Geçmiş olsun canım sezeryandan sonra normali vok yapmıyorlar maalesef kiKızlar hastaneden çıktım evdeyim, aşırı zorladı beni spinal anestezi verdiler , muhtemelen doğumda aynı şekilde olacak ama çok korktum, ben ilk kızımı normal doğurdum ve çok güzeldi , sonraki doğumum genel anestezi acil sezeryan oldu berbattı , normal doğumda doğuma kadar bi iki saat sancı çekiyorsun sonrası çok iyi , hemen bebeği kucağına verip seni odana yolluyorlar ama sezeryan doğum sonrasında mahvoluyorsun ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Elimde olsa bu çocuğu normal doğururum ama asla izin vermiyo doktorum
21 Aralık görünüyor benim, sorun olmazsa normal doğum yapmayı düşünüyorum..Kızlar doğum tarihiniz ne görünüyor? Bir de nasıl doğum düşünüyorsunuz?
Doktor bişey dedi mi yok olur yada olmaz diye12 ocak normal düşünüyorum ama ikizlerden biri kaybolmazsa sezeryan olucak mecburen
İmzanızı eklesenize kadınlar kulubüne orda kaç haftalık olduğunuzu hem biz hem siz göreceksiniz. Bide bilgiler veriyor. Bugün bebeğiniz şu kadar büyüdü falan diyeGrupta en son ben doğurucam sanırım
Nasıl yapılıyor bilmiyorumİmzanızı eklesenize kadınlar kulubüne orda kaç haftalık olduğunuzu hem biz hem siz göreceksiniz. Bide bilgiler veriyor. Bugün bebeğiniz şu kadar büyüdü falan diye
Oladabilir olmayadabilir dedi hiç küçülme yok şu anda her gittiğimde önce onu görmek de psikolojik olarak yoruyor bazenDoktor bişey dedi mi yok olur yada olmaz diye
Anlıyorum canım. Allah gönül ferahlığı versin inşallahOladabilir olmayadabilir dedi hiç küçülme yok şu anda her gittiğimde önce onu görmek de psikolojik olarak yoruyor bazen
Nasıl yapılıyor bilmiyorum
Teşekkür ederim canım sanırım yaptımBu linkten yap canımSponsor - Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi
Merhaba, İmza alanınızda Hamilelik Takvimini aktif etmek için ; Önce sağ üstte yer alan profil resmini tıklayın. Açılan küçük pencerede Hesap Detayları linkini tıklayın. - Hesap detayları sayfasında yer alan Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına doktorunuzun sizinle paylaştığı...www.kadinlarkulubu.com
Evet oldu 15 haftalık olmuşsunTeşekkür ederim canım sanırım yaptım
Canım Demir ilacı kullanıyor musun o bende alerji yaptı21 Aralık görünüyor benim, sorun olmazsa normal doğum yapmayı düşünüyorum..
2 gündür vücudumda kırmızı lekeler çıkmaya başladı.. normalde hergün yumurta yerdim ondan mı bilemedim.. ekstradan yediğim tek şey kakaolu ıslak kek..
Seni çok iyi anlıyorum canım. Rabbim yardımcın olsun İnşaAllah yok olur. Benim bebeğimin kalbi durduğu zaman 5 haftalıktı. Vücut kendiliğinden bebeği de kesesini de yok etmiş şuan görünmüyor.Oladabilir olmayadabilir dedi hiç küçülme yok şu anda her gittiğimde önce onu görmek de psikolojik olarak yoruyor bazen
Normalde kullanıyordum ama onda sorun yoktu hiç.. bir haftadır kullanmıyorum onu da ama benimki zannedersem yumurtadan oldu.. günde 2 tane yiyordum sıcaklarda dokundu sanırımCanım Demir ilacı kullanıyor musun o bende alerji yaptı
Benim ki 10 haftalikti büyümüş yani eli kolu olusmus halde olunca zor gibi gorunuyor ama olsun gersey rabbimdenSeni çok iyi anlıyorum canım. Rabbim yardımcın olsun İnşaAllah yok olur. Benim bebeğimin kalbi durduğu zaman 5 haftalıktı. Vücut kendiliğinden bebeği de kesesini de yok etmiş şuan görünmüyor.
Rabbim yardımcın olsun İnşaAllah kuzumBenim ki 10 haftalikti büyümüş yani eli kolu olusmus halde olunca zor gibi gorunuyor ama olsun gersey rabbimden
Çanta da almadım bez de almadım canım bekletiyorum ikisini de tam bir şeye ok olamadım henüzMerhabalar;ben 16 haftalık oldum ve kızım için ilk alışverişi bugün yaptımçanta olarak aldığınız önereceğiniz bir model varmıdır acaba? Birde hiç bez aldınız mı? Sleepy 2 numara için yenidoğana oluyor yazmişlar ama emin olamadım
Bir yerde okudum. Sleepynin 2 numarası primanın 1 numarası ile aynıymış galiba. Çanta alacağım ağustos ayında beğendiğim bir çanta var 1200 tl insallah zam gelmezMerhabalar;ben 16 haftalık oldum ve kızım için ilk alışverişi bugün yaptımçanta olarak aldığınız önereceğiniz bir model varmıdır acaba? Birde hiç bez aldınız mı? Sleepy 2 numara için yenidoğana oluyor yazmişlar ama emin olamadım
Markası modeli nedir acaba çantanın bende bir tane beğendim 600 lira. Stoklamak için değilde bir paket alayım bulunsun diye bakıyorum. Bezi kullandıkça karar veririm heralde hangisi ile devam edeceğimeBir yerde okudum. Sleepynin 2 numarası primanın 1 numarası ile aynıymış galiba. Çanta alacağım ağustos ayında beğendiğim bir çanta var 1200 tl insallah zam gelmezşuan daha bez faln alıp stoklamasım.