2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim yüksek riskli, hipertansiyon ve rahmim dikişli olduğu için yakın takipteyim. Hoşgeldin gruba. Sağlıkla kucağına bebeklerini umarım

Benim yüksek riskli, hipertansiyon ve rahmim dikişli olduğu için yakın takipteyim. Hoşgeldin gruba. Sağlıkla kucağına bebeklerini umarım
Öncelikle acil şifalar diliyorum inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi. Benimde kanamam oldu çok şiddetli ve bir aydır kahverengi olarak devam ediyor birde bebeklerimden birinin plesantasi aşağıdaymıs sürekli istirahat halindeyim

Kızlar günaydın. Ben 13+5 oldum ama bikaç gündür karnımda ağrım var normalmi acaba? Birde kahverangi akıntım oluyor ptesi kontrole gitmiştim doktor herşey yolunda dedi

Hayır yok hiç olmadıda şükür
Durumunuzu siz daha iyi bilirsiniz elbette ama isterseniz doktora görünün benim de aniden oldu. Pazartesi hiç bir sorun yoktu salı günü kanama alanı olmuştu. Kahverengi lekeyi eski kan diye adlandırıyor doktorlar ama benim mesela içerdeki kanama alanından sızıntı olduğu için geliyor. İnşallah tamamen nedensiz bir şeydir. Rahim ağzında yara olunca da böyle lekeler olabiliyor

Kızlar günaydın. Ben 13+5 oldum ama bikaç gündür karnımda ağrım var normalmi acaba? Birde kahverangi akıntım oluyor ptesi kontrole gitmiştim doktor herşey yolunda dedi
Canım görüştün mü Cem hoca ile bende 18. Haftada yım karın agrılarım yeni yeni olmaya başladı karın genişliyor sanırım olması gerekenden çok büyük karnım var herkes ikiz diyor 7 aylık hamile gibiyim belki seninki de ondan agrıyordur ama kanama durumunu sorman lazım Cem hocaya

Ben artık cem beye gitmiyorum canım ama kendi doktoruma gittim sorun yok dedi kanama alanı yok hsonu biraz dinlen yorulmuş olabilirsin ptesi tekrar bakarız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…