2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Idrar kultur ve vajen kulturu herkes karısıtırıyor, sız ayırt ettıgınız ıcın yazıyorum, sevındım buna da, benım de 9.haftalarda agrım ve sarı akıntım olmustu, doktorum dırek vajeb kultur aldı suruntu ıle, ıdrar kulturu de verdım, ıdrara de üreme görılmedı, fakat vajende ureaplsmada üreme goruldu, onlar ıcın de bellı baslı antibiyotikler var, her antıbıyptık gecırmıyor, tedavı edılmesı sart yani.. Sız de verın kulturu, ıcınız rahat etsın

Kızlar böyle bir manikür seti aldım trendyoldan. Tırnak makası değil de bu daha mantıklı geldi bana.

Eklentiler

• 035BFA28-744A-4FF3-B9D8-D963592817FB.jpeg
    119,3 KB · Görüntüleme: 28
Bugün idrar ve vajen kültürü verdim iki gündür sonra çıkacak inşallah tedavisi kolay olur kaşıntıdan çok bunaldım. Doktor dönme olabilir hissedebilirsin artık dedi karın zarı ince olunca daha çok hissedersin leke de ona bağlı olup geçici olur dedi

Hangi banyo setini aldınız bende araştırıyorum daha almadım. Ya çok gereksiz pahalı yada istediğim gibi değil
Babyjem normal set aldım. Katlanır alacaksanız eğer bu markadan alın diğerleri hemen kapanıp su dökülüyor her yere arkadaşım ikisinide kullandı onun tavsiyesi

Kızlar benim kalp atışım aşırı hızlı. Sağlık ocağına gittiğimde 121 çıkmıştı o zaman hava sıcaktı ve eşim güldürmüştü. Belki ondandır dedim. İki gündür ölçüp duruyorum. Gece 94 çıktı şimdi de 102. Ve gece sol tarafıma yatarken kalp sesinden uyuyamıyorum. Normal mi sizce? Bir yerde okumuştum belirli bi haftadan sonra kalbimiz %50 fazla çalışmaya başlıyormuş. Acaba ondan mı?

Bende okumuştum normal diye biliyorum. Vücut daha fazla kan pompalamaya başlıyor bu yüzden kalp daha hızlı atıyor

Ben de aynı şekildeyim bazen kalp atışlarımı net hissediyorum ve duyuyorum normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…