Daha var ama gününe adet ağrısı çekiyormuş bazıları daBenim bugun 5. Günüm biraz kasık agrım başladı regl olacakmış gibi belki yarın bir kan veririmbugünde verecektim de işlerim yoğundu veremedim yetişemedim sağlık ocağına bi yandan korku bir yandan umut
Bize de dua edin nolurÇok teşekkür ederim darısı inşallah en sağlıklısıyla sizlerin başına olsun benim bugün 13. Günüm doktor 13. Gününde test yapın demişti bugün yaptırdım kan testi erkenden yaptırmayın dayananın lütfen zamanında yaptırın ben çok sabrettim ve her boş zamanımda hep dualar ettim sizde bol bol dua edin bende dua edicem sizlere inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız
Senin nasıl geçiyor zamanınDaha var ama gününe adet ağrısı çekiyormuş bazıları da
Evde yürüyorum oturuyorum yatıyorum. Biraz sırtım ağrıyor ama o benim hep ağrıyor acaba belirti midir bilmiyorum. Kendimi dinliyorum biraz ondan herşeyi şok farkediyprum. Oskapar vururken zorlanıyorum. İlk gün idrar enfeksiyonu gibi oldum çok korktum ama bol su içince geçti.Senin nasıl geçiyor zamanın
İyi bari su önemli ama kabız için bire bir değil bilgin olsun kabız olma ben akşam olmuştum hiç ikinmadim tutum kayısı hoşafı içtim sonrasi geldi uzanma ve eğilme bunlara dikkat ett kendine belirti bende de hiç olmadı sadece leke o kadar 36 değer aldım haylada bir şey yok canımEvde yürüyorum oturuyorum yatıyorum. Biraz sırtım ağrıyor ama o benim hep ağrıyor acaba belirti midir bilmiyorum. Kendimi dinliyorum biraz ondan herşeyi şok farkediyprum. Oskapar vururken zorlanıyorum. İlk gün idrar enfeksiyonu gibi oldum çok korktum ama bol su içince geçti.
Su içiyorum kuru kayısı yiyorum. Sorun yok. İnşallah bende olumlu sonuç alırımİyi bari su önemli ama kabız için bire bir değil bilgin olsun kabız olma ben akşam olmuştum hiç ikinmadim tutum kayısı hoşafı içtim sonrasi geldi uzanma ve eğilme bunlara dikkat ett kendine belirti bende de hiç olmadı sadece leke o kadar 36 değer aldım haylada bir şey yok canım
Bugün benim 10.günüm doktorumÇok teşekkür ederimAdet zamanımda kasıklarımda ağrı olmuştu çok sonrasında gün içinde az az olmaya başladı 12. Günün akşamı nokta kadar lekelenmem oldu bu gün 13. Günüm sabah kalktığımda kahverengi nokta kadar akıntıyla karışık lekelenmem oldu başka bişiy yaşamadım
Evet gercekten cok zor bi donem Allah bi daha yaşatmasın inşallahAy bende boş gebelik yaşadım. Kürtaj oldum. Çok zor bi dönem. O yüzden son güne kadar beklerim.
Daha once gebeliğin oldu mu canım? Dişer gebeliğinde belirti olmuşmuydu diye sorcaktım, her gebelik birbirinden ayrı dıyolar dogru mu acaba diye soruyorumİyi bari su önemli ama kabız için bire bir değil bilgin olsun kabız olma ben akşam olmuştum hiç ikinmadim tutum kayısı hoşafı içtim sonrasi geldi uzanma ve eğilme bunlara dikkat ett kendine belirti bende de hiç olmadı sadece leke o kadar 36 değer aldım haylada bir şey yok canım
Amin canım. Olumsuz olması kötü ama olumlu olup düşmesi yada kürtaj olması çok daha kötü. Allahım kucağımızı doldursunEvet gercekten cok zor bi donem Allah bi daha yaşatmasın inşallah
İnşallah canım umudum var sana karşı hadi hayırlısıSu içiyorum kuru kayısı yiyorum. Sorun yok. İnşallah bende olumlu sonuç alırım
Ay hiç bilmiyorum. Olumlu düşünüyorum çok gaza da gelmek istemiyorumİnşallah canım umudum var sana karşı hadi hayırlısı
2019da kendilinden hamile kaldım ama 6hafta öğrenmiştim o derece anlamadım bunda da öyle hiç bir şey yok adet sancısı çektim ben oda tek 6.gun leke gördüm 7.gun de sancı çektim o kadarDaha once gebeliğin oldu mu canım? Dişer gebeliğinde belirti olmuşmuydu diye sorcaktım, her gebelik birbirinden ayrı dıyolar dogru mu acaba diye soruyorum
İnşallah çok zor beklemek anlıyorum yeni çıktım o piskolojidenAy hiç bilmiyorum. Olumlu düşünüyorum çok gaza da gelmek istemiyorum
Ay öğrenince de zor dimi? Acaba iyi artacak mı? Kese var mı? Kalp atışı var mı? Ben galiba 12. Haftaya kadar rahat edemem. Ben boş gebelik geçirmiştim iki kayına asla çıkmamıştı 200 200 artıyordu. Sevincimiz kursağımızda kalmıştı. Hemen sevinemem gibi geliyorİnşallah çok zor beklemek anlıyorum yeni çıktım o piskolojiden
Evet öyle bir değer çıktı ama sonrakiler ne olacak o önemli inşallah sağlıklı olacak ama bu değerden sonra rahat nefes alırım az da olsa 3aya kadar bende tek ayak üzerinde dururum büyük ihtimal 3aylik düşük yaptım çünkü benAy öğrenince de zor dimi? Acaba iyi artacak mı? Kese var mı? Kalp atışı var mı? Ben galiba 12. Haftaya kadar rahat edemem. Ben boş gebelik geçirmiştim iki kayına asla çıkmamıştı 200 200 artıyordu. Sevincimiz kursağımızda kalmıştı. Hemen sevinemem gibi geliyor
İnşallah düzenli olarak artar. Pozitif görürüm bende. mutlu oluruz hepimizEvet öyle bir değer çıktı ama sonrakiler ne olacak o önemli inşallah sağlıklı olacak ama bu değerden sonra rahat nefes alırım az da olsa 3aya kadar bende tek ayak üzerinde dururum büyük ihtimal 3aylik düşük yaptım çünkü ben
İnşallah canımİnşallah düzenli olarak artar. Pozitif görürüm bende. mutlu oluruz hepimiz
Merhaba yazdıklarınızı okudum inş pozitif olur her şey yolunda gider. Kaç embriyonuz oluşmuştu? Sizden kaç yumurta toplandıİnşallah düzenli olarak artar. Pozitif görürüm bende. mutlu oluruz hepimiz