- 2 Ağustos 2021
- 5.412
- 5.143
Ben sling düşünüyorum canımKızlar kanguru aldınız mı? Aldıysanız neye dikkat ettiniz? Bacakları m şeklinde olması gerekiyormuş kanguruya oturunca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sling düşünüyorum canımKızlar kanguru aldınız mı? Aldıysanız neye dikkat ettiniz? Bacakları m şeklinde olması gerekiyormuş kanguruya oturunca.
Idrar kultur ve vajen kulturu herkes karısıtırıyor, sız ayırt ettıgınız ıcın yazıyorum, sevındım buna da, benım de 9.haftalarda agrım ve sarı akıntım olmustu, doktorum dırek vajeb kultur aldı suruntu ıle, ıdrar kulturu de verdım, ıdrara de üreme görılmedı, fakat vajende ureaplsmada üreme goruldu, onlar ıcın de bellı baslı antibiyotikler var, her antıbıyptık gecırmıyor, tedavı edılmesı sart yani.. Sız de verın kulturu, ıcınız rahat etsınBen yarın idrar tahlili için gidecektim doktora sorayım leke falan da olunca normal mi bilemedim. Vajinal muayene yapıyorlar mı bu haftalarda sanırım sadece idrar yolu enfeksiyonu geçirmiyorum vajinal enfeksiyon da var gibi geliyor
ben birkaç gündür sabahları özellikle hissediyorum.. 18+5 imKızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ? Dönüyorlar mı böyle hissettiniz mi hiç
Ben hissediyorum sat a göre 17+1Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ? Dönüyorlar mı böyle hissettiniz mi hiç
14 çıkmıştı en sonKaç çıkıyor canim lökositin
Katlanan setlerden aldım 500 lirayaHangi banyo setini aldınız bende araştırıyorum daha almadım. Ya çok gereksiz pahalı yada istediğim gibi değil
Babyjem normal set aldım. Katlanır alacaksanız eğer bu markadan alın diğerleri hemen kapanıp su dökülüyor her yere arkadaşım ikisinide kullandı onun tavsiyesiHangi banyo setini aldınız bende araştırıyorum daha almadım. Ya çok gereksiz pahalı yada istediğim gibi değil
Benim de 8 çıktı şu için yeter diyip yolladilar14 çıkmıştı en son
Bende okumuştum normal diye biliyorum. Vücut daha fazla kan pompalamaya başlıyor bu yüzden kalp daha hızlı atıyorKızlar benim kalp atışım aşırı hızlı. Sağlık ocağına gittiğimde 121 çıkmıştı o zaman hava sıcaktı ve eşim güldürmüştü. Belki ondandır dedim. İki gündür ölçüp duruyorum. Gece 94 çıktı şimdi de 102. Ve gece sol tarafıma yatarken kalp sesinden uyuyamıyorum. Normal mi sizce? Bir yerde okumuştum belirli bi haftadan sonra kalbimiz %50 fazla çalışmaya başlıyormuş. Acaba ondan mı?
Ben gün aldım 20.haftada yaptıracağım. Doktorum o hafta yaptırmamı istedi.Kızlar detaylı ultrason İçin gün aldınız mı? Hangi hafta yaptıracaksınız?
Ben de aynı şekildeyim bazen kalp atışlarımı net hissediyorum ve duyuyorum normalmişKızlar benim kalp atışım aşırı hızlı. Sağlık ocağına gittiğimde 121 çıkmıştı o zaman hava sıcaktı ve eşim güldürmüştü. Belki ondandır dedim. İki gündür ölçüp duruyorum. Gece 94 çıktı şimdi de 102. Ve gece sol tarafıma yatarken kalp sesinden uyuyamıyorum. Normal mi sizce? Bir yerde okumuştum belirli bi haftadan sonra kalbimiz %50 fazla çalışmaya başlıyormuş. Acaba ondan mı?
Ben normalde 20. Haftada yaptıracaktım ama tatile gideceğim o haftasonu o yüzden 21+4de yaptıracağım. 12 ağustosa denk geliyorKızlar detaylı ultrason İçin gün aldınız mı? Hangi hafta yaptıracaksınız?
Benim de tam tatil zamanına denk geliyor karışıcak biraz durumlarBen normalde 20. Haftada yaptıracaktım ama tatile gideceğim o haftasonu o yüzden 21+4de yaptıracağım. 12 ağustosa denk geliyor
Tetanoz aşısınıda tatilden sonrasına bıraktım oda 21. Haftada olacak kolum ağrırsa dalan 2 günlük tatilim mafolmasın dedimBenim de tam tatil zamanına denk geliyor karışıcak biraz durumlar
Başka aşı olmadın demi ilk aşı tetanoz aşısı olacakTetanoz aşısınıda tatilden sonrasına bıraktım oda 21. Haftada olacak kolum ağrırsa dalan 2 günlük tatilim mafolmasın dedim
Evet canım 20 ve 24. Haftada yapılıyor 2 adet tetanoz, bazılarına hepatit de yapıyorlarmış ama istisnai.Başka aşı olmadın demi ilk aşı tetanoz aşısı olacak