2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benım normalde haftaya pazartesi ama cumartesi 10. Gunumde kan verım dıyorum. Önce ki denememde 3. Gun transferi olmuştum 10. Gunde cıkmıştı canım
Benimde 13ü test günüm ilk denemem sabretmeye çalışacağım

Ben hemşireye sordum benimde aynıydı vurduğumuz yerler sertleşmeye başladığı için zamanla oluyormul kolundan vurabilirsin dedi ama ben yaz geliyor tişört vs giyeceğim için vurmak istemedim

Benimde 13ü test günüm ilk denemem sabretmeye çalışacağım
Benımde 10 u aslında ama 8 inde yapım dedım millet 5. Gunden baslıyo teste valla ama ben guvenemıyorum idrar testlerıne… ben daha once düşük yaptım 7. Haftada şimdi bakalım ne olacak bi oldu diyorum bi olmadı oyle geciyor… inş bebişlerimiz tutunmuştur ya

Ben hemşireye sordum benimde aynıydı vurduğumuz yerler sertleşmeye başladığı için zamanla oluyormul kolundan vurabilirsin dedi ama ben yaz geliyor tişört vs giyeceğim için vurmak istemedim
Bende oksaparım prespektüsünü okudum göbekten vurun diyo hemşire bacak ve koldan da olur dıyo kafam karıstı. Ama gercekten yazın kollar mosmor cok kotu olcak göbekte yağlandı gibi oldu benım

Ç
Çok teşekkür ederim canım benim evet bugün 13. Günümdü test günümdü değerim 1140 çıktı çarşamba tekrar kan vermemi söyledi doktorum değerin çok iyi dedi bakalım beklemedeyim hala
tebrikler maşallah çok güzel çıkmış değerlerin
Varmıydı belirti
Benimde çarşamba test günüm ama bende hiç bir belirti yok

Ç

tebrikler maşallah çok güzel çıkmış değerlerin
Varmıydı belirti
Benimde çarşamba test günüm ama bende hiç bir belirti yok
Çok teşekkür ederim Adet zamanımda kasıklarımda ağrı olmuştu çok sonrasında gün içinde az az olmaya başladı 12. Günün akşamı nokta kadar lekelenmem oldu bu gün 13. Günüm sabah kalktığımda kahverengi nokta kadar akıntıyla karışık lekelenmem oldu başka bişiy yaşamadım

Hayırlı uğurlu olsun pozitiflerle başladı topik Siz kaçıncı günde idiniz benim şuan 5. Günüm bende nerde ise kan vereceğim o kadar dayanamıyorum
Çok teşekkür ederim darısı inşallah en sağlıklısıyla sizlerin başına olsun benim bugün 13. Günüm doktor 13. Gününde test yapın demişti bugün yaptırdım kan testi erkenden yaptırmayın dayananın lütfen zamanında yaptırın ben çok sabrettim ve her boş zamanımda hep dualar ettim sizde bol bol dua edin bende dua edicem sizlere inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız

Ay bende boş gebelik yaşadım. Kürtaj oldum. Çok zor bi dönem. O yüzden son güne kadar beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…