2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Markası modeli nedir acaba çantanın bende bir tane beğendim 600 lira. Stoklamak için değilde bir paket alayım bulunsun diye bakıyorum. Bezi kullandıkça karar veririm heralde hangisi ile devam edeceğime
Puredu markası. Bende öyle düşünüyorum ama biraz daha doğuma yakın alırım bezi

Merhabalar;ben 16 haftalık oldum ve kızım için ilk alışverişi bugün yaptım🥳çanta olarak aldığınız önereceğiniz bir model varmıdır acaba? Birde hiç bez aldınız mı? Sleepy 2 numara için yenidoğana oluyor yazmişlar ama emin olamadım
Sleepynin 1 numarasından 2 tane aldım koydum kenara sadece 2 numaradan da 3 tane felan alıp koymayı planlıyorum şimdilik o da sadece bebis olacağı belli olsun diye. Canta olarak da çok para vermek istemiyorum pek e bebek de modeller vardı hoşuma gitmişti İnternete felan bakıyorum ama daha almam herhalde

Kızlar ben park beşiğin içine yatak araştırması içindeyim. İki yere sordum biri visko yatak önerdi öbür kesinlikle visko yatak plmaz yenidoğanın vücut şeklini alıyor oda omurgasına zarar verir hatta kendi yatağınız visko ise yatırmayın dedi. Sizce hangisi daha iyi? Bilgisi olan var mı

Sleepynin 1 numarasından 2 tane aldım koydum kenara sadece 2 numaradan da 3 tane felan alıp koymayı planlıyorum şimdilik o da sadece bebis olacağı belli olsun diye. Canta olarak da çok para vermek istemiyorum pek e bebek de modeller vardı hoşuma gitmişti İnternete felan bakıyorum ama daha almam herhalde
Dün bir arkadaşımla konuştum. İlk günlerde günde 8 taneye kadar kullanılabişir dedi. İlk 1 ay için primanın premum çare serisinden 1 numara al dedi. Civilde indirimdeydi 2 tane 70lik paket aldım.

Kızlar ben park beşiğin içine yatak araştırması içindeyim. İki yere sordum biri visko yatak önerdi öbür kesinlikle visko yatak plmaz yenidoğanın vücut şeklini alıyor oda omurgasına zarar verir hatta kendi yatağınız visko ise yatırmayın dedi. Sizce hangisi daha iyi? Bilgisi olan var mı
Onu şuan bende araştırıyoum şuan

Merhaba ben bu alışverişi dün hallettim şükür. Bebek arabası+park yatak+mama sandalyesi.
Yatak için kaç doktora sorduysam hepsi sert olmalı diyor. 6 aydan sonra bir tık yumuşak yatakta yatabilir ama yenidoğan için sert olmalı. Visco almadım o yüzden. Alışveriş yaptığım yerde iki çeşit vardı en sert olanı seçtim. Kendi üretimleriydi. Daha iyi bir şey alabilirdim ama o an hepsi bir yerden olsun dedim aldım. 70x120sini yapacaklar.

Eklentiler

• 9579A36E-BAA5-423F-A964-0A9687BC9EE6.jpeg
    9579A36E-BAA5-423F-A964-0A9687BC9EE6.jpeg
    99,6 KB · Görüntüleme: 49
Merhabalar;ben 16 haftalık oldum ve kızım için ilk alışverişi bugün yaptım🥳çanta olarak aldığınız önereceğiniz bir model varmıdır acaba? Birde hiç bez aldınız mı? Sleepy 2 numara için yenidoğana oluyor yazmişlar ama emin olamadım
Tavsiyem çanta gibi küçük parçaları bebek arabası beşik gibi toplu almayı düşünüyorsanız ordan hediye gibi istemeyi tercih edin etmezlerse çok daha uygun fiyata vermelerini rica edersiniz ben dün araba+park yatak+mama sandalyesi aldığım yerde çanta gördüm çok beğendim kraft moon anne bebek çantası piyasası 1.200 idi etmez tabiki. 500e verdiler. Trendyolda da favorimde olan bi çanta 600dü zaten. Kraft daha çok içime sindi.

Dün bir arkadaşımla konuştum. İlk günlerde günde 8 taneye kadar kullanılabişir dedi. İlk 1 ay için primanın premum çare serisinden 1 numara al dedi. Civilde indirimdeydi 2 tane 70lik paket aldım.
Evett çok gidiyormuş fakat bebisin teni kabul edecek mi etmeyecek mi bilemiyoruz çok alıp da elimde patlasın da istemiyorum

Ya kızlar ne güzel herşeyi aldınız ben daha hiçbirşey almadım ama sizden fikir alıp not alıyorum e bebek te tüm herşeyi alıp çıkabiliyormuyuz?
Canım bende her şeyi almadım. Biraz kıyafet aldım. Park beşik ve dolapı aldım. Benim şansım 2 yaşında olacak yeğenim onun kullanmadığı şeyleri alacağım. Bebek arabasını falan ablamdan alacağım.

Canım bende her şeyi almadım. Biraz kıyafet aldım. Park beşik ve dolapı aldım. Benim şansım 2 yaşında olacak yeğenim onun kullanmadığı şeyleri alacağım. Bebek arabasını falan ablamdan alacağım.
Güle güle kullanın 🙏 Burdan yazın marka vs bizde bilgilenelim bizede fikir olsun

Güle güle kullanın 🙏 Burdan yazın marka vs bizde bilgilenelim bizede fikir olsun
Dolabı 5 kapılı aldım hem yüklük gibi kullanayım diye koçtaştan aldım, park beşik kanz withme II aldım. Ablamdan bebek arabası alacağım oda travel sistem markası pregoo. Daha biberon emzik falan almadım. Yatak bakıyorum airwave diye bir marka var onun yataklarını önermişler aralık annelerinde ondan alacağım büyük ihtimalle. Çanta olarak da fotoğrafa eklediğim puredu marka bej rengi çantayı alacağım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 45
  • image.jpg
    image.jpg
    139,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0320.png
    IMG_0320.png
    182,7 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bende yoyko city travel bebek arabası aldım. Görümcem kullanmıştı bu markayı çok memnundu. Biorganic diye bir markanın hastane çıkış setlerinden aldım özdilekten 10lu ve 5 Li 5 takım aldık. Lcw dan ve ebebekten tulum, kıyafet, çorap vs aldık. 3-6 ay için kıyafetlerini de şimdiden almayı düşünüyorum 0-3 ay çok aldım çünkü. Battaniye ve kundaklarını aldım. Philips avent emzik ve biberon aldım. Elelebaby amore elektrikli ana kucağını aldım. Park yatak alıp anne yanı gibi kullanacağım odasında ayrı yatak ve dolabı olacak onları da çilekten almayı düşünüyorum. Yatağı büyüyen yataklardan almak istiyorum ki büyüyünce de kullanabilsin.

X