- 26 Nisan 2022
- 1.444
- 1.628
- 34
Yaptım canım. Ben 3. Gün karnımın altında pıt pıt atan bir şey hissettim. Sanki içerden biri dokunuyordu.Ertesi sabah test yaptım silik pozitif çıktı. 12 Nisan’da transfer oldu 16 Nisan’da hamile olduğumu öğrendimCanım çift embriyo transferin de erken gebelik testi yapmış mıydın kaçıncı gün test vermiştin :)
Bende çift transfer oldum rahmimde kıpırtılar batmalar seğirmeler hissediyorum bugün 4. Günüm ve 6. Gün erken iftar testi yapmayı düşünüyorum umarım bende pozitif görürüm teşekkür ederimYaptım canım. Ben 3. Gün karnımın altında pıt pıt atan bir şey hissettim. Sanki içerden biri dokunuyordu.Ertesi sabah test yaptım silik pozitif çıktı. 12 Nisan’da transfer oldu 16 Nisan’da hamile olduğumu öğrendim
İnşaAllah pozitif olurBende çift transfer oldum rahmimde kıpırtılar batmalar seğirmeler hissediyorum bugün 4. Günüm ve 6. Gün erken iftar testi yapmayı düşünüyorum umarım bende pozitif görürüm teşekkür ederim
Araştıracağım teşekkür ederimSyorell marka. Tek geçerim. Bu akşam satışa çıkarıyor. Mutlaka arastirin
Rabbim uzun ömür sağlık versin hayırla kucagina almayı nasip etsin darısı başımaKızlar iki prenses geliyor
Âmin canım Allah razı olsun İnşaAllah senin de gönlündeki gibi olur. Sen ne zaman öğreneceksinRabbim uzun ömür sağlık versin hayırla kucagina almayı nasip etsin darısı başıma
13 haftalık oldu, ayrıca doğuma kadar enox 400 kullanacamKaç haftalıksınız?
Geçen hafta göstermedi 12 haftaliktik 14+4 olduk 3 hafta var kontrole canım merak ediyorum vallaÂmin canım Allah razı olsun İnşaAllah senin de gönlündeki gibi olur. Sen ne zaman öğreneceksin
Ne için kullanılıyor bu ilaç13 haftalık oldu, ayrıca doğuma kadar enox 400 kullanacam
Kan sulandırıcı iğne ,Ne için kullanılıyor bu ilaç
MaşaAllah canım. Benim de biri kesin kız dedi diğeri de kıza benziyor ama yanılma payı olabilir dediGeçen hafta göstermedi 12 haftaliktik 14+4 olduk 3 hafta var kontrole canım merak ediyorum valla
Sağlıkla gelsinler bekliyoruz heycanli bir şekilde onlarıMaşaAllah canım. Benim de biri kesin kız dedi diğeri de kıza benziyor ama yanılma payı olabilir dedi
Bendede oluyor iş yerinde bile gözümü açamıyorum uykudanKızlar kahvaltıdan sonra uykum geliyor hep sizde de aynı şey oluyor mu?
Ben hiçbir şey hissetmiyorumKızlar sanki içimde kelebek varmış gibiiki gündür çok garip kıpır kıpır 15+4 oldu. Sizlerde de böyle hisler var mı?
Benim doktorum denize izin verdi havuz enfeksiyon riski yüzünden izin vermediGünaydin arkadaşlar bir sorum olucak sekizinci haftaya kadar tüp bebek doktorumla devam etmiştim o üstüne basa basa yasakları tekrarlardı. Şimdiki doktoruma hiç sormadım yaz da geldi malum hala yasaklar devam ediyormudur havuza veya denize girmek yasakmıdır 13.haftamdayım. Şimdiki doktoruma sormaya çekiniyorum heyet raporum var raporluyum ama tatil yapıyorum gibi algı oluşsun istemiyorum. Sizler sordunuz mu hiç?