisi hiç önemli değilVar mı ailenizde ikiniz acaba ?
Tabikide önemli olan oAilemde ikiz olan hiç yok ama sağlıklı olsun bebişte gerisi hiç önemli değil
Anladım hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallah27 yaşıma gireceğim 23 nisanda. 4ab 4ac falandı tam bilmiyorum ama 5aa yok hiç. Transfer edilirken doktorum ve embriyolog biri 10 derece biri 3 derece dedi. Sana sanki tek transfer yapıyormuşuz gibi düşün ama ikiz de olabilir dedi.
Ne zaman transferiniz? İnşallah hepimizin bebeği olurAnladım hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallahbenim de ikisi 4bb, biri 4bc, biri 6ab. Ama 38 yaşındayım siz daha gencsiniz olur Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Henüz belli değil 10 Nisan'da kontrole gideceğim o gün belli olacak sanırım. Çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor adetaNe zaman transferiniz? İnşallah hepimizin bebeği olur
Adetten 18 19 20 gün sonra transfer oluyor benim 19. Günde yapıldı. Bendr heyecanlıydım ama şuan geçti bekleme sürecine girinceHenüz belli değil 10 Nisan'da kontrole gideceğim o gün belli olacak sanırım. Çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor adetaAminnn insallah