Bizde detaylıdan sonra isme tam karar verip hastane çıkışını alacağız arkada yazılı olanlar var ya onlardan istiyorumKızlar bende yoyko city travel bebek arabası aldım. Görümcem kullanmıştı bu markayı çok memnundu. Biorganic diye bir markanın hastane çıkış setlerinden aldım özdilekten 10lu ve 5 Li 5 takım aldık. Lcw dan ve ebebekten tulum, kıyafet, çorap vs aldık. 3-6 ay için kıyafetlerini de şimdiden almayı düşünüyorum 0-3 ay çok aldım çünkü. Battaniye ve kundaklarını aldım. Philips avent emzik ve biberon aldım. Elelebaby amore elektrikli ana kucağını aldım. Park yatak alıp anne yanı gibi kullanacağım odasında ayrı yatak ve dolabı olacak onları da çilekten almayı düşünüyorum. Yatağı büyüyen yataklardan almak istiyorum ki büyüyünce de kullanabilsin.
Ben de alacağım isim yazılı olandan biz de karar vermedikBizde detaylıdan sonra isme tam karar verip hastane çıkışını alacağız arkada yazılı olanlar var ya onlardan istiyorum
O kadar süre giyemez canım. Bebekler 1 ay içinde kilo alıyor eğer 0 3 aldıysan iyi ama yenidoğan çok fazla almaBen de alacağım isim yazılı olandan biz de karar vermedikhastane çıkışlarını ilk 3 ay giyer takım halinde diye hoşuma gittiği için fazla aldım detaylıda cinsiyet değişenler olmuş korkuyorum açıkcası öyle bir şey olursa pembeleri giyer artık çok aldım çünkü
Hangi banyo setini aldınız bende araştırıyorum daha almadım. Ya çok gereksiz pahalı yada istediğim gibi değilBen bebek arabasını kabin boy alacağım kullanımı daha pratik.henüz kıyafet almadım hiç. Katlanabilir banyo seti aldım. Fırça seti aldı.
Banyo seti marketlere geliyor dedi arkadaşım mağazadakilerin aynısı bir farkı yok çok para vermene gerek yok dedi ben de hiç araştırmadımHangi banyo setini aldınız bende araştırıyorum daha almadım. Ya çok gereksiz pahalı yada istediğim gibi değil
Ben gelecek diye baktım ama yakın zamanda gelmiyor galiba. Sürekli bakıyorum. Bim, A101 falan ama gelmiyor. Yoksa ordan alacaktımBanyo seti marketlere geliyor dedi arkadaşım mağazadakilerin aynısı bir farkı yok çok para vermene gerek yok dedi ben de hiç araştırmadım
Aynen ben bımden almıstım katlanır seti, o zaman hatırlıyorum 165 lıraya almsıtık.. Sımdı kac para oldu bılmıyorumBanyo seti marketlere geliyor dedi arkadaşım mağazadakilerin aynısı bir farkı yok çok para vermene gerek yok dedi ben de hiç araştırmadım
Ben hala hissetmiyorum. 18+6yım bugün.Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ? Dönüyorlar mı böyle hissettiniz mi hiç
Aynıyız seninle ben bugün iki kere içimde bir şey katlanıyor gibi oldu . Canım acıdı hatta dönmemi başka bişey mi anlayamadım . Karnımın solunda da leke olmuş bir yere çarpmışım gibi korkuttu açıkçasıBen hala hissetmiyorum. 18+6yım bugün.
Benim gerginlik falan çok oluyor. Ani hareketlerde ve gerinirken. Ama öyle pıt pıt atma falan duymuyorum. Yada hareketlerini hissetmiyorum sağlık ocağındaki ebeye sordum daha zaman var daha yeni yeni hissetmeye başlarsın dedi.Aynıyız seninle ben bugün iki kere içimde bir şey katlanıyor gibi oldu . Canım acıdı hatta dönmemi başka bişey mi anlayamadım . Karnımın solunda da leke olmuş bir yere çarpmışım gibi korkuttu açıkçası
Ben yarın idrar tahlili için gidecektim doktora sorayım leke falan da olunca normal mi bilemedim. Vajinal muayene yapıyorlar mı bu haftalarda sanırım sadece idrar yolu enfeksiyonu geçirmiyorum vajinal enfeksiyon da var gibi geliyorBenim gerginlik falan çok oluyor. Ani hareketlerde ve gerinirken. Ama öyle pıt pıt atma falan duymuyorum. Yada hareketlerini hissetmiyorum sağlık ocağındaki ebeye sordum daha zaman var daha yeni yeni hissetmeye başlarsın dedi.
Bende idrar enfeksiyonu çok oluyorum özellikle ilişki ertesi gün, eşimde sorun yok test verdi. Benim idrar kültürümde bakteri çıkmadı ama lökositim yüksek çıkıyor ve ben 2 kere toz ilaç kullandım bir kere de antibiyotik kullandım. Ama geçmedi maalesef. İdrar yanmam olunca bol bol su içiyorum. Akşama düzelmiş oluyorum. Doktora gidince bende soracağım yapılacak başka bir şey vat mı bilmiyorum. İnşallah seninkine çözüm bulunurBen yarın idrar tahlili için gidecektim doktora sorayım leke falan da olunca normal mi bilemedim. Vajinal muayene yapıyorlar mı bu haftalarda sanırım sadece idrar yolu enfeksiyonu geçirmiyorum vajinal enfeksiyon da var gibi geliyor
Ben 15 inci haftadan itibaren hissediyorum canım 18 oldu bugün bebeğim gün geçtikçe hareketleri güçleniyor. Günde birkaç kez hissediyorum sadece. Doktoruma sordum hissetmem normal mi diye evet hissedebilirsin demişti. Ultrasona her girdiğimde de doktorum çok hareketli bir bebek olduğunu söylüyor.Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ? Dönüyorlar mı böyle hissettiniz mi hiç
Dönme değil de atma hissediyorum kasiklarimda gaz gibi de değil büyük ihtimal bebistirKızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ? Dönüyorlar mı böyle hissettiniz mi hiç
Kaç çıkıyor canim lökositinBende idrar enfeksiyonu çok oluyorum özellikle ilişki ertesi gün, eşimde sorun yok test verdi. Benim idrar kültürümde bakteri çıkmadı ama lökositim yüksek çıkıyor ve ben 2 kere toz ilaç kullandım bir kere de antibiyotik kullandım. Ama geçmedi maalesef. İdrar yanmam olunca bol bol su içiyorum. Akşama düzelmiş oluyorum. Doktora gidince bende soracağım yapılacak başka bir şey vat mı bilmiyorum. İnşallah seninkine çözüm bulunur
Bugün doktorum da sordu hissediyor musun tekmeleri diye. Ben hiç bir şey hissetmiyorumKızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ? Dönüyorlar mı böyle hissettiniz mi hiç