2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bu detaylı ultrasonu doktorunuz mu yapıyor benim doktorum şu hafta şu demiyor genelde sanırım bende 20.hafta da rutine gideceğim detaylı mı yapacak
Hayır canım doktorun aynı zamanda perinatolog değilse yapamaz. Perinatoloji uzmanından randevu alacaksın. 2-3 hafta öncesinden alınması gerekiyor. 20. - 22. hafta arası yapılacak dedi doktorum

Hayır canım doktorun aynı zamanda perinatolog değilse yapamaz. Perinatoloji uzmanından randevu alacaksın. 2-3 hafta öncesinden alınması gerekiyor. 20. - 22. hafta arası yapılacak dedi doktorum
Benim gideceğim doktor görüntüleme merkezi, perinatolog değil

Benim gideceğim doktor görüntüleme merkezi, perinatolog değil
Hımm benim ikiz olunca yüksek riskli gebelik diye perinatologa gidyorum kendi bakacağı için söylememiş demekki valla benim her gidişimde çok ayrıntılı bakıyor gibi geliyor demekki ozaman daha ayrıntılı bakacak söylemedi bana gelecek kontrolünde ayrıntılı bakacağım diye. mesela 16. Haftada spina bfida için omuriliğine baktı diyafram fıtığı böbreğine vs gidince öğreniyorum o hafta nelere bakıldığını

Ben 12 hafta da gittim seni arada bi daha görmek istiyorum dedi 18 hafta da (31 tem. ) bi kere daha gidecem sonra 20 hafta da doktorumun yönlendirdiği perinotoloğa gidecem. Ve inş artık sonuncu olacak doğuma kadar da kendi doktorum takip eder.

Kızlar selam, bebeklerinizin boyu kaç ve kaçıncı haftasındasınız?
ben 18+6 yım.. dün evime yakın hastanede doktora gittim cildimi göstermek için orda baktılar, gövde kol ve bacaklar 19. hafta içinde görünüyor baş kısmı 18. hafta içinde görünüyor dedi doktor...

ben 18+6 yım.. dün evime yakın hastanede doktora gittim cildimi göstermek için orda baktılar, gövde kol ve bacaklar 19. hafta içinde görünüyor baş kısmı 18. hafta içinde görünüyor dedi doktor...
Doktorlar farklı yorumluyor demek ki, bana hiç öyle bilgi vermedi sadece FL 7 ile çarp dedi boyu o dedi neredeyse 3 hafta önce 13 cm civarı çıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…