- 23 Nisan 2023
- 150
- 80
- 30
Ben 3 kg verdimKızlar kaç kilo aldınız. Benm 14 haftalık oldu 3 kilo aldım
Maşallah ne güzelBen 3 kg verdimhenüz kilo almadım 15+4 oldu.
Bana x ray cihazlarından geçmem için bir rapor verdi git tatilini yap dedi ben bayramda tatilimi yaptım gelip muayene de oldum hatta bir sıkıntı yok şükürGünaydin arkadaşlar bir sorum olucak sekizinci haftaya kadar tüp bebek doktorumla devam etmiştim o üstüne basa basa yasakları tekrarlardı. Şimdiki doktoruma hiç sormadım yaz da geldi malum hala yasaklar devam ediyormudur havuza veya denize girmek yasakmıdır 13.haftamdayım. Şimdiki doktoruma sormaya çekiniyorum heyet raporum var raporluyum ama tatil yapıyorum gibi algı oluşsun istemiyorum. Sizler sordunuz mu hiç?
Teşekkür ediyorumBana x ray cihazlarından geçmem için bir rapor verdi git tatilini yap dedi ben bayramda tatilimi yaptım gelip muayene de oldum hatta bir sıkıntı yok şükür
Teşekkür ediyorumBenim doktorum denize izin verdi havuz enfeksiyon riski yüzünden izin vermedi
Canım çok soru sordum sana ama çift transfer olmuştun ya yarın 6. Günüm bugün gittim erken gebelik testi aldım yarın 6. Günüm sabah ilk idrarla yapacağım sence erken mi? Aslnda erken olduğunun bilincindeyim ama içimden nedense yapmak geliyorTeşekkür ediyorum
Ben 11+1'im... Bana bugüne kadar tatil ve yolculuk da yasaktı. Bugün ilk defa izni kopardım tatil için. Fakat havuz kesinlikle yasak, deniz onayı aldım. Hatta bir arkadaşım da tüp bebekle çocuk sahibi oldu doktoru yüzmesini özellikle tavsiye etmiş. Havuz enfeksiyon açısından riskliGünaydin arkadaşlar bir sorum olucak sekizinci haftaya kadar tüp bebek doktorumla devam etmiştim o üstüne basa basa yasakları tekrarlardı. Şimdiki doktoruma hiç sormadım yaz da geldi malum hala yasaklar devam ediyormudur havuza veya denize girmek yasakmıdır 13.haftamdayım. Şimdiki doktoruma sormaya çekiniyorum heyet raporum var raporluyum ama tatil yapıyorum gibi algı oluşsun istemiyorum. Sizler sordunuz mu hiç?
Ben 4 kilo vermiştim son 2 haftada 1 kilo almisimKızlar kaç kilo aldınız. Benm 14 haftalık oldu 3 kilo aldım
Ben 4 kilo verdim ilk sonra 4 kilo geri aldımKızlar kaç kilo aldınız. Benm 14 haftalık oldu 3 kilo aldım
Biz birinin ismini Fatıma Betül koyduk. İkinci için ben de önerilerden faydalanayımKızlar bana güzel kız ismi önersenize
Ecrin, aden, duru,Kızlar bana güzel kız ismi önersenize
14+5 im 1 kg verdimKızlar kaç kilo aldınız. Benm 14 haftalık oldu 3 kilo aldım
Kızım olursa Tuana düşünüyorum canım cennete ilk düşen yağmur damlası anlamıKızlar bana güzel kız ismi önersenize
Birde Aden var cennet bahcesiKızlar bana güzel kız ismi önersenize
İlk önceliğim Tuana ikinci Aden canım erkek olursa tek isimdeyim Ömer AsafEcrin, aden, duru,bu liste uzar gider kızıma 5 isim koymamak için cebellesiyorum
Ben kızımın adını devin koyacağım. Eva neva lina melin isimlerini de çok beğenmiştimKızlar bana güzel kız ismi önersenize
Bende 13+5 oldum 1 kilo aldım şimdilikKızlar kaç kilo aldınız. Benm 14 haftalık oldu 3 kilo aldım