Merhaba ben transfere hazırlık aşamasındayım doktorum folik asit vermedi bende doğal gıdalarla takviye etmeye çalışıyorum bamya gibi. Sizde doktora danışarak ihtiyacınız varsa kullanınKozlar inşallah Nisan 18 gibi falan dondurulmuş embryolarım için ilaçlara başlayacağım folik asit kullanmalı mıyım sizce ne zaman başlamalıydım
Kan tahliline göre mi öyle dedi hocamMerhaba ben transfere hazırlık aşamasındayım doktorum folik asit vermedi bende doğal gıdalarla takviye etmeye çalışıyorum bamya gibi. Sizde doktora danışarak ihtiyacınız varsa kullanın
Ne kadar dinlenmiştiniz? Hayırlı olsunKızlar transfer tarihim belli oldu şimdi doktordan geldik. 8 Nisan tek yumurta transferi olacakRahim kalınlığı 9 buçuk olmuş doktorum çok iyi 7-8 yeterli oluyor bizim için herşey çok güzel görünüyor dedi şu ab kan sonucunu bekliyorum. Progestan iğne verdi pazartesinden itibaren beş gün kalçadan olmak üzere vurulacağım
İnşallah yine çıkar hepsinden daha çok çıkar hatta, 5.güne sağlıklı bir sürü embriyonuz olur umarım. Aslında hepimizin aradığı 1 yumurta 1 sperm de işte fazla nazlı oluyorlar bazen. Gelmek için bekletiyorlar. Çok da bir şey istemiyoruz aslında yaArimidex diye bi ilaç verdi doktor. Östrojen hormonunu düşürüp testesteron hormonunun artmasını sağlıyormuş eşimin zaten testesteronu düşük değildi. Doktor daha çok artarsa daha çok sperm çıkabilir dedi. Onun dışında vitamin kullanmadık ama düzenli beslendi. Evet 3 ay önce üretilenler o yüzden daha bişey belli değil. Bizim şuan dondurulmuş toplam 35 sperm var. Yeterki tüp bebek tedavisi için dediler. Benim opu günüm yine sperm verecek. Bakalım işte öyle
Rabis naptın?Pozitif se oooooo salisede negatif de zaten ağlamaktan harap olurum büyük ihtimal
Bende onlara dikkat ediyorum zaten hep yatmıyorum. Kalkıyorum yürüyorum. Nasipte varsa yaşayacağızYapılıyo canım ytmakla hiç alakası yok benım arkadası transferden sonra yürütüp yatagına gecirdiler şimdi oğlu vardoktorum yürümekle hapsırmakla öksürmekle ıkınmakla bebek düşmez dedi sadece ani hareketlerden kaçın uzanma egilme hoplama bu yani ben hep yürüdüm 15 20 dk bugun 5. Gunumdeyım
Kan verdim 36 çıktı bakalımRabis naptın?
Aynen çok bişey istemiyoruzİnşallah yine çıkar hepsinden daha çok çıkar hatta, 5.güne sağlıklı bir sürü embriyonuz olur umarım. Aslında hepimizin aradığı 1 yumurta 1 sperm de işte fazla nazlı oluyorlar bazen. Gelmek için bekletiyorlar. Çok da bir şey istemiyoruz aslında ya
sperm dna hasarı testi duzen labaratuvarda gecen sene 300-400tl arasında bır fıyata yaptırmıstık bizÇok pahalı bi işlem mi ? Sadece İstanbul gibi büyük şehirlerde mi yapılıyor
Aa iyi hamilesin o zaman. Doktorun ne dedi?Kan verdim 36 çıktı bakalım
Genel bir kan tahlilim vardı ona baktı başka bişey demedi estrofem sabah 2 akşam 2 kullanıyorum. Ecopirin günde 1 , Gün aşırı progestan iğnem var ve fitil kullanıyorum bu kadar ilacım var ekstra bişey vermedi vitamin vsKan tahliline göre mi öyle dedi hocam
Hayırlı olsun canım sağlıklı artarak çıksın inşallah gözün aydınKan verdim 36 çıktı bakalım
Bana da folik asit vermedi transfere 10 gün varken vermişti ama ben kullanmıştım önceden de.Genel bir kan tahlilim vardı ona baktı başka bişey demedi estrofem sabah 2 akşam 2 kullanıyorum. Ecopirin günde 1 , Gün aşırı progestan iğnem var ve fitil kullanıyorum bu kadar ilacım var ekstra bişey vermedi vitamin vs
Düşük değer dedi ama 2tahlil önemli dediAa iyi hamilesin o zaman. Doktorun ne dedi?
Sağol canım şimdilik var 2tahlil önemli dedi bakalımHayırlı olsun canım sağlıklı artarak çıksın inşallah gözün aydın
Canım merhaba transfer oldum bensperm dna hasarı testi duzen labaratuvarda gecen sene 300-400tl arasında bır fıyata yaptırmıstık biz
Canım var mıydı bi belirti?Kan verdim 36 çıktı bakalım
Hiç bir şey hissetmiyorum açıkçası 6.gun kahverengi lekelenme yaşadım 2gun çok kötü adet ağrısı yaşadım o kadarCanım var mıydı bi belirti?
Hayırlı olsun canımHiç bir şey hissetmiyorum açıkçası 6.gun kahverengi lekelenme yaşadım 2gun çok kötü adet ağrısı yaşadım o kadar
Yok transferin 6.gunu lekelenme oldu 6.ve7.gunu adet sancısı çok çektim o kadar.Hayırlı olsun canımilk 2 gun mu oldu?