- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Kasılmalarınız devam etti mi benim kesildiBende transferin 3.gününden sonra kasılmalar başladı böyle sıkıp sıkıp bırakıyorlar sanki ve birde rahimimde ağrılar var bunun dışında pek bir belirtim yok
Canım senin kacıncı gun kasılman oldu? Benımde geceleri cok agrım oldu adet sancısı gibi cektım hatta bu gece de olduKasılmalarınız devam etti mi benim kesildi
Progesteronda yapıyomuş baş ağrısı benide cok kotu yaptı başım catladı sol gözüm nasıl agrıdıBenim ayakta durunca bacaklarım ağrıyor. Hafif batmalar var. Ama bunları ben çok dikkat edip kendimi dinlediğim için farkediyorum. Estrofem de çok baş ağrısı yapıyor.
Ben farkettim ki estrofem içtikten sonra ağrım oluyor. Progestan iğnesi mi yapıyormuş? Bide normalde iğne girerken çok kolay giriyordu artık çok zor giriyor. Bide bazen kanıyor. Yanlış mı batırıyorum acaba?Progesteronda yapıyomuş baş ağrısı benide cok kotu yaptı başım catladı sol gözüm nasıl agrıdı
ben 2 tane göndermiştim, biri sağlıklı geldi transferim oldu hamile kaldım ancak boş gebelik ile sonuçlandı ve ilaçlarla düşük yaptırıldı.Çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sürekli ister istemez düşünüyorum pgt den kaç tanesi sağlıklı gelecek acaba diye. Şuan için her şey güzel ilerliyor, hayırlısıyla genetikten de güzel gelir de Rabb'im emeklerimizin karşılığını verir inşallah.
selammm canımm,Canım merhaba transfer oldum benbugun 5. Gunum
Progestanda yapıyormuş canım. Hep aynı yerlere yapıyosan şişiyo zor giriyo. Kanaması normal iğne giriyo damara denk gelıyodur bazenBen farkettim ki estrofem içtikten sonra ağrım oluyor. Progestan iğnesi mi yapıyormuş? Bide normalde iğne girerken çok kolay giriyordu artık çok zor giriyor. Bide bazen kanıyor. Yanlış mı batırıyorum acaba?
Gün aşırı oskapar kullanıyorum dün ilk defa vuruldum bugün vurulmadım ama yarın vurulacağım diye korku sardı bugündenProgestanda yapıyormuş canım. Hep aynı yerlere yapıyosan şişiyo zor giriyo. Kanaması normal iğne giriyo damara denk gelıyodur bazen
Valla nasılım bugun az bi stres başladıselammm canımm,
ay cok sukuuurrr , nasılsın neler hıssedıyorsun
Ayyyy ben hergun kullanıyorum oksaparı 6000 lik bi de bir yakıyo bir yakıyoGün aşırı oskapar kullanıyorum dün ilk defa vuruldum bugün vurulmadım ama yarın vurulacağım diye korku sardı bugünden
ay evet ınsan cok heyecanlanıyoooor yaValla nasılım bugun az bi stres başladıne oldu tuttu mu tutmadı mı insan endişelenıyo ilk gunler geceleri falan cok agrım oldu adet sancısı gbi bi de lutinus fitil geri gelirken az gelmeye basladı vucut daha fazla emiyo sanki. fitili yerleştirirken ve hapşurunca sag kasıgımda hafif bi agrı hissedıyorum senın ne belirtilerin olmuştu tutununca kuzum?
Ay evet evet. Tek vurmada bile mor oldu göbeğimAyyyy ben hergun kullanıyorum oksaparı 6000 lik bi de bir yakıyo bir yakıyo
Ay bugün 2. Günüm. Benimde sağ tarafında kasık batmam var. Arada üşüyorum hele gece yatarken. Ay inşallah bende pozitif sonuç alırımay evet ınsan cok heyecanlanıyoooor ya
benım 5.gune kadar pek belırtım yoktu ya, ayaklarım cok üşüyordu, birde sağ tarafımda arada bir kasık ağrım oluyordu,
hadi güzel heberlerini bekliyorum
inşallaaahh canım, sağlıkla sımsıkı tutunsunlarAy bugün 2. Günüm. Benimde sağ tarafında kasık batmam var. Arada üşüyorum hele gece yatarken. Ay inşallah bende pozitif sonuç alırım
Benım su an mos morAy evet evet. Tek vurmada bile mor oldu göbeğim
Benım ayaklarım hep üşüray evet ınsan cok heyecanlanıyoooor ya
benım 5.gune kadar pek belırtım yoktu ya, ayaklarım cok üşüyordu, birde sağ tarafımda arada bir kasık ağrım oluyordu,
hadi güzel heberlerini bekliyorum
hadi güzel haberler alalım kuzuBenım ayaklarım hep üşürhafi bakalım inşallah guzel haber verırım
Ne zaman test gününüz?Benım ayaklarım hep üşürhafi bakalım inşallah guzel haber verırım
Bugün kan testi verdim kasılmalarım ara ara oluyor pozitif çıktı sonucum dün akşam lekelenmem geldi bu sabahta kahverengiKasılmalarınız devam etti mi benim kesildi