Canjm sağlıkla yükselsin sonucun insallahhhKan verdim 36 çıktı bakalım
Benım normalde haftaya pazartesi ama cumartesi 10. Gunumde kan verım dıyorum. Önce ki denememde 3. Gun transferi olmuştum 10. Gunde cıkmıştı canımNe zaman test gününüz?
Benimde 13ü test günüm ilk denemem sabretmeye çalışacağımBenım normalde haftaya pazartesi ama cumartesi 10. Gunumde kan verım dıyorum. Önce ki denememde 3. Gun transferi olmuştum 10. Gunde cıkmıştı canım
Hayırla ilerlesin inşallah bebeğim çok sevindimKan verdim 36 çıktı bakalım
İnşallah canımCanjm sağlıkla yükselsin sonucun insallahhh
Allah razı olsun inşallah güzel ilerlerHayırla ilerlesin inşallah bebeğim çok sevindim
Ben hemşireye sordum benimde aynıydı vurduğumuz yerler sertleşmeye başladığı için zamanla oluyormul kolundan vurabilirsin dedi ama ben yaz geliyor tişört vs giyeceğim için vurmak istemedimBen farkettim ki estrofem içtikten sonra ağrım oluyor. Progestan iğnesi mi yapıyormuş? Bide normalde iğne girerken çok kolay giriyordu artık çok zor giriyor. Bide bazen kanıyor. Yanlış mı batırıyorum acaba?
Benımde 10 u aslında ama 8 inde yapım dedımBenimde 13ü test günüm ilk denemem sabretmeye çalışacağım
Bende oksaparım prespektüsünü okudum göbekten vurun diyo hemşire bacak ve koldan da olur dıyo kafam karıstı. Ama gercekten yazın kollar mosmor cok kotu olcak göbekte yağlandı gibi oldu benımBen hemşireye sordum benimde aynıydı vurduğumuz yerler sertleşmeye başladığı için zamanla oluyormul kolundan vurabilirsin dedi ama ben yaz geliyor tişört vs giyeceğim için vurmak istemedim
Hayırlı uğurlu olsun canım kan değerin basıl test gününmüydü bugünBugün kan testi verdim kasılmalarım ara ara oluyor pozitif çıktı sonucum dün akşam lekelenmem geldi bu sabahta kahverengi
Şeklinde geldi
Yani bu acıya gelsinler de ağlaya zırlaya devam vurmayaBende oksaparım prespektüsünü okudum göbekten vurun diyo hemşire bacak ve koldan da olur dıyo kafam karıstı. Ama gercekten yazın kollar mosmor cok kotu olcak göbekte yağlandı gibi oldu benım
Ya onun lafı bile yok zaten yeter ki olsunYani bu acıya gelsinler de ağlaya zırlaya devam vurmaya
Çok teşekkür ederim canım benim evet bugün 13. Günümdü test günümdü değerim 1140 çıktı çarşamba tekrar kan vermemi söyledi doktorum değerin çok iyi dedi bakalım beklemedeyim halaHayırlı uğurlu olsun canım kan değerin basıl test gününmüydü bugün
Benim bugun 5. Günüm biraz kasık agrım başladı regl olacakmış gibi belki yarın bir kan veririm
tebrikler maşallahÇok teşekkür ederim canım benim evet bugün 13. Günümdü test günümdü değerim 1140 çıktı çarşamba tekrar kan vermemi söyledi doktorum değerin çok iyi dedi bakalım beklemedeyim hala
Hayırlı uğurlu olsun pozitiflerle başladı topikBugün kan testi verdim kasılmalarım ara ara oluyor pozitif çıktı sonucum dün akşam lekelenmem geldi bu sabahta kahverengi
Şeklinde geldi
Çok teşekkür ederimÇ
tebrikler maşallahçok güzel çıkmış değerlerin
Varmıydı belirti
Benimde çarşamba test günüm ama bende hiç bir belirti yok
Çok teşekkür ederim darısı inşallah en sağlıklısıyla sizlerin başına olsun benim bugün 13. Günüm doktor 13. Gününde test yapın demişti bugün yaptırdım kan testi erkenden yaptırmayın dayananın lütfen zamanında yaptırın ben çok sabrettim ve her boş zamanımda hep dualar ettim sizde bol bol dua edin bende dua edicem sizlere inşallah çok güzel sonuçlar alırsınızHayırlı uğurlu olsun pozitiflerle başladı topikSiz kaçıncı günde idiniz benim şuan 5. Günüm bende nerde ise kan vereceğim o kadar dayanamıyorum
Ay bende boş gebelik yaşadım. Kürtaj oldum. Çok zor bi dönem. O yüzden son güne kadar beklerim.Benımde 10 u aslında ama 8 inde yapım dedımmillet 5. Gunden baslıyo teste valla ama ben guvenemıyorum idrar testlerıne… ben daha once düşük yaptım 7. Haftada şimdi bakalım ne olacak bi oldu diyorum bi olmadı oyle geciyor… inş bebişlerimiz tutunmuştur ya