2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bizim yasak kalktı ama bizde hala yasak ne olur ne olmaz diye tedbirli devam ediyoruz deniz konusuna gelince benimde onu öğrenmem lazım
Canım bizimde 12. Haftada yasak kalktı. 16+5 im ilişki oluyor şükür bir sorun olmadı. Denize de girdim bel ve sırt ağrım vardı gerçekten iyi geldiğini düşünüyorum yüzmek faydalı bebek için de bizim için de.

Çift embriyo transferi olanlar beta hcg değerleriniz hangi günler kaç çıkmıştı yazabilir misiniz

Değeriniz iyi doktor benden ikinci testi bile istemedi. 6. Günde idrarda çıkmıştı. Kesin hamilesiniz ama tek mi çift mi kana göre kesin bişey demek doğru değil
Bende 6. Gün idrar yaptım silik çift çizgi gördüm bugün 8. Gün kan vermek istedim 134 çıktı asıl test günüm 2 gün sonra 10. Gün yine bi veririm artış için içim rahat etsin sonucu şimdi doktoruma attım bakalım o ne diyecek inşallah sağlıkla ilerler

6. Gün de çıktıysa ikiz ihtimaliniz yüksek sizin. Benim ilk bebeğimde tüp bebekti. İkizler daha erken çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…