- 25 Haziran 2022
- 1.202
- 1.618
Bu aşıların takibini sağlık ocağımı söyledi ben sağlık ocağına gebeliği söylemedimEvet canım 20 ve 24. Haftada yapılıyor 2 adet tetanoz, bazılarına hepatit de yapıyorlarmış ama istisnai.
Bu detaylı ultrasonu doktorunuz mu yapıyor benim doktorum şu hafta şu demiyor genelde sanırım bende 20.hafta da rutine gideceğim detaylı mı yapacakKızlar detaylı ultrason İçin gün aldınız mı? Hangi hafta yaptıracaksınız?
21 de yapacak benım doktorumKızlar detaylı ultrason İçin gün aldınız mı? Hangi hafta yaptıracaksınız?
Hayır canım doktorun aynı zamanda perinatolog değilse yapamaz. Perinatoloji uzmanından randevu alacaksın. 2-3 hafta öncesinden alınması gerekiyor. 20. - 22. hafta arası yapılacak dedi doktorumBu detaylı ultrasonu doktorunuz mu yapıyor benim doktorum şu hafta şu demiyor genelde sanırım bende 20.hafta da rutine gideceğim detaylı mı yapacak
Evet canım sağlık ocağına git söyle hamile olduğunu onlar takip etsinBu aşıların takibini sağlık ocağımı söyledi ben sağlık ocağına gebeliği söylemedim
Benim gideceğim doktor görüntüleme merkezi, perinatolog değilHayır canım doktorun aynı zamanda perinatolog değilse yapamaz. Perinatoloji uzmanından randevu alacaksın. 2-3 hafta öncesinden alınması gerekiyor. 20. - 22. hafta arası yapılacak dedi doktorum
O nasıl bilmiyorum anlaması İçin perinatolog olması gerekmiyor muBenim gideceğim doktor görüntüleme merkezi, perinatolog değil
Radyologlar da yapıyor dıye duymustum ama perınatologlar daha uzun ve detaylı bakıyorO nasıl bilmiyorum anlaması İçin perinatolog olması gerekmiyor mu
Hımm benim ikiz olunca yüksek riskli gebelik diye perinatologa gidyorum kendi bakacağı için söylememiş demekki valla benim her gidişimde çok ayrıntılı bakıyor gibi geliyor demekki ozaman daha ayrıntılı bakacak söylemedi bana gelecek kontrolünde ayrıntılı bakacağım diye. mesela 16. Haftada spina bfida için omuriliğine baktı diyafram fıtığı böbreğine vs gidince öğreniyorum o hafta nelere bakıldığınıBenim gideceğim doktor görüntüleme merkezi, perinatolog değil
Benim doktorum 21. haftanın sonuna doğru yaptıralım dedi.. Kalbin son oluşumları bu haftada oluyormuş..Kızlar detaylı ultrason İçin gün aldınız mı? Hangi hafta yaptıracaksınız?
20 ile 22 hafta arası denildi banada 21.hafta gitmeyi düşünüyorumKızlar detaylı ultrason İçin gün aldınız mı? Hangi hafta yaptıracaksınız?
Valla boyunu hiç sormadımKızlar selam, bebeklerinizin boyu kaç ve kaçıncı haftasındasınız?
ben 18+6 yım.. dün evime yakın hastanede doktora gittim cildimi göstermek için orda baktılar, gövde kol ve bacaklar 19. hafta içinde görünüyor baş kısmı 18. hafta içinde görünüyor dedi doktor...Kızlar selam, bebeklerinizin boyu kaç ve kaçıncı haftasındasınız?
Hiç sormadım doktor da söylemedi siz biliyormusunuz?Kızlar selam, bebeklerinizin boyu kaç ve kaçıncı haftasındasınız?
Merhaba 16.hafta gittiğimde 146 gram 13,5 cm di bebeğim şimdi 18. Haftada bilmiyorumHiç sormadım doktor da söylemedi siz biliyormusunuz?
Fl yazan sayıyı 7 ile çarp dedi boyu o dedi, 3 hafta önce gittiğimde fL 7 ile çarpınca 13 cm çıkıyorHiç sormadım doktor da söylemedi siz biliyormusunuz?
Doktorlar farklı yorumluyor demek ki, bana hiç öyle bilgi vermedi sadece FL 7 ile çarp dedi boyu o dediben 18+6 yım.. dün evime yakın hastanede doktora gittim cildimi göstermek için orda baktılar, gövde kol ve bacaklar 19. hafta içinde görünüyor baş kısmı 18. hafta içinde görünüyor dedi doktor...
15+şeklinde 16. Haftayı sayıyorsunuz? Bende 15+1 de gittim de benim iki bebeğim olduğu için mi acaba gramları daha azMerhaba 16.hafta gittiğimde 146 gram 13,5 cm di bebeğim şimdi 18. Haftada bilmiyorum