2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kozlar inşallah Nisan 18 gibi falan dondurulmuş embryolarım için ilaçlara başlayacağım folik asit kullanmalı mıyım sizce ne zaman başlamalıydım
Merhaba ben transfere hazırlık aşamasındayım doktorum folik asit vermedi bende doğal gıdalarla takviye etmeye çalışıyorum bamya gibi. Sizde doktora danışarak ihtiyacınız varsa kullanın

Kızlar transfer tarihim belli oldu şimdi doktordan geldik. 8 Nisan tek yumurta transferi olacak 😊Rahim kalınlığı 9 buçuk olmuş doktorum çok iyi 7-8 yeterli oluyor bizim için herşey çok güzel görünüyor dedi şu ab kan sonucunu bekliyorum. Progestan iğne verdi pazartesinden itibaren beş gün kalçadan olmak üzere vurulacağım 😬
Ne kadar dinlenmiştiniz? Hayırlı olsun 🤗

Arimidex diye bi ilaç verdi doktor. Östrojen hormonunu düşürüp testesteron hormonunun artmasını sağlıyormuş eşimin zaten testesteronu düşük değildi. Doktor daha çok artarsa daha çok sperm çıkabilir dedi. Onun dışında vitamin kullanmadık ama düzenli beslendi. Evet 3 ay önce üretilenler o yüzden daha bişey belli değil. Bizim şuan dondurulmuş toplam 35 sperm var. Yeterki tüp bebek tedavisi için dediler. Benim opu günüm yine sperm verecek. Bakalım işte öyle
İnşallah yine çıkar hepsinden daha çok çıkar hatta, 5.güne sağlıklı bir sürü embriyonuz olur umarım. Aslında hepimizin aradığı 1 yumurta 1 sperm de işte fazla nazlı oluyorlar bazen. Gelmek için bekletiyorlar. Çok da bir şey istemiyoruz aslında ya 😃

Yapılıyo canım ytmakla hiç alakası yok benım arkadası transferden sonra yürütüp yatagına gecirdiler şimdi oğlu var❤️ doktorum yürümekle hapsırmakla öksürmekle ıkınmakla bebek düşmez dedi sadece ani hareketlerden kaçın uzanma egilme hoplama bu yani ben hep yürüdüm 15 20 dk bugun 5. Gunumdeyım
Bende onlara dikkat ediyorum zaten hep yatmıyorum. Kalkıyorum yürüyorum. Nasipte varsa yaşayacağız 🤲🏻

İnşallah yine çıkar hepsinden daha çok çıkar hatta, 5.güne sağlıklı bir sürü embriyonuz olur umarım. Aslında hepimizin aradığı 1 yumurta 1 sperm de işte fazla nazlı oluyorlar bazen. Gelmek için bekletiyorlar. Çok da bir şey istemiyoruz aslında ya 😃
Aynen çok bişey istemiyoruz😁 Allah zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur. İnşallah hepimizin beklediğinden daha iyi sonuçlar çıkar.

Genel bir kan tahlilim vardı ona baktı başka bişey demedi estrofem sabah 2 akşam 2 kullanıyorum. Ecopirin günde 1 , Gün aşırı progestan iğnem var ve fitil kullanıyorum bu kadar ilacım var ekstra bişey vermedi vitamin vs
Bana da folik asit vermedi transfere 10 gün varken vermişti ama ben kullanmıştım önceden de.

X