2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kozlar inşallah Nisan 18 gibi falan dondurulmuş embryolarım için ilaçlara başlayacağım folik asit kullanmalı mıyım sizce ne zaman başlamalıydım
Merhaba ben transfere hazırlık aşamasındayım doktorum folik asit vermedi bende doğal gıdalarla takviye etmeye çalışıyorum bamya gibi. Sizde doktora danışarak ihtiyacınız varsa kullanın

Merhaba ben transfere hazırlık aşamasındayım doktorum folik asit vermedi bende doğal gıdalarla takviye etmeye çalışıyorum bamya gibi. Sizde doktora danışarak ihtiyacınız varsa kullanın
Kan tahliline göre mi öyle dedi hocam

Ne kadar dinlenmiştiniz? Hayırlı olsun

İnşallah yine çıkar hepsinden daha çok çıkar hatta, 5.güne sağlıklı bir sürü embriyonuz olur umarım. Aslında hepimizin aradığı 1 yumurta 1 sperm de işte fazla nazlı oluyorlar bazen. Gelmek için bekletiyorlar. Çok da bir şey istemiyoruz aslında ya

Bende onlara dikkat ediyorum zaten hep yatmıyorum. Kalkıyorum yürüyorum. Nasipte varsa yaşayacağız

Aynen çok bişey istemiyoruz Allah zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur. İnşallah hepimizin beklediğinden daha iyi sonuçlar çıkar.

Bana da folik asit vermedi transfere 10 gün varken vermişti ama ben kullanmıştım önceden de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…