- 25 Haziran 2022
- 1.202
- 1.619
Ben hiç bir yasağı sormadım ama en baştaki havuz deniz hamam ilişki yasağına hala devam ediyorum. 13+1 deyim. 24 temmuzda kontrolum var yüz yüze sorucam.Kızlar ilişki konusunda doktorunuz ne söyledi riski devam eden ya da serbest olan varmı
Bizim yasak kalktı ama bizde hala yasakBen hiç bir yasağı sormadım ama en baştaki havuz deniz hamam ilişki yasağına hala devam ediyorum. 13+1 deyim. 24 temmuzda kontrolum var yüz yüze sorucam.
Canım bizimde 12. Haftada yasak kalktı. 16+5 im ilişki oluyor şükür bir sorun olmadı. Denize de girdim bel ve sırt ağrım vardı gerçekten iyi geldiğini düşünüyorum yüzmek faydalı bebek için de bizim için de.Bizim yasak kalktı ama bizde hala yasakne olur ne olmaz diye tedbirli devam ediyoruz deniz konusuna gelince benimde onu öğrenmem lazım
Bana temiz deniz serbest dedi 14+5 de ve ilişki yasağı da kalktı dedi ama biz de devam ediyoruz kendimizce yasağaBizim yasak kalktı ama bizde hala yasakne olur ne olmaz diye tedbirli devam ediyoruz deniz konusuna gelince benimde onu öğrenmem lazım
Sen de bizdensin deseneBana temiz deniz serbest dedi 14+5 de ve ilişki yasağı da kalktı dedi ama biz de devam ediyoruz kendimizce yasağa
Kesinlikle, söyle 20 haftalık olana kadar devamSen de bizdensin desene
Amin aminKesinlikle, söyle 20 haftalık olana kadar devamsağlıkla gelelim o günlere hepimiz insallah
Benim 12. Haftadan beri serbestKızlar ilişki konusunda doktorunuz ne söyledi riski devam eden ya da serbest olan varmı
8. Gün 147.70 çıktı ve ikiz gebeyimÇift embriyo transferi olanlar beta hcg değerleriniz hangi günler kaç çıkmıştı yazabilir misiniz
Oyy maşallah8. Gün 147.70 çıktı ve ikiz gebeyim
Değeriniz iyi doktor benden ikinci testi bile istemedi. 6. Günde idrarda çıkmıştı. Kesin hamilesiniz ama tek mi çift mi kana göre kesin bişey demek doğru değilOyy maşallahbenim de bugün 8. Gün kan verdim 134.05 çıktı sonuç umarım güzeldir
Bende 6. Gün idrar yaptım silik çift çizgi gördüm bugün 8. Gün kan vermek istedim 134 çıktı asıl test günüm 2 gün sonra 10. Gün yine bi veririm artış için içim rahat etsin sonucu şimdi doktoruma attım bakalım o ne diyecek inşallah sağlıkla ilerlerDeğeriniz iyi doktor benden ikinci testi bile istemedi. 6. Günde idrarda çıkmıştı. Kesin hamilesiniz ama tek mi çift mi kana göre kesin bişey demek doğru değil
6. Gün de çıktıysa ikiz ihtimaliniz yüksek sizin. Benim ilk bebeğimde tüp bebekti. İkizler daha erken çıkıyor.Bende 6. Gün idrar yaptım silik çift çizgi gördüm bugün 8. Gün kan vermek istedim 134 çıktı asıl test günüm 2 gün sonra 10. Gün yine bi veririm artış için içim rahat etsin sonucu şimdi doktoruma attım bakalım o ne diyecek inşallah sağlıkla ilerler
Aminnn inşallah canım çok mutlu ettin yorumlarınla çok sağol valla rahatladım6. Gün de çıktıysa ikiz ihtimaliniz yüksek sizin. Benim ilk bebeğimde tüp bebekti. İkizler daha erken çıkıyor.
Aminnn inşallah canım çok mutlu ettin yorumlarınla çok sağol valla rahatladım
6. Gün 166 çıkmıştı.Çift embriyo transferi olanlar beta hcg değerleriniz hangi günler kaç çıkmıştı yazabilir misiniz
Ayy maşallah harika sayılar6. Gün 166 çıkmıştı.
İki gün sonra 522 çıktı.
Benim de ikiz