Zeynep asel bizim kızın ismideİlk önceliğim Tuana ikinci Aden canım erkek olursa tek isimdeyim Ömer Asaf
Benim yüksek riskli, hipertansiyon ve rahmim dikişli olduğu için yakın takipteyim. Hoşgeldin gruba. Sağlıkla kucağına bebeklerini umarımHerkese merhabalar bu grubun varlığını yeni farkettim bende 17 Nisan da transfer oldum ikiz gebeyim şuanhepimiz hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah. Aramızda hamileliği yüksek riskli olan var mı
Öncelikle acil şifalar diliyorum inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi. Benimde kanamam oldu çok şiddetli ve bir aydır kahverengi olarak devam ediyor birde bebeklerimden birinin plesantasi aşağıdaymıs sürekli istirahat halindeyimBenim yüksek riskli, hipertansiyon ve rahmim dikişli olduğu için yakın takipteyim. Hoşgeldin gruba. Sağlıkla kucağına bebeklerini umarım
Kanama alanınız var mıydı?Kızlar günaydın. Ben 13+5 oldum ama bikaç gündür karnımda ağrım var normalmi acaba? Birde kahverangi akıntım oluyor ptesi kontrole gitmiştim doktor herşey yolunda dedi
Hayır yok hiç olmadıda şükürKanama alanınız var mıydı?
Durumunuzu siz daha iyi bilirsiniz elbette ama isterseniz doktora görünün benim de aniden oldu. Pazartesi hiç bir sorun yoktu salı günü kanama alanı olmuştu. Kahverengi lekeyi eski kan diye adlandırıyor doktorlar ama benim mesela içerdeki kanama alanından sızıntı olduğu için geliyor. İnşallah tamamen nedensiz bir şeydir. Rahim ağzında yara olunca da böyle lekeler olabiliyorHayır yok hiç olmadıda şükür
Canım görüştün mü Cem hoca ile bende 18. Haftada yım karın agrılarım yeni yeni olmaya başladı karın genişliyor sanırım olması gerekenden çok büyük karnım var herkes ikiz diyor 7 aylık hamile gibiyim belki seninki de ondan agrıyordur ama kanama durumunu sorman lazım Cem hocayaKızlar günaydın. Ben 13+5 oldum ama bikaç gündür karnımda ağrım var normalmi acaba? Birde kahverangi akıntım oluyor ptesi kontrole gitmiştim doktor herşey yolunda dedi
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahHerkese selamlar :) bugün kontrolüm vardı 16+2 yiz.. 180 gram olmuş bileelleri bacakları oynuyor maşallah
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp hayırla büyütelimSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Merhaba bende kapaklıdayım tedaviniz nasıl gidiyorEvet Çerkezköy de yaşıyorum tüp bebek için İstanbul'a gelip duruyorum ben İstanbul dan gelin geldim Tekirdağ Çerkezköy ye
Senin bebiş tombiş galiba benimki daha 148 gramHerkese selamlar :) bugün kontrolüm vardı 16+2 yiz.. 180 gram olmuş bileelleri bacakları oynuyor maşallah
Hem ben hem babası 4,5 kg doğmuşuzSenin bebiş tombiş galiba benimki daha 148 gram
AhahahHem ben hem babası 4,5 kg doğmuşuzbakalım bizimki kaç kg doğacak
Ben artık cem beye gitmiyorum canım ama kendi doktoruma gittim sorun yok dedi kanama alanı yok hsonu biraz dinlen yorulmuş olabilirsin ptesi tekrar bakarız dediCanım görüştün mü Cem hoca ile bende 18. Haftada yım karın agrılarım yeni yeni olmaya başladı karın genişliyor sanırım olması gerekenden çok büyük karnım var herkes ikiz diyor 7 aylık hamile gibiyim belki seninki de ondan agrıyordur ama kanama durumunu sorman lazım Cem hocaya
Maşallah canım. Kızlar çoğalıyorKızlar söylemeyi unuttum.. bizimde bir prensesimiz olacak :)
Hayırlı olsunKızlar söylemeyi unuttum.. bizimde bir prensesimiz olacak :)