2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim ayakta durunca bacaklarım ağrıyor. Hafif batmalar var. Ama bunları ben çok dikkat edip kendimi dinlediğim için farkediyorum. Estrofem de çok baş ağrısı yapıyor.

Benim ayakta durunca bacaklarım ağrıyor. Hafif batmalar var. Ama bunları ben çok dikkat edip kendimi dinlediğim için farkediyorum. Estrofem de çok baş ağrısı yapıyor.
Progesteronda yapıyomuş baş ağrısı benide cok kotu yaptı başım catladı sol gözüm nasıl agrıdı

Progesteronda yapıyomuş baş ağrısı benide cok kotu yaptı başım catladı sol gözüm nasıl agrıdı
Ben farkettim ki estrofem içtikten sonra ağrım oluyor. Progestan iğnesi mi yapıyormuş? Bide normalde iğne girerken çok kolay giriyordu artık çok zor giriyor. Bide bazen kanıyor. Yanlış mı batırıyorum acaba?

ben 2 tane göndermiştim, biri sağlıklı geldi transferim oldu hamile kaldım ancak boş gebelik ile sonuçlandı ve ilaçlarla düşük yaptırıldı.

Progestanda yapıyormuş canım. Hep aynı yerlere yapıyosan şişiyo zor giriyo. Kanaması normal iğne giriyo damara denk gelıyodur bazen

Progestanda yapıyormuş canım. Hep aynı yerlere yapıyosan şişiyo zor giriyo. Kanaması normal iğne giriyo damara denk gelıyodur bazen
Gün aşırı oskapar kullanıyorum dün ilk defa vuruldum bugün vurulmadım ama yarın vurulacağım diye korku sardı bugünden

selammm canımm,
ay cok sukuuurrr , nasılsın neler hıssedıyorsun
Valla nasılım bugun az bi stres başladı ne oldu tuttu mu tutmadı mı insan endişelenıyo ilk gunler geceleri falan cok agrım oldu adet sancısı gbi bi de lutinus fitil geri gelirken az gelmeye basladı vucut daha fazla emiyo sanki. fitili yerleştirirken ve hapşurunca sag kasıgımda hafif bi agrı hissedıyorum senın ne belirtilerin olmuştu tutununca kuzum?

ay evet ınsan cok heyecanlanıyoooor ya
benım 5.gune kadar pek belırtım yoktu ya, ayaklarım cok üşüyordu, birde sağ tarafımda arada bir kasık ağrım oluyordu,
hadi güzel heberlerini bekliyorum

ay evet ınsan cok heyecanlanıyoooor ya
benım 5.gune kadar pek belırtım yoktu ya, ayaklarım cok üşüyordu, birde sağ tarafımda arada bir kasık ağrım oluyordu,
hadi güzel heberlerini bekliyorum
Ay bugün 2. Günüm. Benimde sağ tarafında kasık batmam var. Arada üşüyorum hele gece yatarken. Ay inşallah bende pozitif sonuç alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…